Belépés
Amerikai tüntetések - Demonstrációk Nagy-Britanniában,. Bristolban ledöntötték egy rabszolgakereskedő szobrát
... menetet.
A tüntetés nagyrészt békés volt, de több csoport fémkorlátokkal, kövekkel kezdte dobálni a rendőröket, akik ezután visszaszorították a parlament közeléből a tömeget.
Cressida Dick, a Scotland Yard - a londoni rendőrség - főparancsnoka vasárnap esti közleményében tudatta, hogy a londoni megmozdulások kezdete óta eddig 27 rendőr sérült meg, közülük 14 a hétvégén.|...
2020-06-07 21:53:02
Terrorcselekményért börtönbüntetését töltő elítélt volt a londoni támadó
... fontos lenne, hogy erről leszokjunk, és kikényszerítsük a veszélyes bűnözőkre, különösen a terroristákra kirótt megfelelő büntetetések végrehajtását" - fogalmazott a brit kormányfő.
Cressida Dick, a Scotland Yard főparancsnoka pénteken késő este tartott rövid sajtótájékoztatóján hivatalosan megerősítette a két halálos áldozatról szóló, a brit médiában nem sokkal korábban megj...
2019-11-30 07:04:14
Rendőrségi vizsgálat indult a brit Munkáspárton belüli antiszemita megnyilvánulások ügyében
...
Cressida Dick, a londoni rendőrség főparancsnoka a BBC közszolgálati rádiónak pénteken elmondta: a vizsgálat kezdeti szakasza az online felületeken megjelent tartalmakra összpontosít, mert "már ezek alapján is úgy tűnik, hogy bűncselekmény történhetett".
Előzőleg a legnagyobb londoni kereskedelmi rádióállomás, az LBC hozzájutott egy belső munkáspárti aktához. Ebben a leg...
2018-11-02 12:40:27
Terrorizmus - Már csak a londoni metrómerénylet vádlottja van őrizetben
... 30 utas könnyebben megsérült.
Hassan október 13-án áll bíróság elé. Az ügyet a londoni központi büntetőbíróság - utcája után közkeletűvé vált nevén az Old Bailey - tárgyalja.
Cressida Dick, a Scotland Yard főparancsnoka a minap egy rádióinterjúban kijelentette: a pokolgép "nagyon-nagyon veszélyes" volt, és ha felrobban, "sokkal nagyobb baj történhetett volna".
A lon...
2017-09-26 23:01:50
Először áll női főparancsnok a Scotland Yard élén
... országra kiterjed.
Nagy-Britanniában nincs országos hatáskörű rendőrfőkapitányság, és a Scotland Yard mindenkori főparancsnoka a legmagasabb rangú brit rendőrtiszt.
Az 56 éves Cressida Dick korábban a terrorelhárító részlegnél dolgozott parancsnoki beosztásban, éppen az ügyosztály egyik legtragikusabb időszakában.
Ő volt a műveleti parancsnoka annak a rajtaütésnek, ...
2017-02-22 18:23:10
1 
Címkék: Demonstrációk Nagy-Britanniában, Scotland Yard, Cressida Dick, londoni támadó, brit Munkáspárton, londoni metrómerénylet, tüntetés nagyrészt, parlament közeléből, londoni rendőrség, londoni megmozdulások, veszélyes bűnözőkre, terroristákra kirótt, brit kormányfő, brit médiában, vizsgálat kezdeti, online felületeken, legnagyobb londoni, belső munkáspárti, londoni központi, rádióinterjúban kijelentette, legmagasabb rangú, terrorelhárító részlegnél, ügyosztály egyik, műveleti parancsnoka, börtönbüntetését, megnyilvánulások, kikényszerítsük, rádióinterjúban, metrómerénylet, terrorelhárító, büntetőbíróság, legtragikusabb, fémkorlátokkal, főparancsnoka, megerősítette, megmozdulások, közleményében, terroristákra, végrehajtását, bűncselekmény, demonstrációk, közszolgálati, britanniában, összpontosít, főparancsnok, rajtaütésnek, történhetett, kereskedelmi, rádióállomás, kijelentette, büntetetések, munkáspárton, ledöntötték, antiszemita, hozzájutott, legmagasabb, rendőrtiszt, terrorizmus, felületeken, fogalmazott,
© 2013 TVN.HU Kft.