Belépés
Kézilabda B.L. Hosszabbítás után bukta el a döntőbe jutást
... után szerezte első gólját. Az irányító Petar Nenadic több hibával kezdte a meccset, ami rányomta bélyegét csapata teljesítményére. A szerb játékost a 14. percben Lékai Máté váltotta, és bár David Davis vezetőedző időt kért, ezt követően a Kiel 10-6-ra alakította az állást.
Magabiztos játékuk és vezetésük ellenére a németek védekezést váltottak, de erre jól reagáltak a veszpré...
2020-12-29 15:49:16
Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged magyar válogatott
Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged magyar válogatott klasszisa is bekerült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjának álomcsapatába, melynek az edzője David Davis, a Telekom Veszprém trénere.
Az európai szövetség honlapján pénteken hozta nyilvánosságra a szavazás végeredményét, melyet a beállók között Bánhidi nyert meg 11 430 vokssal.
A négyes döntőbe jutott v...
2020-06-14 21:58:40
Férfi kézilabda BL - Bánhidi Bence az álomcsapat beállója
... Saint-Germain)irányító: Mikkel Hansen (Paris Saint-Germain)beálló: Bánhidi...
2020-06-12 12:52:30
David Davis: július 13-án indulnak a csapatedzések a veszprémi kézilabdázóknál
... nézünk elébe. Még az az eset is előfordulhat, hogy egy idényen belül két BL-négyes döntőben lépünk pályára, szóval Köln után sem állhatunk le, akárhogy végződik az a torna" - jelentette ki David Davis.
Ami a keretben várható változásokat illeti, a vezetőedző azt mondta, az érkezők - köztük a spanyol Jorge Maqueda és a szintén világbajnok, dán Nikolaj Markussen - javarészt már...
2020-06-08 13:01:51
Férfi kézilabda BL - Hat veszprémi és négy szegedi jelölt az álomcsapatban
... Rasmus Lauge, Manuel Strlek és Blaz Blagotinsek került be, míg a Szegedet Mikler Roland, Bogdan Radivojevic, Jorge Maqueda és Bánhidi Bence képviseli. Az edzők között a veszprémieket irányító David Davis van ott a jelölteknél, míg az öt legjobb fiatal közé bekerült Szita Zoltán, a lengyel Wisla Plock magyar válogatott balátlövője is.
A férfi BL a csoportkör után, a rájátszás ...
2020-05-26 09:35:08
Budapest Kupa - Fucsovics Márton: nem álltam le, száz százalékot akarok nyújtani
...

Az eseménynek otthont adó Nemzeti Edzés Központban rendezett szerdai sajtótájékoztatón - melyre a járványhelyzet miatt a szabad ég alatt került sor - a világranglista korábbi 31. helyezettje elmondta, a márciusi leállás óta folyamatosan profi edzéseken vesz részt.

"Nem álltam le, jó erőben érzem magam. Nemrég hallottuk edzőmmel, Jancsó Miklóssal, hogy több or...
2020-05-20 13:07:28
Kézilabda SEHA Liga - David Davis: nem kellene játszani
... világban. Ha játszanunk kell, akkor természetesen százszázalékosan felkészülünk, és megpróbálunk nyerni, de a legracionálisabb döntés az lenne, ha elmaradna a találkozó" - idézi a klub honlapja David Davist.
A szakvezető kifejtette, hogy sportágukban rendszeres a testi kontaktus, amely során a kezüket használják a játékosok.
"Ha logikusan gondolkozunk, akkor nem kellene ...
2020-03-12 20:32:46
Davis Kupa-selejtező - Fucsovics Márton: ez most más tészta
...
A két válogatott legutóbbi összecsapásán, 2018 februárjában a belgák 3-2-re nyertek Liege-ben, Fucsovics Márton pedig Ruben Bemelmanstól, majd a top 10-es David Goffintől is kikapott.
"Akkor Ausztráliából úgy jöttem haza, hogy volt egy fertőzés a lábujjamon, és öt-hat napot ki kellett hagynom a DK előtt. Fontos emellett, hogy az a párharc Belgiumban volt, belga szurkoló...
2020-03-05 15:02:10
Davis Kupa-selejtező - Balázs Attila kezd Debrecenben
... déltől a két hazai éljátékos először párosban lesz érdekelt, majd két újabb egyes meccs következik a péntekihez képest fordított felállásban a Főnix Csarnokban.
A világranglistán tizedik David Goffin távollétében a vendégek a Kimmer Coppejans (154.), Ruben Bemelmans (222.), Arthur De Greef (332.), Joran Vliegen (párosban 36.), Sander Gille (párosban 43.) ötössel érkeztek....
2020-03-05 13:01:49
Davis Kupa - Eredményes játékot vár a szövetségi kapitány
... sajtótájékoztatóján azt mondta, a magyar csapat két top 100-as játékosa, Balázs Attila (76.) és Fucsovics Márton (84.) jó formában van.
Hozzátette, a belga válogatott - amelynek legjobbja, David Goffin nem lép pályára - jó játékerőt képvisel, két korábbi top 100-as és egy majdnem top 100-as játékosuk van. Köves Gábor ezért kemény csatára számít, de mint mondta, "remélhetőleg ...
2020-03-04 14:21:43
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Kézilabda, Bánhidi Bence, MOL-Pick Szeged, David Davis, Budapest Kupa, Fucsovics Márton, Kézilabda SEHA Liga, Davis Kupa-selejtező, Balázs Attila, Davis Kupa, Petar Nenadic, Lékai Máté, Bajnokok Ligája, Telekom Veszprém, Mikkel Hansen, Paris Saint-Germain, Jorge Maqueda, Nikolaj Markussen, Rasmus Lauge, Manuel Strlek, Blaz Blagotinsek, Szegedet Mikler Roland, Bogdan Radivojevic, Szita Zoltán, Wisla Plock, Nemzeti Edzés Központban, Jancsó Miklóssal, David Davist, Ruben Bemelmanstól, David Goffintől, Akkor Ausztráliából, Főnix Csarnokban, David Goffin, Kimmer Coppejans, Ruben Bemelmans, Arthur De Greef, Joran Vliegen, Sander Gille, Köves Gábor, döntőbe jutást, álomcsapat beállója, veszprémi kézilabdázóknál, szövetségi kapitány, irányító Petar, szerb játékost, németek védekezést, férfi kézilabda, edzője David, európai szövetség, szavazás végeredményét, beállók között, négyes döntőbe, idényen belül, keretben várható, spanyol Jorge, szintén világbajnok, edzők között, veszprémieket irányító, lengyel Wisla,
© 2013 TVN.HU Kft.