Belépés
A lehetséges jövőbeli koalíciós partnerekről is határoznak az osztrák szociáldemokraták
... mellett. A katalógus nyárig készül el.
Az utóbbi napokban koalíciós feszültség alakult ki az osztrák kormányban. Wolfgang Sobotka néppárti belügyminiszter élesen bírálta a kancellárt, Christian Kernt, mert szerint a szociáldemokrata kormányfő kudarcot vallott és személyesen felelős a rossz koalíciós hangulatért. Olyan híresztelések is elterjedtek, hogy Reinhold Mitterlehner ...
2017-05-10 11:22:14
Nőtt az osztrák kancellár támogatottsága a módosított kormányprogram elfogadása után
... Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) elnökét választaná kancellárnak. Ez hat százalékkal jobb érték, mint májusi beiktatásakor, és három százalékkal jobb a januári eredményénél.
Heinz-Christian Strachét, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnökét 26, Eva Glawischniget, a Zöldek vezetőjét 6, Matthias Strolzot, a Neos elnökét 5 százalék választaná kancellárnak.
Továbbra is az...
2017-02-03 11:42:05
Illegális bevándorlás - Az osztrák kancellár célja a balkáni államokkal való szoros együttműködés
...
"Nem lehetünk zsarolhatóak, fel kell készülnünk minden eshetőségre" - idézte a Christian Kernt, aki azt szeretné, hogy a szombaton Bécsben megrendezendő menekültügyi csúcs hozzájáruljon az összehangolt balkáni stratégia kialakításához. Mint fogalmazott: eddig nagyon sok egyéni, de kevés közös intézkedés született.
A kancellár kezdeményezésére szombaton az osztrák főváros...
2016-09-19 18:57:11
Hangsúlyosabb politikát kíván folytatni az új osztrák kancellár
... koalíciós együttműködés fontosságát hangsúlyozta, és arról beszélt, hogy növelni kell a versenyképességet az egészségügy területén, a munkaerőpiacon és a nyugdíjrendszert érintően.
Christian Kern a múlt hétfőn hét és fél év után lemondott Werner Faymann korábbi kancellár és szociáldemokrata (SPÖ) pártelnök helyére lépett. Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) eddigi vezérigazg...
2016-05-19 14:12:46
Beiktatták hivatalába az új osztrák kancellárt, Christian Kernt
... eddigi vezérigazgatóját az SPÖ elnöksége előzőleg teljes támogatásáról biztosította és egyetlen jelöltként nevezte meg a június 25-i pártkongresszuson esedékes pártelnök-választásra.
Christian Kern a múlt hétfőn hét és fél év után lemondott Werner Faymann korábbi szociáldemokrata kancellár és SPÖ-pártelnök helyére lépett a szociáldemokraták és a konzervatív Osztrák Néppárt (Ö...
2016-05-17 17:54:14
Dávid Ilonát ismét a CER vezető bizottsága tagjává választották
...
A testület mandátuma 2015 végéig szól. A bizottság elnökének Christian Kernt, az ÖBB vezérigazgatóját választotta meg a közgyűlés.
A CER az Európai Bizottság és más európai intézmények által elismert tárgyalópartner, meghatározó szerepe van az uniós vasutak érdekeinek képviseletében a közösségi jogalkotás, illetve a megvalósítás során.
A jelenleg 81 tagból álló sze...
2013-09-27 15:44:55
1 
Címkék: Christian Kernt, Dávid Ilonát, Wolfgang Sobotka, Reinhold Mitterlehner, Osztrák Szociáldemokrata Párt, Heinz-Christian Strachét, Osztrák Szabadságpárt, Matthias Strolzot, Christian Kern, Werner Faymann, Osztrák Szövetségi Vasutak, Osztrák Néppárt, Európai Bizottság, lehetséges jövőbeli, osztrák szociáldemokraták, osztrák kancellár, módosított kormányprogram, balkáni államokkal, katalógus nyárig, utóbbi napokban, osztrák kormányban, szociáldemokrata kormányfő, rossz koalíciós, januári eredményénél, szombaton Bécsben, összehangolt balkáni, kancellár kezdeményezésére, osztrák főváros, egészségügy területén, nyugdíjrendszert érintően, múlt hétfőn, június 25-i, konzervatív Osztrák, testület mandátuma, bizottság elnökének, uniós vasutak, közösségi jogalkotás, megvalósítás során, szociáldemokrata, kezdeményezésére, nyugdíjrendszert, vezérigazgatóját, tárgyalópartner, belügyminiszter, kormányprogram, támogatottsága, képviseletében, kialakításához, munkaerőpiacon, hozzájáruljon, együttműködés,
© 2013 TVN.HU Kft.