Belépés
Letették a gödöllői vívócsarnok alapkövét
... által létrehozott sportlétesítmény-fejlesztési támogatásból 205 millió forinttal járult hozzá az 573 millió forint összértékű beruházáshoz.
Az eseményen részt vett és beszédet mondott Csampa Zsolt, helyettes államtitkár, az MVSZ elnöke; Sárfalvi Péter, az Emmi helyettes államtitkára és Gémesi György, Gödöllő polgármestere, az MVSZ korábbi elnöke.
A házigazdák képvisele...
2020-01-28 17:31:52
Fair Play-díjat kapott a magyar férfi kardválogatott
... díjat.
Ugyancsak díjazott lett a vilá...
2019-12-01 12:21:23
Vívó-vb - Előtérben a csapatversenyek
...
A vb "felvezetéseként" a csapat két-két ezüst- és bronzéremmel fejezte be a júniusi, düsseldorfi Európa-bajnokságot. A kontinensviadal előtt Csampa Zsolt, a hazai szövetség elnöke az esélyek latolgatása elől kitért, ugyanakkor a férfi kard-, a férfi párbajtőr- és a női kardcsapatot markánsnak és egységesnek nevezte. A németországi versenyen ez a három együttes dobogóra is áll...
2019-07-12 10:01:14
Vívó-vb - Ötvenforintos emlékérme jelent meg a vb tiszteletére
...
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Magyar Vívószövetség (MVSZ) ünnepi eseményén Csampa Zsolt MVSZ-elnök emlékeztetett rá, hogy eddig öt világbajnokságot rendezett Magyarország, a mostani pedig abból a szempontból kiemelt fontosságú, hogy olimpiai kvalifikációs vb lesz, melyet különleges látványelemekkel igyekeznek a nézők számára igazán emlékezetessé tenni.
"Igyekszünk a n...
2019-07-08 12:41:27
Kétezren evezték át a Balatont
... Róberttel és Boros Gergellyel.
Bár indulni 13 óráig lehetett, a nagy hőséget elkerülendő nagyon sokan választották a reggel kilenc órai rajtot.
Szimbolikus volt a Schmidt Gábor, Csampa Zsolt páros indulása: a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Magyar Vívó Szövetség is világbajnokságot rendez az idén idehaza, a két szervezőbizottság szorosan együttműködik, "a két szervezet ...
2019-07-06 16:41:55
Vívó-vb - Népszerű a kampányfilm, megugrott a jegyeladás
...
Csampa Zsolt elnök pénteken, az M1 aktuális csatornán beszélt a "Kind of Magic" című kampányfilmről, amelyben az egyik főszerepet a kardozó Szatmári András, a 2017-es év egyéni világbajnoka játssza.
A két teljes éjszakán át forgatott alkotást ugyanaz a produkciós iroda készítette, amelyik a hat évvel ezelőtti vb-ét. Vermes Iván rendező a beszélgetésben kitért arra, hogy ...
2019-06-07 19:22:29
Vívó Eb - Öt újonc a magyar csapatban
... párbajtőrben kellemes, de nehéz döntést kellett hozni, a szezon során ugyanis több nagyszerű egyéni eredmény született, és a szakmai bizottság hosszas egyeztetése után sem sikerült dűlőre jutni. Csampa Zsolt szövetségi elnök végül zárt ülést kért, és a testület ezt követően döntött.

A düsseldorfi Eb-n (június 17-22.) résztvevő magyar válogatott:
férfi tőr: Dósa Dá...
2019-06-06 19:13:17
Vívó-vb - Bemutatták a Szatmári András főszereplésével készült kampányfilmet
... szeretnénk válni. A példaképek vonzzák a sportba a fiatalokat" - mondta, majd hangsúlyozta, hogy a magyar kormány, ahogy eddig is tette, a jövőben is kiemelten fogja támogatni a vívósportot.
Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség elnöke arról beszélt, hogy a sportág szempontjából rendkívül fontos időszak következik.
"Az Eb-n is szeretnénk jó eredményt elérni. Nem rakunk t...
2019-06-06 13:51:46
Vívóversenyek márciusban hazai és külföldi klasszisokkal
... beszéltük meg, hogy nem gondolkodunk nagyon előre, minden versenyre megpróbáljuk kihegyezni a formánkat, most például a padovaira, és ha annak vége van, a budapestire" - folytatta.
Csampa Zsolt, a szövetség elnöke hangsúlyozta, hogy ez a két verseny főpróbája egy olyan világbajnokságnak, melyet szeretnénk olimpiai színvonalon megrendezni.
"Egy-két elem már most látszani ...
2019-03-05 13:26:06
Tokió 2020 - Szász-Kovács Emese gyermeket vár, de a kvalifikációba bekapcsolódna
... babánk lesz a férjemmel, akkor változik a helyzet. Hát ez utóbbi jött be" - mesélte, majd a visszatérésre vonatkozó kérdésre úgy reagált, hogy ez sok mindenen múlik, de vannak jó példák.
Csampa Zsolt, a vívószövetség elnöke úgy fogalmazott: bár egy sportolónak mindig az a célja, hogy dobogóra álljon, nyerjen, de van egy másik oldal is.
"A szövetség ezután is maximálisan ...
2019-02-28 15:22:13
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Fair Play-díjat, Vívó Eb, Szatmári András, Szász-Kovács Emese, Csampa Zsolt, Sárfalvi Péter, Gémesi György, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Vívószövetség, Csampa Zsolt MVSZ-elnök, Boros Gergellyel, Schmidt Gábor, Magyar Kajak-Kenu Szövetség, Magyar Vívó Szövetség, Vermes Iván, Dósa Dá, gödöllői vívócsarnok, magyar férfi, magyar csapatban, kvalifikációba bekapcsolódna, eseményen részt, házigazdák képvisele, csapat két-két, kontinensviadal előtt, hazai szövetség, esélyek latolgatása, férfi kard-, férfi párbajtőr-, németországi versenyen, három együttes, mostani pedig, szempontból kiemelt, nézők számára, nagy hőséget, reggel kilenc, idén idehaza, egyik főszerepet, kardozó Szatmári, produkciós iroda, beszélgetésben kitért, szezon során, szakmai bizottság, düsseldorfi Eb-n, példaképek vonzzák, magyar kormány, sportág szempontjából, szövetség elnöke, olyan világbajnokságnak, visszatérésre vonatkozó, vívószövetség elnöke, sportolónak mindig, másik oldal, szövetség ezután, világbajnokságot, sportlétesítmény,
© 2013 TVN.HU Kft.