Belépés
Koronavírus - Nyithatnak Angliában a szabadtéri színpadok, az edzőtermek és az uszodák
...
Oliver Dowden kulturális miniszter a Downing Streeten tartott csütörtök esti sajtótájékoztatóján közölte: a szabadtéri uszodák már szombattól kinyithatnak, és ugyancsak szombattól lehetővé válik a szabadtéri zenei, tánc- és színielőadások megtartása.
Ezeken az előadásokon is azonban érvényesíteni kell az emberek közötti távolságtartást előíró szabályokat.
A zárt tér...
2020-07-09 20:52:32
Koronavírus - Johnson: szombattól az egyedül élők otthonukban is találkozhatnak másokkal
...
Johnson, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta szerda este a Downing Streeten, elmondta: az egyedül élő felnőttek, illetve az olyan szülők, akik egyedül nevelik 18 éven aluli gyermekeiket, úgynevezett "buborékokat" alakíthatnak ki egy-egy másik háztartással, és ezeknek a tagjai úgy viselkedhetnek, mintha egy fedél alatt élnének. Ennek megfelelően az éj...
2020-06-10 21:53:44
Koronavírus - Hétfőn kinyithatnak a nem alapvető közszükségleti cikkeket árusító boltok is Angliában
...
Alok Sharma, az üzleti ügyek minisztere, aki a szokásos napi kormányzati sajtótájékoztatót tartotta kedd este a Downing Streeten, elmondta: továbbra is teljesül az a feltételrendszer, amelytől a kormány a koronavírus-járvány megfékezést célzó, március végén elrendelt korlátozások fokozatos enyhítését függővé teszi.
E feltételrendszer sarkalatos elemei közé tartozik a hal...
2020-06-09 21:49:29
Koronavírus - Negyvenezer felett a brit halálos áldozatok száma
... meghaladta az 5,2 milliót. A leletek közül 283 311 lett pozitív.
Matt Hancock egészségügyi miniszter, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta péntek este a Downing Streeten, elmondta: az eddig bekövetkezett, igazoltan koronavírus-fertőzés okozta 40 ezer haláleset őt és a kormányt is a Covid-19-járvány elleni erőfeszítések megkétszerezésére készteti....
2020-06-05 20:23:43
Koronavírus - Eddigi mélypontján a napi halálesetek száma Nagy-Britanniában
...
Grant Shapps közlekedési miniszter, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta csütörtök este a Downing Streeten, elmondta azt is, hogy a jövő héttől Angliában kötelező lesz maszk viselése a tömegközlekedési eszközökön.
Shapps tájékoztatása szerint az előző este zárult 24 órában 176 beteg haláláról érkezett bejelentés, így országosan eddig 39 904 olyan...
2020-06-04 21:03:46
Koronavírus - Eddigi mélypontján az új fertőzések és a halálesetek száma Nagy-Britanniában
...
Matt Hancock egészségügyi miniszter, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta hétfő este a Downing Streeten, elmondta: az előző este zárult 24 órában 111 beteg haláláról érkezett bejelentés, így országosan eddig 39 045 olyan haláleset történt, amelyet szűrővizsgálattal bizonyított módon koronavírus-fertőzés okozott.
Hancock tájékoztatása szerint a va...
2020-06-01 21:27:06
Koronavírus - Újraindul a brit versenysport, sok mérkőzést ingyen közvetítenek
...
Oliver Dowden kulturális, sport- és médiaügyi miniszter, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta szombat este a Downing Streeten, elmondta: a labdarúgás, a tenisz, a lóverseny, a Forma 1, a krikett, a golf, a rögbi, a snooker és sok más sportág hamarosan visszatér a brit képernyőkre.
Dowden szerint a sportrendezvényeket egyelőre zárt létesítményekbe...
2020-05-30 19:42:46
Koronavírus - Johnson: teljesültek a korlátozások fokozatos enyhítésének feltételei
...
Johnson, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta csütörtök este a Downing Streeten, elmondta: a jövő héttől hatfős, nem egy háztartásban élő csoportok találkozhatnak szabadtéren, és nemcsak közterületen, hanem például magánházak kertjeiben is.
A kormányfő hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a nem egy háztartásban élőknek továbbra is két méter távolságot k...
2020-05-28 20:50:38
Koronavírus - Átfogó kontaktkutatási program kezdődik Angliában
... szűrés eredménye negatív, akkor nem szükséges az elkülönítés.
Matt Hancock egészségügyi miniszter, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta szerda este a Downing Streeten, úgy fogalmazott, hogy mindenkinek "állampolgári kötelessége" a részvétel e kontaktkutatási programban.
A tájékoztatón elhangzott, hogy az Egyesült Királyságban a szerda délelőtt z...
2020-05-27 21:13:06
Koronavírus - Tízezer alatt a brit kórházakban ápoltak száma, Észak-Írországban nem volt haláleset
...
Matt Hancock egészségügyi miniszter, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta kedd este a Downing Streeten, elmondta azt is, hogy a brit statisztikai hivatal (ONS) számítási módszertana alapján az Egyesült Királyság egészében hatheti mélypontra csökkent a halálozások száma.
Hancock ismertetése szerint az előző 24 órában országszerte 134-en haltak meg...
2020-05-26 21:33:18
1 2 3 7 10 11 13 14 
Címkék: Nyithatnak Angliában, Oliver Dowden, Downing Streeten, Alok Sharma, Matt Hancock, Grant Shapps, Egyesült Királyságban, Egyesült Királyság, szabadtéri színpadok, egyedül élők, brit halálos, napi halálesetek, halálesetek száma, brit versenysport, korlátozások fokozatos, brit kórházakban, szabadtéri uszodák, szabadtéri zenei, emberek közötti, brit kormány, olyan szülők, fedél alatt, üzleti ügyek, szokásos napi, leletek közül, eddig bekövetkezett, jövő héttől, tömegközlekedési eszközökön, előző este, brit képernyőkre, kormányfő hangsúlyozta, háztartásban élőknek, tájékoztatón elhangzott, szerda délelőtt, brit statisztikai, halálozások száma, feltételrendszer, tömegközlekedési, kontaktkutatási, létesítményekbe, távolságtartást, találkozhatnak, közszükségleti, viselkedhetnek, színielőadások, érvényesíteni, tájékoztatása, erőfeszítések, bekövetkezett, versenysport, korlátozások, alakíthatnak, statisztikai, britanniában, háztartásban, enyhítésének, tájékoztatón, közterületen, királyságban, közvetítenek, országszerte,
© 2013 TVN.HU Kft.