Belépés
Donald Trump: az amerikai-kínai viszony "súlyosan károsodott"
...
Az elnök ismételten úgy vélekedett, hogy Kína "leállíthatta volna" a világjárvány kirobbanását, de "ezt nem tette meg". Kifejtette azt is, hogy ezért - mint fogalmazott -"pillanatnyilag" nem gondolkodik a januárban megkötött amerikai-kínai kereskedelmi megállapodás újabb szakaszának megnyitásában. "Őszintén szólva, csomó más dolog jár a fejemben" - mondta.
Trump a Egyes...
2020-07-10 22:13:09
Lavrov: az amerikai elnökválasztási harc terméke az orosz-tálib összeesküvés vádja
... Felhívta a figyelmet arra, hogy értesülések szerint terroristák a koronavírus törzsét új vírusok kialakítására próbálhatják meg felhasználni.
Sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy a Donald Trump-féle amerikai kormányzat "tudatosan aláássa" mind a fegyverzetellenőrzés, mind a nemzetközi együttműködés jogi és szerződéses mechanizmusait. Rámutatott, hogy megnőttek a nukleáris k...
2020-07-10 17:02:40
Koronavírus - Az Egyesült Államokban ismét rekordot döntött az új fertőzések száma
... 120 halálos áldozata is volt a vírusfertőzés nyomán kialakult Covid-19-nek és szövődményeinek. Az Egyesült Államokban csütörtökön több mint 800 Covid-19-ben szenvedő beteg halt meg.
Donald Trump amerikai elnök a Twitteren csütörtökön közzétett bejegyzésében kitartott amellett, hogy a növekvő számú fertőzés regisztrálása a szélesebb körű vírustesztelésnek tudható be.
A ...
2020-07-10 07:05:38
Trump rendeletet írt alá a spanyolajkú amerikaiak gazdasági és oktatási lehetőségeinek javításáról
... éppen ezt...
2020-07-10 07:05:24
Milley tábornok a konföderációs katonákról elnevezett támaszpontok átnevezését szeretné
... 1863-ban nagy vereséget szenvedett Chattanoogánál.
Mark Esper védelmi miniszter már június elején egy nyilatkozatban "nyit...
2020-07-10 07:05:04
Joe Biden ötmillió új munkahelyet teremtő gazdaságélénkítő tervet ígér
...
A demokrata párti politikus - az Obama-kormányzat egykori alelnöke - a pennsylvaniai Scrantonban azt hangoztatta: Donald Trump elnök magára hagyta a dolgozó rétegeket a mostani válság közepette, és "a kormányzat hozzá nem értésének árát a dolgozó családok fizetik meg".
Félórás beszédében Biden négy év alatt megvalósítandó, 400 milliárd dolláros gazdasági csomagtervet íg...
2020-07-10 07:04:48
New Yorkban a polgármester is segített BLM-feliratot mázolni az úttesten Trump lakása elé
... több órán keresztül készítették a Trump-toronyépületnél. Bill de Blasio polgármester azt nyilatkozta: az úttestre felfestett szavak "felszabadítják az Ötödik sugárutat".
"Mutassuk meg Donald Trumpnak azt, amit nem ért meg, fessük fel éppen az ő otthona előtt" - mondta a demokrata párti politikus, akinek afroamerikai felesége is segédkezett a festésben.
Az amerikai elnök...
2020-07-10 07:04:20
Washington üdvözli Peking tárgyalási készségét, és meghívja a fegyverzetkorlátozási tárgyalásokra
... fegyverzetkorlátozási tárgyalások Washington és Moszkva között június végén kezdődtek meg az osztrák fővárosban, s céljuk a 2011-ben életbe lépett új START-szerződés érvényének esetleges meghosszabbítása. Donald Trump amerikai elnök korábban már jelezte, hogy örömmel venné Kína csatlakozását e tárgyalásokhoz, Peking azonban mindeddig elhárította ezt.
A bécsi tárgyalásokon az ...
2020-07-09 21:12:33
Elnökké választása esetén Biden felülvizsgálná a németországi csapatcsökkentést
...
Blinken szerint a csapatcsökkentés mellett már az is "komoly probléma" volt, hogy a döntés meghozatala előtt Donald Trump elnök nem egyeztetett Németországgal.
Az amerikai elnök idén júniusban jelentette be, hogy 9500 fővel csökkenti a Németországban állomásozó amerikai katonai kontingens létszámát. Döntését nemcsak demokrata párti politikusok, hanem republikánusok is vi...
2020-07-09 21:02:27
Amerikai legfelsőbb bíróság: a demokraták nem, de a manhattani ügyész betekinthet Trump üzleti ügyeibe
...
A testület két döntést hozott, mindkettőt 7:2 arányban fogadta el. Az egyikkel elutasították a képviselőház demokrata párti tagjainak kérését, hogy hozzáférhessenek Donald Trump pénzügyi dokumentumaihoz. A másikkal viszont azt mondták ki, hogy az elnök nem élvez mentességet a pénzügyi dokumentumainak kiadására vonatkozó, büntetés terhe melletti idézésétől.
Az állásfogla...
2020-07-09 19:02:48
1 2 3 ...................243 244 ..........364 365 ..........485 486 487 
Címkék: Donald Trump, Egyesült Államokban, Donald Trump-féle, Mark Esper, Donald Trumpnak, amerikai-kínai viszony, amerikai elnökválasztási, orosz-tálib összeesküvés, spanyolajkú amerikaiak, konföderációs katonákról, úttesten Trump, németországi csapatcsökkentést, manhattani ügyész, elnök ismételten, világjárvány kirobbanását, januárban megkötött, figyelmet arra, koronavírus törzsét, nemzetközi együttműködés, vírusfertőzés nyomán, növekvő számú, szélesebb körű, demokrata párti, pennsylvaniai Scrantonban, dolgozó rétegeket, mostani válság, kormányzat hozzá, dolgozó családok, úttestre felfestett, amerikai elnök, osztrák fővárosban, 2011-ben életbe, bécsi tárgyalásokon, csapatcsökkentés mellett, döntés meghozatala, egyikkel elutasították, képviselőház demokrata, másikkal viszont, pénzügyi dokumentumainak, meghosszabbítása, gazdaságélénkítő, csapatcsökkentés, hozzáférhessenek, dokumentumaihoz, elnökválasztási, toronyépületnél, szövődményeinek, dokumentumainak, chattanoogánál, felülvizsgálná, németországgal,
© 2013 TVN.HU Kft.