Belépés
Brexit - Johnson: sokat kell még dolgozni a megállapodáson
...
Boris Johnson vasárnap tájékoztatta kormányának tagjait az Európai Unióval folyó tárgyalásokról.
A Downing Street szóvivőjének vasárnap délutáni beszámolója szerint a kormányfő a kabinetülésen megerősítette, hogy látható a megállapodáshoz vezető út, de még mindig sok a teendő, mire ennek az útnak a végére lehet jutni.
A londoni miniszterelnöki hivatal illetékese sze...
2019-10-13 18:31:52
Brexit - Johnson-Varadkar találkozó: "van olyan ösvény, amely elvezethet a megállapodáshoz"
...
Boris Johnson és Leo Varadkar csütörtök délután tartott magánjellegűnek minősített megbeszélést a Liverpoolhoz közeli, északnyugat-angliai Thornton Manor kastélyban.
A Downing Street által a nem sajtónyilvános találkozóról kiadott közlemény megfogalmazása szerint Johnson és Varadkar "lát olyan ösvényt, amely elvezethet a lehetséges megállapodáshoz".
A londoni minisz...
2019-10-10 18:22:17
Török offenzíva - Brit külügy: a térség destabilizálásával fenyeget a katonai akció
... támogatni a menekültek visszatérését célzó terveket mindaddig, amíg nincsenek meg a feltételei a menekültek önkéntes és biztonságos hazatérésének - áll a szerdai nyilatkozatban.
A Downing Street tájékoztatása szerint Boris Johnson brit miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök is tárgyalt szerda este telefonon a szíriai török offenzíváról, és mindketten súlyos aggodalmukn...
2019-10-09 22:32:28
Brexit - Az ír kormányfővel tárgyal Boris Johnson csütörtökön
...
A Downing Street szerda esti szűkszavú bejelentéséből nem derül ki a találkozó pontos helyszíne, csak annyi, hogy Johnson és Varadkar Északnyugat-Angliában ül tárgyalóasztalhoz, és a megbeszélés napirendjén a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) szerepel.
A tájékoztatás szerint magánjellegű tárgyalásról lesz szó, amelyen a média nem lehet jelen.
Johnson és Varadkar eg...
2019-10-09 19:12:16
Brexit - A skót főbíróság elhalasztotta a döntést a rendezetlen Brexit elkerülésének kikényszerítéséről
... benyújtott brit javaslatcsomag azonban az Európai Unió részéről hűvös fogadtatásra lelt.
Boris Johnson és Angela Merkel német kancellár kedden félórás telefonbeszélgetést tartott, és a Downing Street szóvivőjének beszámolója szerint Merkel azt közölte a brit miniszterelnökkel, hogy a mostani brit javaslatcsomag alapján "rendkívül valószínűtlennek" tartja a megállapodást....
2019-10-09 14:21:48
Brexit - Véget ért a brit parlament ülésszaka
... brit javaslatcsomag azonban az Európai Unió részéről hűvös fogadtatásra lelt.
Boris Johnson és Angela Merkel német kancellár kedd délelőtt félórás telefonbeszélgetést tartott, és a Downing Street szóvivőjének beszámolója szerint Merkel azt közölte a brit miniszterelnökkel, hogy a mostani brit javaslatcsomag alapján "rendkívül valószínűtlennek" tartja a megállapodást.
A p...
2019-10-08 23:42:12
Brexit - Brit kormányforrás: London nem készül új megállapodási javaslattal
...
A Downing Street tájékoztatása szerint Angela Merkel német kancellár kedden telefonon közölte Boris Johnson brit miniszterelnökkel, hogy a mostani brit javaslatcsomag alapján "rendkívül valószínűtlennek" tartja a megállapodást.
A The Spectator című, a kormányzó brit Konzervatív Párthoz közelálló heti politikai folyóirat online kiadása kedden ismertette egy meg nem neveze...
2019-10-08 13:21:17
Brexit - A jövő héten ismét berekeszti a parlamenti ülést a brit kormány
...
A Downing Street szerda esti bejelentése szerint Boris Johnson miniszterelnök azt kezdeményezi az uralkodónál, hogy a parlamenti ülésszak jövő kedden, október 8-án este érjen véget, és október 14-én, hétfőn kezdődjön az új parlamenti évad.
Az új parlamenti ülésszak kezdetén a hagyományoknak megfelelően II. Erzsébet királynő ismerteti felsőházi trónbeszédében kormányának ...
2019-10-02 20:52:00
Brexit - Egységes árukereskedelmi szabályozási térséget javasol az ír szigeten a brit kormány
...
Boris Johnson brit miniszterelnök Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének írt, a Downing Street által szerda délután ismertetett négyoldalas levelében - amelyhez egy hétoldalas technikai magyarázó melléklet is kapcsolódik - kiemeli, hogy e szabályozási övezet "fennállásának idejére" szükségtelenné tenné bármiféle ellenőrzés bevezetését az Észak-Írország és az Í...
2019-10-02 17:52:03
Brexit - London szerdán benyújtja megállapodási javaslatát az EU-nak
... nem lesz hajlandó. Folyamatosan hangoztatja azt az álláspontját is, hogy a brit EU-tagság október 31-én megszűnik, akár a Brexit feltételeit rögzítő megállapodással, akár anélkül.
A Downing Street illetékese kedd éjjeli tájékoztatóján alig burkoltan arra utalt, hogy az EU-nak nem kell figyelembe vennie a megállapodás nélküli Brexitet tiltó brit törvényt.
A miniszterelnök...
2019-10-02 07:04:07
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: Boris Johnson, Európai Unióval, Downing Street, Thornton Manor, Donald Trump, Varadkar Északnyugat-Angliában, Európai Unió, Angela Merkel, Konzervatív Párthoz, Jean-Claude Junckernek, Európai Bizottság, katonai akció, skót főbíróság, rendezetlen Brexit, brit parlament, jövő héten, parlamenti ülést, brit kormány, kabinetülésen megerősítette, megállapodáshoz vezető, végére lehet, londoni miniszterelnöki, lehetséges megállapodáshoz, londoni minisz, menekültek visszatérését, menekültek önkéntes, szerdai nyilatkozatban, szíriai török, találkozó pontos, megbeszélés napirendjén, brit EU-tagság, tájékoztatás szerint, brit miniszterelnökkel, mostani brit, kormányzó brit, parlamenti ülésszak, hagyományoknak megfelelően, hétoldalas technikai, megállapodás nélküli, valószínűtlennek, árukereskedelmi, megállapodáshoz, megállapodással, magánjellegűnek, miniszterelnöki, javaslatcsomag, tárgyalásokról, miniszterelnök, megállapodáson, trónbeszédében, hagyományoknak, megfogalmazása, szükségtelenné, sajtónyilvános,
© 2013 TVN.HU Kft.