Belépés
Harminc néppárti képviselő

Harminc néppárti képviselő zárná ki a frakcióból Deutsch Tamást

Szerda délben megkapta azt a levelet Manfred Weber frakcióvezető és Simon Busutil frakció főtitkár, amelyben az Európai Néppárt 30 tagja kezdeményezi Deutsch Tamás kizárását a politikai csoportból, írja a Népszava....
2020-12-02 14:58:35
Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak a sportszervezetek
... nevezési díjakhoz, a különböző sporteszközök beszerzéséhez vagy a sportszakemberi foglalkoztatáshoz és létesítményhasználathoz kapcsolódó kiadásokat tudnak fedezni a sportegyesületek.
Deutsch Tamás, a program lebonyolításában közreműködő Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke, fideszes EP-képviselő sikertörténetnek nevezte a programot.
Hozzátette: az egyéb progra...
2020-07-20 13:21:48
Koronavírus - Elmaradnak az augusztus 20-ai nyilvános ünnepségek
... lehetővé tette, az országgyűlési képviselők is szankcionálhatók legyenek gyűlöletbeszéd alkalmazása esetén, ezért a jelenlegi házszabály lehetőséget ad arra, hogy a Ház szigorúan járjon el a Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő által antiszemita megnyilvánulással vádolt jobbikos Nunkovics Tiborral szemben.
Gulyás Gergely, az MSZP álmentőst bemutató videójával kapcsolatban úgy...
2020-07-16 14:12:39
Krónika 4. rész (uniós helyreállítási csomag)
...
Vita az uniós helyreállítási csomagról
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációvezetője a nagyobbik kormánypárt álláspontját ismertetve elmondta, a 750 milliárd eurós uniós hitelfelvételi javaslat jelenlegi formájában elfogadhatatlan a magyar embereknek, mivel az igazságtalanul osztja el a forrásokat.
Kiemelte, álságosak a jogállamisági feltétele...
2020-07-14 13:52:01
Professor emeritus lett a 70 éves Berkes István
... köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke; valamint Hegedűs Csaba korábbi birkózó, a 100. magyar olimpiai bajnok.
Deutsch Tamás, az MTK elnöke EU-képviselőként Brüsszelből levélben méltatta Berkes Istvánt, kiemelve szakmai felkészültsége mellett emberségét, segítőkészségét.
Mocsai Lajos köszönt...
2020-07-10 12:52:12
Uniós biztos: az EU-költségvetés védelmének alapvető feltétele a jogállamiság biztosítása
... helyeznek majd arra, hogy a viták során minden országot azonos módon ítéljenek meg. Ugyanakkor hozzátette, kevés esélyét látja a gyors előrehaladásnak a javaslat elfogadását illetően.
Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő azt írta az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy a mai vita újabb példa az EP balliberális többségének azon törekvésére, hogy "átnyomja a jogállamisági kön...
2020-07-09 18:42:23
Deutsch Tamás: elfogadhatatlan Magyarország számára az uniós költségvetésre és a helyreállítási alapra vonatkoz
... változtatásra vonatkozó javaslatait levélben juttatta el David Sassolinak, az EP elnökének, aki személyesen találkozik az uniós tagállami vezetőkkel a jövő hétre tervezett csúcstalálkozójukon.
Deutsch sikernek nevezte, hogy a dokumentumban a magyar érdekek mint alapvetően meghatározó néppárti prioritások szerepelnek. A hétéves keretköltségvetést illetően rögzíti azt az elvárá...
2020-07-09 15:12:26
Koronavírus - Michel: kompromisszumkészségre van szükség az EU-költségvetés elfogadásához
... források felső határát, továbbá a helyreállítási alapnak lehetőséget kell biztosítania az európai gazdaság és társadalom átalakítására, valamint a zöld és digitális jövő felkarolására.
Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kijelentette: Magyarország igazságos költségvetést akar, miután ellentétes lenne a közös európai célkitűzésekkel, ha az uniós finanszírozás nem a kohéziót, a...
2020-07-08 20:23:11
Továbbra is Deutsch Tamás a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke
... családtagként kell szeretni.
"A sportegyesületeknél ugyanis minden megtörténik, ami a sportban van" - fűzte hozzá a MOB tiszteletbeli elnöke.
Újbóli megválasztása után tartott beszédében Deutsch Tamás emlékeztetett rá, hogy amikor 2015 decemberében átvette a szervezet irányítását, 96 tagja volt a SOSZ-nak, jelenleg pedig már 518.
"A következő négy évben szeretnénk e...
2020-06-29 13:15:25
Labdarúgó NB I - A 94. percben szerzett pontot érő gólt a Puskás Akadémia
... (0-0)------------------------------- ------------------Kisvárda, 2875 néző, v.: Pintér Cs.
gólszerzők: Sassá (85.), illetve Meissner (94.)
sárga lap: Hej (55.), Lucas (67.), Sassá (86.), Rubus (88.), illetve Deutsch (65.), Nagy Zs. (67.), Knezevic (89.)
Kisvárda Master Good:
---------------------Dombó - Hej, Rubus, Kravcsenko, Protic (Baranyai, 91.) - Lucas, Bum...
2020-06-24 21:13:02
1 2 3 ...................59 60 ..........89 90 .........117 118 119 
Címkék: Berkes István, Deutsch Tamás, Sportegyesületek Országos Szövetségének, Labdarúgó NB, Puskás Akadémia, Deutsch Tamást, Manfred Weber, Simon Busutil, Európai Néppárt, Nunkovics Tiborral, Gulyás Gergely, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Magyar Olimpiai Bizottság, Hegedűs Csaba, EU-képviselőként Brüsszelből, Berkes Istvánt, Mocsai Lajos, David Sassolinak, Pintér Cs, Nagy Zs, Kisvárda Master Good, augusztus 20-ai, jogállamiság biztosítása, uniós költségvetésre, helyreállítási alapra, frakcióból Deutsch, levelet Manfred, politikai csoportból, különböző sporteszközök, sportszakemberi foglalkoztatáshoz, program lebonyolításában, egyéb progra, országgyűlési képviselők, jelenlegi házszabály, uniós helyreállítási, nagyobbik kormánypárt, magyar embereknek, igazságtalanul osztja, jogállamisági feltétele, viták során, gyors előrehaladásnak, javaslat elfogadását, uniós tagállami, jövő hétre, magyar érdekek, helyreállítási alapnak, európai gazdaság, közös európai, uniós finanszírozás, szervezet irányítását,
© 2013 TVN.HU Kft.