Belépés
A pálinka alapvető élelmiszer

Orbán Viktor: A pálinka alapvető élelmiszer

Csárdi Antal kérdezte Orbán Viktort a Parlamentben arról, hogy szerinte ,,megfelel-e a társadalmi igazságosság elvének az, hogy az alapvető élelmiszerek többsége 27 százalékos áfával sújtott, míg a szállásh...
2020-11-16 17:40:21
LMP: további forgalomcsillapító programokra van szükség a fővárosban
...
Csárdi Antal kifejtette, a kormánynak, a fővárosnak és a városvezetésnek is tudomásul kell vennie, hogy a Budapesten élők tisztább, egészségesebb levegőt, növekvő zöldterületeket szeretnének, amit elsősorban a forgalomcsillapítással lehet elérni.
Hangsúlyozta, az utóbbi időben két ellenzéki vezetésű kerületben is olyan változtatások történtek, amelyek pozitív visszaigaz...
2020-08-13 13:22:26
Béremelést sürget a postai dolgozóknak az LMP
...
Csárdi Antal, a párt frakcióvezető-helyettese keddi online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a postai dolgozók korábban 15 százalékos béremelést kértek, a Magyar Posta Zrt. azonban azt közölte, hogy erre az európai uniós szabályozások miatt nincs lehetőség.
A magyar kormány az ügyben megpróbál az EU háta mögé bújni, pedig Orbán Viktor "folyamato...
2020-08-04 12:11:35
LMP: az önkormányzatoknak kell szabályozni a rövidtávú lakáskiadásokat!
...
A párt frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett, hogy a parlament most tárgyalja az airbnb-kről szóló javaslatot. Csárdi Antal azt mondta, hogy ez a szabályozás már nagyon régóta időszerű, mert a lakhatási válságnak az egyik jelentős oka az a rövidtávú lakáskiadási módszer, ami miatt jelentősen emelkedtek az albérleti díjak.
A parlamen...
2020-07-14 11:51:56
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
...
LMP: miért büntetik a katásokat?
Csárdi Antal (LMP) a kisadózók tételes adójának (kata) sorsáról kérdezte a pénzügyminisztert, helyeselve, hogy megnehezítik az alkalmazottak kata-körbe tolását, ugyanakkor problémásnak nevezve, hogy a lépéssel ellehetetlenítik sok érintett vállalkozás működését.
Miért büntetik még mindig a kisvállalkozásokat és mit kívánnak tenni an...
2020-07-13 17:32:12
Költségvetés - LMP: az önkormányzatok és a munkavállalók a büdzsé vesztesei
...
Csárdi Antal pénteki budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a kormány mindent megtesz, hogy meggyengítse az önkormányzatokat. Szerinte a legnehezebb helyzetben a nagyvárosok, Budapest és kerületei vannak.
A megszorító intézkedések miatt ugyanis beruházások maradnak el ezeken a helyeken, óvodák vagy művelődési házak felújításai.
Az LMP ennek ellensúlyozására 1...
2020-06-26 14:31:54
Krónika 7. rész (költségvetés)
... kevésbé gazdag országoknak komoly terhet jelenthet a helyreállítás - közölte a fideszes politikus.

LMP: frontális támadást indítottak a nagyobb önkormányzatok ellen

Csárdi Antal (LMP) a koronavírus-járvány önkormányzatokat érintő hatásairól szólva kiemelte: a helyhatóságok feladata az idősek és a karanténba kerülők ellátása is, továbbá védőfelszerelést biztos...
2020-06-11 17:32:38
Krónika 4. rész (költségvetés, vezérszónokok)
... velük.

LMP: a jövő felélésének a forgatókönyve a 2021-es büdzsé
A jövőfelélés, a bosszú és a cserbenhagyás forgatókönyvének tartja a 2021-es költségvetést az LMP vezérszónoka.
Csárdi Antal azt mondta, a kormány politikai alapon folytatja az önkormányzatok kivéreztetését és megbüntetését.
Szerinte Orbán Viktor miniszterelnök ezzel nem az ellenzéki politiku...
2020-06-10 14:01:57
Krónika 1. rész (napirend előtt: önkormányzatok, áfa, állatkínzás)
... is ezt várják el - hangsúlyozta.
Kijelentette: az nem igaz, hogy a főváros több pénzt fizet majd be, mint amennyit kap.
LMP: csökkentsék az alapvető élelmiszerek áfáját!
Csárdi Antal kiemelte: az LMP évek óta küzd, hogy az alapvető élelmiszerek áfája öt százalék legyen.
Ez soha nem volt olyan fontos, mint most, amikor a járvány magyarok százezreit sodorta ne...
2020-06-09 10:51:56
Az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentését kezdeményezi az LMP
...
Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője szombati online sajtótájékoztatóján kiemelte: nem engedhető meg, hogy az áfateher miatt egyre dráguló alapvető élelmiszereket ne tudják megvenni az emberek. A párt ezért - már harmadik alkalommal - kezdeményezi az áfa öt százalékra csökkentését - mondta.
Hozzátette: éttermi fogyasztás után ötszázalékos, ezzel szemben zöldség...
2020-06-06 12:01:49
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Orbán Viktor, Csárdi Antal, Orbán Viktort, Magyar Posta Zrt, Szerinte Orbán Viktor, pálinka alapvető, postai dolgozóknak, önkormányzatoknak kell, rövidtávú lakáskiadásokat, büdzsé vesztesei, alapvető élelmiszerek, társadalmi igazságosság, utóbbi időben, postai dolgozók, európai uniós, magyar kormány, ügyben megpróbál, parlament most, airbnb-kről szóló, lakhatási válságnak, egyik jelentős, albérleti díjak, kisadózók tételes, alkalmazottak kata-körbe, lépéssel ellehetetlenítik, kormány mindent, legnehezebb helyzetben, megszorító intézkedések, fideszes politikus, nagyobb önkormányzatok, helyhatóságok feladata, karanténba kerülők, jövő felélésének, 2021-es büdzsé, cserbenhagyás forgatókönyvének, 2021-es költségvetést, kormány politikai, önkormányzatok kivéreztetését, ellenzéki politiku, főváros több, járvány magyarok, áfateher miatt, párt ezért, önkormányzatokat, ellensúlyozására, ellehetetlenítik, védőfelszerelést, forgatókönyvének, lakáskiadásokat, zöldterületeket, városvezetésnek, élelmiszereket,
© 2013 TVN.HU Kft.