Belépés
Erdogan Budapesten - Rendőrség: a vonulásos rendezvények szervezői eltértek az előzetes útvonaltól
... találkozójának idején a rendőrség korlátozó intézkedéseket vezetett be Budapest egyes területein, hogy a védett személy akadálytalanul és biztonságosan haladhasson a programhelyszínek között.
Csécsi Soma alezredes az MTI-nek elmondta: a diplomáciai esemény mellett jelentős hatással volt a főváros közlekedésére csütörtökön négy gyűlés.
"Ezek egy részét nem a bejelentések...
2019-11-08 14:41:50
A rendőrség az áldozat barátját gyanúsítja az óbudai gyilkossággal
...
Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatón közölte: a feltételezett elkövető párkapcsolatban élt a lánnyal.
Elmondta, a gyanúsítottat szeptember 24-én, tehát még az áldozat holttestének megtalálása előtt állították elő a rendőrök a XIII. kerületből, mivel igazoltatása közben hamis adatokat adott meg....
2019-10-02 16:02:04
Halálos közlekedési baleset történt Zuglóban
...
Csécsi Soma közölte: egy kamion ütötte el a baleset áldozatát....
2019-09-11 13:21:44
Fidesz: bűnözői körök is részesei a zavargásoknak
... randalírozó agresszív és erőszakos vandálok" között már több bűnözőt azonosított a rendőrség. Köztük drogost, autótolvajokat, lopás, garázdaság, rongálás miatt elítélteket - tették hozzá.
Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban azt közölte azt MTI-vel, hogy az őrizetbe vett tüntetők között kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény, jármű önkényes elvéte...
2018-12-15 17:51:49
BRFK: kábítószer miatt elítélt tüntetőt is őrizetbe vettek
...
Csécsi Soma felidézte, hogy összesen 22 demonstrálót vettek őrizetbe.
Közöttük kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény, jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés, garázdaság, csoportos garázdaság, lopás és rongálás miatt elítélt ember is található - sorolta a szóvivő. Az előállítottak közül 11-en büntetett előéletűek.
Jelenleg senki nincs őrizetben - erősítette me...
2018-12-15 16:51:51
Megerőszakoltak egy nőt Budapest belvárosában
... Blaha Lujza tértől pár saroknyira lévő Vas utcánál, de az egyiküknek sikerült elmenekülnie. A rendőrség az újsággal azt közölte, hogy bíróság elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét.
Csécsi Soma a BRFK szóvivője az üggyel kapcsolatban az MTI megkeresésére azt mondta, a kerületi kapitányság egy rendbeli szexuális erőszak, és további egy rendbeli szexuális erőszak kísérlete mia...
2018-11-19 14:38:46
Buszbaleset - Őrizetbe vették a sofőrt
... Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője éjjel azt közölte az MTI-vel: a magasságkorlátozó kapuba rohant emeletes autóbuszból négy sérültet a tűzoltó...
2018-05-29 10:11:15
Buszbaleset - 27 sérült, senki nincs közvetlen életveszélyben
... Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője éjjel azt közölte az MTI-vel: a magasságkorlátozó kapuba rohant emeletes autóbuszból négy sérültet a tűzoltóknak kellett kiemelniük.
Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek nyilatkozva elmondta, a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.
Az MTI információi szerint a busz ukr...
2018-05-29 09:01:00
Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz a ferihegyi repülőtérre vezető úton
... magasságkorlátozó kapunál történt, a XIX. kerületében. A kapu gyakorlatilag leborotválta a busz tetejét.
Megerősítette a hírt a rendőrség is a police.hu honlapon kiadott közleményben. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek nyilatkozva hozzátette, hogy a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.
A mentési munkálatok idejére ...
2018-05-29 07:04:30
El­ké­pesztő dolog de­rült ki a Nyu­ga­ti­nál fekvő,
... tényről. A rendőrség azonnal kivonult a helyszínre.
Nem holttestről van szó
- nyilatkozta Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Egy hajléktalanról van szó, aki szinte egész nap aludt, ezért nem láthatták mocorogni a járókelők....
2018-03-20 14:49:09
1 2 3 
Címkék: Erdogan Budapesten, Csécsi Soma, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Blaha Lujza, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, vonulásos rendezvények, előzetes útvonaltól, áldozat barátját, óbudai gyilkossággal, emeletes autóbusz, ferihegyi repülőtérre, rendőrség korlátozó, védett személy, programhelyszínek között, diplomáciai esemény, főváros közlekedésére, feltételezett elkövető, gyanúsítottat szeptember, áldozat holttestének, kamion ütötte, baleset áldozatát, őrizetbe vett, előállítottak közül, egyiküknek sikerült, férfi bűnügyi, üggyel kapcsolatban, kerületi kapitányság, rendbeli szexuális, magasságkorlátozó kapuba, tűzoltóknak kellett, rendőrség büntetőeljárásban, baleset körülményeit, kapu gyakorlatilag, busz tetejét, mentési munkálatok, rendőrség azonnal, párkapcsolatban, megerőszakoltak, találkozójának, életveszélyben, akadálytalanul, hajléktalanról, autótolvajokat, intézkedéseket, zavargásoknak, főkapitányság, gyakorlatilag, előállítottak, megerősítette, gyanúsítottat, kábítószerrel,
© 2013 TVN.HU Kft.