Belépés
Brexit - A következő brit miniszterelnök sorsát is megpecsételheti a Brexit
...
A szakember felidézte, David Cameron és Theresa May is a Brexitbe bukott bele.
Párkányi Eszter szerint nem releváns, hogy ki lesz a következő miniszterelnök, ugyanis mindkét jelölt ugyanazt mondja: szeretnék a Brexitet végigvinni, mindketten úgy gondolják, hogy akár megállapodás nélküli kilépés is lehet. Továbbá mindketten szeretnék újratárgyalni a Brexitet, de az unió a...
2019-07-13 08:31:00
Theresa May: egyes képviselők kompromisszumképtelennek bizonyultak
... lennie.
Theresa May utódja megválasztása után sem távozik a politikából: már korábban bejelentette, hogy alsóházi képviselő marad, és átül a konzervatív frak...
2019-07-12 21:12:34
Boris Johnson és Jeremy Hunt maradt versenyben a brit Konzervatív Párt vezetői tisztségéért
... Johnson visszavonta jelöltségét, Gove pedig az akkori frakciószavazási sorozatnak már a második fordulójában kiesett.
A három évvel ezelőtti vezetőválasztás előzményeként lemondott David Cameron akkori miniszterelnök, miután a brit EU-tagságról tartott népszavazáson a bennmaradásért kampányolt, a résztvevők szűk, 51,89 százalékos többsége viszont a kilépésre voksolt.
Az ...
2019-06-20 22:05:10
Alapjogokért Központ: Boris Johnson lehet a legesélyesebb a brit miniszterelnöki tisztségre
... ötödik alkalommal célozza meg a kormányfői posztot, kitartó politikus, akinek az utóbbi években többször is felmerült a neve a miniszterelnöki tisztséggel kapcsolatban, többek között David Cameron távozása után is.
A szakértő szerint Boris Johnson karizmatikus, nem szokványos vezető, akire jellemző a figyelemfelkeltő, de nem rosszindulatú "trollkodás". A legutóbbi ilyen megny...
2019-06-17 15:02:17
Hárman estek ki a brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának első fordulójában, Johnsoné a legtöbb voks
... szándékát.
Ezután Boris Johnson visszavonta jelöltségét, Gove pedig a második választási fordulóban kiesett.
A három évvel ezelőtti vezetőválasztás előzményeként lemondott David Cameron akkori miniszterelnök, miután a brit EU-tagságról tartott népszavazáson a résztvevők szűk, 51,89 százalékos többsége a kilépésre voksolt, jóllehet Cameron a bennmaradásért kampányolt....
2019-06-14 07:03:35
Brexit - Theresa May bejelentette lemondását
... kikényszerítette May távozását a párt és a kormány éléről.
Theresa Mayt a 2016-os EU-népszavazás után választották a Konzervatív Párt vezetőjévé és így a kormány élére. Elődje, David Cameron, aki a bennmaradásért kampányolt, a kilépést pártolók győzelme után lemondott.
A várhatóan június második hetében kezdődő utódválasztási folyamat első szakaszában az alsóházi konzerv...
2019-05-24 12:49:16
Férfi röplabda Európa-liga - Változások a keretben
... az osztrák csapattal találkozik. A csoport első két helyezettje jut a június 29-30-i négyes döntőbe, amelynek győztese jövőre az arany divízióban szerepelhet.
A keret:Feladók: Keen Cameron Illés (Fino Kaposvár SE), Magyar Bálint (LV Sport Pénzügyőr SE)Centerek: Flachner Dániel (LV Sport Pénzügyőr SE), Gacs Dániel (Kecskeméti RC), Juhász Péter (Vegyész RC Kazincbarcika), Rása...
2019-05-06 11:02:14
Brexit - London nem engedélyezi az újabb skót függetlenségi népszavazást
... jutnia.
A 2014-es skóciai függetlenségi népszavazás szabályait rögzítő Edinburghi Egyezményt - többhavi kormányközi tárgyalássorozat után - Alex Salmond akkori skót kormányfő és David Cameron akkori brit miniszterelnök e törvény jegyében írta alá 2012 októberében a skóciai fővárosban.
London már korábban is jelezte, hogy nem kívánja hozzájárulását adni az újabb skóciai ...
2019-04-25 15:49:09
Brexit - A skót miniszterelnök szerint 2021-ig újabb függetlenségi népszavazást kell tartani
... tette.
A 2014-es skóciai függetlenségi népszavazás szabályait rögzítő Edinburghi Egyezményt - többhavi kormányközi tárgyalássorozat után - Alex Salmond akkori skót kormányfő és David Cameron akkori brit miniszterelnök írta alá 2012 októberében a skóciai fővárosban.
Nicola Sturgeon azonban az edinburghi parlament képviselőinek tartott szerdai tájékoztatásában "tarthatatla...
2019-04-24 20:57:55
Vádat emeltek egy volt brit katona ellen az észak-írországi "véres vasárnap" ügyében
... brit politikatörténetben - megállapította, hogy a lelőtt tüntetők egyikénél sem volt lőfegyver, és az első lövést a helyszínre vezényelt brit ejtőernyős egység katonái adták le.
David Cameron akkori konzervatív párti brit miniszterelnök a vizsgálat lezárulta után a londoni alsóházban, "a kormány és az ország nevében" elnézést kért a történtekért.
Londonderry az észak-íro...
2019-03-14 13:21:32
1 2 3 ........................79 80 .............119 120 ............157 158 159 
Címkék: Theresa May, Boris Johnson, Jeremy Hunt, Konzervatív Párt, Alapjogokért Központ, David Cameron, Párkányi Eszter, Ezután Boris Johnson, Theresa Mayt, Keen Cameron Illés, Fino Kaposvár SE, Magyar Bálint, Sport Pénzügyőr SE, Flachner Dániel, Gacs Dániel, Kecskeméti RC, Juhász Péter, Vegyész RC Kazincbarcika, Edinburghi Egyezményt, Alex Salmond, Nicola Sturgeon, következő brit, brit Konzervatív, brit miniszterelnöki, legtöbb voks, újabb skót, skót miniszterelnök, volt brit, szakember felidézte, következő miniszterelnök, konzervatív frak, akkori frakciószavazási, második fordulójában, három évvel, brit EU-tagságról, bennmaradásért kampányolt, résztvevők szűk, kilépésre voksolt, kormányfői posztot, utóbbi években, miniszterelnöki tisztséggel, szakértő szerint, legutóbbi ilyen, második választási, kormány éléről, 2016-os EU-népszavazás, kormány élére, kilépést pártolók, várhatóan június, alsóházi konzerv, osztrák csapattal, csoport első, június 29-30-i, arany divízióban, 2014-es skóciai, skóciai fővárosban,
© 2013 TVN.HU Kft.