Belépés
Charles Michel: cél a kapcsolat elmélyítése a nyugat-balkáni országokkal
...
A hat nyugat-balkáni ország - Albánia, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Montenegró, Észak-Macedónia és Szerbia - vezetője először találkozik Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével, Andrej Plenkovic horvát miniszterelnökkel és Josep Borrell uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselővel, hogy előkészítsék a májusra...
2020-02-16 20:02:20
Merkel: a nettó befizetők szorosan együttműködnek az új uniós költségvetés összeállításában
... belőle - "nagyon-nagyon szorosan" egyeztetnek.
"Nagyon alaposan megtárgyaljuk, hogy mire költjük a pénzünket" - fogalmazott Angela Merkel..
A német kancellár hozzátette, hogy Charles Michel, az Európai Tanács elnöke új javaslatot terjeszt elő a 2021-2027-es büdzsé ügyében február 20-ra összehívott rendkívüli EU-csúcs előtt.
Sebastian Kurz elmondta, hogy a nettó bef...
2020-02-03 16:11:57
Viktor Orbán: bugetul UE ar trebui să fie aşezat pe o bază echitabilă
...
În declaraţia dată jurnaliştilor maghiari, prim-ministrul Ungariei a spus că este de aşteptat un semestru încărcat, totul se află încă sub semnul întrebării, printre care şi bugetul UE pe următorii şapte ani, migraţia, digitalizarea şi extinderea.
Şeful guvernului de la Budapesta a spus că doreşte nu doar să se vorbească despre aceste lucruri, ci ca majoritatea subiectel...
2020-02-03 15:32:26
Orbán Viktor: tisztességes alapokra kell helyezni az uniós költségvetést
... elnökével folyatott megbeszélések többségét az unió 2020 utáni, hétéves költségvetésének kérdése tette ki, ugyanis február 20-ra e témára összpontosítva hívott össze rendkívüli uniós csúcsot Charles Michel.
Elmondta, Magyarország még nem mutatta be a költségvetésre vonatkozó nemzeti számait, a tárgyalások ugyanis még nem tartanak abban a szakaszban.
Kifejtette, az eddig ...
2020-02-03 13:32:10
Brexit - Az EU külképviseletet nyitott Londonban
... sajtóértekezletén mutatja be az átmeneti időszakra vonatkozó tárgyalási mandátumának prioritásait és főbb részleteit.
Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben Charles Michellel, az Európai Tanács, és David Sassolival, az uniós parlament elnökével közösen az Európai Parlamentben tartott pénteki sajtótájékoztatón arra figyelmeztetett, hogy a tapasztalatok s...
2020-02-01 07:05:33
Brexit - Von der Leyen: az erő a közös munkával felépített unióban rejlik
... megoldásán, valamint azon, hogy az unió hatékony és humánus módon tudja kezeli a migrációt, és erős partnerségeket legyen képes építeni az egész világon - emelte ki Von der Leyen.
Charles Michel, az Európai Tanács elnöke azt mondta,Nagy-Britannia utolsó napja az Európai Unióban érzelmekkel teli elgondolkodásra serkent, ugyanakkor a jövőbe tekintve új, tartós, "barátok közötti...
2020-01-31 20:36:21
Brexit - Boris Johnson aláírta a kilépési megállapodást
... megállapodás, miután a parlament által elfogadott egyezményt II. Erzsébet királynő jóváhagyta.
Pénteken aláírta a megállapodást Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke is.
Az Európai Parlament (EP) jövő szerdán szavaz a Brexit-megállapodásról.
Az EP alkotmányügyi bizottsága (AFCO) nagy többséggel elfogadott jelen...
2020-01-24 21:32:14
Brexit - Az alkotmányügyi bizottság javasolja az EP-nek a brit kilépési megállapodás megszavazását
... szerdán jóváhagyott egyezményt II. Erzsébet királynő jóváhagyta.
Az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a kilépési megállapodást Ursula von der Leyen bizottsági elnök,...
2020-01-23 19:41:55
Brexit - Az uralkodó jóváhagyásával életbe lépett a kilépésről szóló törvény
... maga mögött hagyja az elmúlt három év gyűlölködését és megosztottságát, és a ragyogó, izgalmas jövőre összpontosítson.
A Downing Street tájékoztatása szerint a kilépési megállapodást Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint brit részről Boris Johnson kormányfő várhatóan már a következő napokban aláírja.
A lon...
2020-01-23 17:31:49
Holokauszt Világfórum - EU intézményvezetők: meg kell állítani a szélsőségesek és populisták térhódítását
...
Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, David Sassoli, az Európai Parlament elnöke, és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke egyaránt részt vesz az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából Jeruzsálemben rendezett ötödik Holokauszt Világfórumon.
Nyilatkozatukban arra emlékeztettek, hogy a koncentrációs tábor felszabadítása ...
2020-01-23 16:01:52
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..34 35 36 
Címkék: Charles Michel, Viktor Orbán, Orbán Viktor, Boris Johnson, Holokauszt Világfórum, Charles Michellel, Európai Tanács, Európai Bizottság, Andrej Plenkovic, Josep Borrell, Angela Merkel, Sebastian Kurz, Brüsszelben Charles Michellel, David Sassolival, Európai Parlamentben, Európai Unióban, Európai Parlament, Downing Street, David Sassoli, Holokauszt Világfórumon, kapcsolat elmélyítése, nyugat-balkáni országokkal, nettó befizetők, uniós költségvetést, közös munkával, kilépési megállapodást, alkotmányügyi bizottság, brit kilépési, uralkodó jóváhagyásával, kilépésről szóló, német kancellár, 2021-2027-es büdzsé, unió 2020, költségvetésre vonatkozó, tárgyalások ugyanis, átmeneti időszakra, uniós parlament, unió hatékony, egész világon, jövőbe tekintve, parlament által, megállapodást Ursula, elmúlt három, következő napokban, koncentrációs tábor, intézményvezetők, összeállításában, nyilatkozatukban, költségvetésének, megállapodásról, összpontosítson, megosztottságát, külképviseletet, elgondolkodásra,
© 2013 TVN.HU Kft.