Belépés
Brexit - Johnson: a kereskedelmi megállapodáshoz nem kell elfogadni az EU-szabályokat
... brit szabályozásokat átvennie.
Megerősítette, hogy Nagy-Britannia ahhoz hasonló megállapodást szeretne, mint amilyet Kanada is kötött nemrég az EU-val.
Nem sokkal a beszéd után a Downing Street hivatalosan is közzétette összefoglalóját arról, hogy milyen alapelveket kíván érvényesíteni a jövőbeni kapcsolatrendszerben.
A dokumentum úgy fogalmaz: a 2020-as év további...
2020-02-03 16:12:27
Brexit - A Big Ben harangjátékával búcsúzott az Egyesült Királyság az EU-tól
... hónap tagság után kilépett az Európai Unióból.
A harangjáték azonban így sem maradt el: péntek éjjel egy visszaszámláló digitális órát vetítettek a kormányfői hivatalnak otthont nyújtó Downing Street falaira, majd a Brexit pillanatában ezt felváltotta a Big Ben vetített képe, amelyet az óra harangjának tizenegy kongatása kísért, felvételről.
Utána a brit lobogó stilizált...
2020-02-01 07:05:50
Brexit - Johnson: az EU fejlődési iránya már nem felelt meg Nagy-Britanniának
Johnson a brit EU-tagság megszűnése előtt nem egészen egy órával intézett beszédet a nemzethez.
A Downing Streeten előre rögzített, a kormányfői hivatal által péntek éjjel közzétett videoüzenetében a konzervatív párti miniszterelnök kijelentette: a Brexit sokak számára "a remény bámulatos pillanatát" jelenti, olyan pillanatot, amelyről azt hitték, hogy soha nem jön el.
S...
2020-01-31 23:41:00
Trump-béketerv - London szerint megfontolásra érdemes komoly javaslatról van szó
... tanulmányozzák ezeket a terveket, és fontolják meg, hogy a javaslatok jelenthetik-e az első lépést a tárgyalóasztalhoz visszavezető úton - hangsúlyozza közleményében a brit külügyminiszter.
A Downing Street tájékoztatása szerint kedden Boris Johnson brit miniszterelnök is beszélt Trumppal telefonon az amerikai békejavaslatokról. A londoni kormányfői hivatal szűkszavú közlemén...
2020-01-28 22:22:15
Brexit - Gyorsított eljárással kaphatnak brit vízumot a magasan képzett külföldi szakemberek
... elsődleges fontosságú munkát tudnak végezni, és azok is, akik maguk létesítenek olyan üzleti vállalkozásokat, amelyek brit munkavállalókat alkalmaznak és Nagy-Britanniában adóznak.
A Downing Street által hétfőn ismertetett Global Talent program e szabályozáson belül kínál gyorsított engedélyezési eljárást a magasan képzett tudományos szakértőknek.
Az egyes szakterületeke...
2020-01-27 09:21:15
Brexit - Boris Johnson aláírta a kilépési megállapodást
...
A Downing Street által közzétett nyilatkozatában a konzervatív párti kormányfő "fantasztikus pillanatnak" nevezte a dokumentum aláírását.
Johnson szerint ezzel a formális aktussal végre teljesült a brit EU-tagságról 2016-ban rendezett - a kilépésre voksolók szűk, 51,89 százalékos többségű győzelmével végződött - népszavazás döntése, és véget érhet a vitatkozás, a megoszt...
2020-01-24 21:32:14
Brexit - Aláírta a brit kilépésről szóló megállapodást az Európai Bizottság és az Európai Tanács elnöke
... törvényerőre emelkedett a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodás, ...
2020-01-24 09:21:17
Brexit - Az alkotmányügyi bizottság javasolja az EP-nek a brit kilépési megállapodás megszavazását
... jóváhagyta.
Az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a kilépési megállapodást Ursula von der Leyen bizottsá...
2020-01-23 19:41:55
Brexit - Az uralkodó jóváhagyásával életbe lépett a kilépésről szóló törvény
... szerint éjfélkor - rendezett módon, ratifikált megállapodással kilép az Európai Unióból.
Boris Johnson a Brexit-megállapodás parlamenti tárgyalásának lezárulta alkalmából tett - a Downing Street által csütörtök hajnalban ismertetett - nyilatkozatában maga is hangsúlyozta: az a tény, hogy a parlament elfogadta a Brexit-törvényt, azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság január 3...
2020-01-23 17:31:49
Brexit - Johnson: "átléptük a célvonalat"
... szerint éjfélkor - rendezett módon, ratifikált megállapodással kilép az Európai Unióból (EU).
Boris Johnson a Brexit-megállapodás parlamenti tárgyalásának lezárulta alkalmából tett - a Downing Street által csütörtök hajnalban ismertetett - nyilatkozatában maga is hangsúlyozta: az a tény, hogy a parlament elfogadta a Brexit-törvényt, azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság jan...
2020-01-23 07:04:34
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Egyesült Királyság, Boris Johnson, Európai Bizottság, Európai Tanács, Downing Street, Európai Unióból, Downing Streeten, Global Talent, kereskedelmi megállapodáshoz, magasan képzett, kilépési megállapodást, brit kilépésről, alkotmányügyi bizottság, brit kilépési, uralkodó jóváhagyásával, kilépésről szóló, beszéd után, harangjáték azonban, visszaszámláló digitális, kormányfői hivatalnak, brit lobogó, brit EU-tagság, órával intézett, kormányfői hivatal, konzervatív párti, remény bámulatos, javaslatok jelenthetik-e, első lépést, tárgyalóasztalhoz visszavezető, brit külügyminiszter, amerikai békejavaslatokról, londoni kormányfői, egyes szakterületeke, dokumentum aláírását, formális aktussal, brit EU-tagságról, kilépésre voksolók, parlament elfogadta, megállapodással, szabályozásokat, megállapodáshoz, nyilatkozatában, harangjátékával, összefoglalóját, videoüzenetében, vállalkozásokat, külügyminiszter, munkavállalókat, jóváhagyásával, visszaszámláló, szakterületeke, miniszterelnök, tanulmányozzák,
© 2013 TVN.HU Kft.