Belépés
Hárommilliárd dollárt különített el a Facebook a várható büntetésre
... felhasználó engedélye nélkül. Az FTC tavaly elkezdte vizsgálni, hogy a világ legnagyobb közösségi portálja betartotta-e a megállapodást, hiszen felhasználóinak több tízmilliónyi adata a Donald Trump 2016-os választási kampánycsapatának is dolgozó, londoni székhelyű Cambridge Analytica nevű adattároló céghez került.
A The Wall Street Journal februárban jelentette, hogy az FTC...
2019-04-25 07:05:43
Merényletek Srí Lankán - Mike Pompeo szerint "minden jel arra mutat", hogy az Iszlám Állam inspirálta a támadás
... sajtókonferenciáján mondott, amikor az iszlámista terroristákat hibáztatta a keresztényellenes merényletekért.
Mike Pompeo még hétfőn telefonon egyeztetett Srí Lanka miniszterelnökével, és - Donald Trump amerikai elnök vasárnap Twitteren tett ígéretével összhangban - felajánlotta az Egyesült Államok segítségét a tettesek felelősségre vonásához.
A külügyminiszter szerdá...
2019-04-25 07:04:23
Donald Trump szerint húszezer fős migránskaraván közeledik az amerikai határhoz
...
"Egy nagyon nagy karaván, több mint húszezer ember indult el Mexikón keresztül. Mexikóban ugyan csökkent a létszámuk, de továbbra is menetelnek. Mexikónak fel kell tartóztatnia őket, vagy kénytelenek leszünk lezárni azt a határszakaszt és bevetni a katonaságot" - fogalmazott a mikroblog-bejegyzésben az amerikai elnök. Később egy újabb Twitterben azt állította, hogy a mexikói ...
2019-04-24 20:55:04
Cáfolja a brit elektronikus figyelőszolgálat, hogy Obamának kémkedett volna a Trump-kampány ellen
... Washingtonnál, és biztosítékokat kapott arra, hogy ez az állítás hivatalos amerikai részről nem hangzik el többé.
A mostani újabb incidens előtt alig egy nappal jelentették be Londonban, hogy Donald Trump június 3-án állami látogatásra, vagyis II. Erzsébet királynő vendégeként háromnapos látogatásra érkezik a brit fővárosba.
A meghívást Theresa May brit miniszterelnök ad...
2019-04-24 20:48:54
Trump az idén sem vesz részt a fehér házi tudósítók gálavacsoráján, és megtiltotta a munkatársainak is
... támadott újságírókat és lapokat.
A tavalyi gálavacsora botrányosra sikeredett. Michelle Wolf, a szereplésre felkért színésznők egyike a húszperces monológjában olyan stílusban bírálta Donald Trumpot, munkatársit és családtagjait, elsősorban is a lányát, Ivankát (akit például tamponhoz hasonlított), hogy az az újságírókat is felháborította. Peter Baker, a The New York Times c...
2019-04-24 07:04:27
Az amerikai adóhivatal és a pénzügyminisztérium a másodszori határidőre sem nyújtotta be Trump adóbevallását a
... pénzügyminiszter azonban kedd esti levélében azt üzente a képviselőház költségvetési bizottsága demokrata párti elnökének, Richard Nealnek, hogy még nem hozta meg "a végső döntést" arról, megküldi-e Donald Trump adópapírjait. Richard Neal - Elijah Cummingsszal, az ellenőrzési bizottság elnökével együtt - hat évre visszamenőleg kérte be Donald Trump egyéni és üzleti adóbevallási do...
2019-04-24 07:04:08
Hillary Clinton szerint Trumpot perbe kellett volna fogni az igazságszolgáltatás akadályozásáért
...
Clinton azt sugalmazta, hogy Donald Trumpot perbe is kellett volna fogni, de az igazságügyi minisztérium megmentette őt ettől. Mint mondta: a nyilvánosságra hozott Mueller-jelentésből számára "világosan kiderül", hogy elégséges bizonyíték áll rendelkezésre Trump perbe fogásához, de a jogszabályok szerint hivatalban lévő elnök ellen nem lehet pert indítani.
A volt elnökj...
2019-04-24 07:03:59
Donald Trump a sajtóra panaszkodik, és bocsánatkérést sürget a The New York Times című laptól
... lapnak és más sajtótermékeknek el kell gondolkodniuk azon, vajon Trump "teljesen szokatlan viselkedése" miatt nem becsülték-e alul az elnökjelölt támogatottságát az amerikai szavazók körében. Donald Trump azóta is gyakran úgy idézi a lap vezetőinek nyílt levelét, mintha bocsánatot kértek volna tőle.
Az elnök kedden további Twitter-bejegyzéseket is szentelt a médiának: név sz...
2019-04-23 19:41:39
Fox televízió: Donald Trumpról amerikai elnökről elnevezett települést hozna létre a Golánon az izraeli kormány
...
A Fox szerint Netanjahu - aki kedden a Golán-fennsíkon tett látogatást - a Donald Trump iránti tisztelet jeleként, az amerikai elnök Izraellel kapcsolatos politikája elismeréseként javasolja egy "Trump-település" létrehozását. Erről Netanjahu javaslatot terjeszt majd elő, az izraeli parlamentben, a kneszetben.
Washington márciusban ismerte el az 1967-es háborúban Szíriá...
2019-04-23 18:52:39
Donald Trump vállalata pert indít a cégről szóló pénzügyi információk kiadatása ellen
... ügyeit intéző könyvelő irodának, és nyolc évre visszamenőleg bekérte a vállalat és az elnök személyes üzleti ügyeire vonatkozó dokumentumokat. Erre a lépésre azt követően került sor, hogy Donald Trump volt személyes ügyvédje, Michael Cohen februárban a kongresszusi meghallgatásán azt állította, Trump tévesen adta meg a vagyonára vonatkozó adatokat.
"Cummings idézése érvényte...
2019-04-22 20:02:01
1 2 3 .............................183 184 ...............275 276 ...............366 367 368 
Címkék: Merényletek Srí Lankán, Mike Pompeo, Iszlám Állam, Donald Trump, Hillary Clinton, York Times, Donald Trumpról, Cambridge Analytica, Wall Street Journal, Egyesült Államok, Theresa May, Michelle Wolf, Donald Trumpot, Peter Baker, Richard Nealnek, Richard Neal, Elijah Cummingsszal, Erről Netanjahu, Michael Cohen, várható büntetésre, amerikai határhoz, brit elektronikus, fehér házi, amerikai adóhivatal, másodszori határidőre, sajtóra panaszkodik, izraeli kormány, cégről szóló, világ legnagyobb, iszlámista terroristákat, keresztényellenes merényletekért, tettesek felelősségre, külügyminiszter szerdá, nagyon nagy, amerikai elnök, újabb Twitterben, állítás hivatalos, mostani újabb, nappal jelentették, brit fővárosba, meghívást Theresa, tavalyi gálavacsora, szereplésre felkért, húszperces monológjában, képviselőház költségvetési, végső döntést, ellenőrzési bizottság, igazságügyi minisztérium, nyilvánosságra hozott, jogszabályok szerint, volt elnökj, elnökjelölt támogatottságát, amerikai szavazók,
© 2013 TVN.HU Kft.