Belépés
Kezdődik a MASZK Egyesület tavaszi színházi programja Szegeden
... drámáját Gimesi Dóra írta színpadra, a Mentőcsónak Egység és a FÜGE Produkció előadást Pass Andrea rendezte.
A tavalyi premiert követően csütörtökön újra bemutatja Szegeden a Duna Táncműhely és a MASZK Egyesület Képíró című előadását. Juhász Zsolt koreográfus-rendező darabját Zoltánfy István fiatalon elhunyt szegedi festőművész képei ihlettek.
A kolozsvári Váróterem Proj...
2019-05-06 10:02:08
CAFe Budapest - Tánckoncerttel készül a Duna Táncműhely és a Fugato Orchestra
...
Magyarország első szimfonikus hibrid kamarazenekara, a Fugato Orchestra, valamint a koreográfiáiban a néptáncot speciális tánctechnikaként alkalmazó Duna Táncműhely közös tánckoncertje Alpár Balázs zeneszerző műveire épül - olvasható a darab MTI-hez eljuttatott ismertetőjében.
"Az előadásba beválogatott korábbi szerzeményeimben, valamint a kifejezetten ehhez a darabhoz í...
2018-09-29 13:41:47
CAFe Budapest - Balett, újcirkusz és összművészeti előadások gazdagítják a programot
... láthatja október 16-án.
Magyarország első szimfonikus hibrid kamarazenekara, a Fugato Orchestra, valamint a koreográfiáiban a néptáncot speciális tánctechnikaként alkalmazó Duna Táncműhely közös tánckoncertje, a Rezonancia 451 - Az újjászületés Alpár Balázs zeneszerző műveire épül. Az előadás során a zenészek és a táncosok között interakció alakul ki, és maga a zenekar is a k...
2018-09-21 12:58:03
Szeptember végén egy napra a táncé lesz a főszerep a Millenáris parkban
... rendezvényen fellép Kőnig István, a Coincidance Táncszínház, a Gera Anita - DanceLab, a Székesfehérvári Balett Színház, a Feledi János - Feledi Project, a Budapest Táncszínház, a Duna Táncműhely és a Duda Éva Társulat.
A közreműködők között van továbbá a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Sivasakti Kalánanda Táncszínház, az Artman Egyesület, az Argentin Tangó Táncszínház, a Fit...
2018-09-09 13:42:02
Három nagy táncegyüttes sikerprodukcióit kínálja idén a Keszthelyi Táncpanoráma
... Táncszínházban- olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
A Szegedi Kortárs Balett Sztravinszkij-estjét (Menyegző, Tavaszi áldozat) hozza el a Balaton Színházba, a Duna Táncműhely Álom, álom kitalálom, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes pedig Kiegyezés című előadásával érkezik Keszthelyre.
A háromnapos fesztivál kísérőprogramjai közé tartozik a 30 éves Szegedi...
2018-09-08 09:31:15
Kortárs balett és népi táncos produkciók a keszthelyi Táncpanorámán
...
A színpadra állított produkciókkal a magyar táncművészet sokszínűségét szeretnék bemutatni - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
A Duna Táncműhely mesés produkcióval érkezik Keszthelyre: az Álom, álom, kitalálom című előadást szeptember 13-án mutatják be Juhász Zsolt és Horváth Zsuzsa koreográfiáival a Balaton Kongresszusi Központ színháztermében.
A Simándy terembe...
2018-08-26 15:19:52
A magyar független színházi társulatok is bemutatkoznak a szegedi Thealteren
... Vaterlandban Horváth Csaba koreográfus a történelmi múlt bűneivel való együttélés problémájára fókuszál. A k2 Színház A Cenci-ház című darabbal szerepel.
Visszatér Szegedre a Duna Táncműhely is, amely a fesztivál nyitó napján a Régi Zsinagógában tartja premierjét. A Képíró című előadást a fiatalon elhunyt szegedi festő, Zoltánfy István alkotásai ihlették, a produkciót Juhász...
2018-07-21 15:53:24
Hétfőn kezdődik a 14. Magyar Táncfesztivál Győrben
... Zsófia Én, Sally, táncolunk címmel ad kortárs flamencoestet Az ötödik Sally című regény alapján. A többi napon a Budapest Táncszínház, Fehér Ferenc, az Egri GG Tánc, az Udvarhelyi Néptáncműhely, a Góbi Tánctársulat és a Duna Táncműhely előadásait lehet megtekinteni.
A Vaskakas Művészeti Központban a Madách Színház Táncegyüttese Shakespeare műveire írt, a Győri Balett pedig S...
2018-06-16 12:21:57
Jelentős magyarországi részvétellel kezdődik Nagyváradon a HolnapUtán Fesztivál
... karácsony Helmeréknél című produkciót Székely Kriszta rendezésében.
A székesfehérvári Vörösmarty Színház Leonce és Léna című előadását mutatja be Kovács D. Dániel rendezésében, a Duna Táncműhely a Györfi Csaba által jegyzett Otthon című mozgásszínházi előadást viszi színre.
A fesztiválon részt vesz Erdélyből a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház a Szárdár Tagirovszkij ...
2018-03-19 16:12:08
A modern mozgásforma és az autentikus néptánc is főszerepet kap az idei Kalászi Kortárs Tánctalálkozón
... hogy az előadásoknak nemcsak a budakalászi Kós Károly Művelődési Ház (Kalászi Faluház) ad otthont, hanem Dunabogdányban is bemutatkoznak - tájékozatták a szervezők az MTI-t.
A Duna Táncműhely az Álom, álom, kitalálom című meseprodukciót és az Otthon című darabját hozza el a fesztiválra. Az első művet Juhász Zsolt, az utóbbit Györfi Csaba rendezte és koreografálta. A programba...
2017-10-15 13:52:00
1 2 3 4 
Címkék: MASZK Egyesület, CAFe Budapest, Duna Táncműhely, Fugato Orchestra, Keszthelyi Táncpanoráma, Magyar Táncfesztivál Győrben, HolnapUtán Fesztivál, Kalászi Kortárs Tánctalálkozón, Gimesi Dóra, Mentőcsónak Egység, FÜGE Produkció, Pass Andrea, MASZK Egyesület Képíró, Juhász Zsolt, Zoltánfy István, Váróterem Proj, Alpár Balázs, Kőnig István, Coincidance Táncszínház, Gera Anita, Székesfehérvári Balett Színház, Feledi János, Feledi Project, Budapest Táncszínház, Duda Éva Társulat, Magyar Táncművészeti Egyetem, Sivasakti Kalánanda Táncszínház, Artman Egyesület, Argentin Tangó Táncszínház, Szegedi Kortárs Balett Sztravinszkij-estjét, Balaton Színházba, Duna Táncműhely Álom, Magyar Nemzeti Táncegyüttes, Horváth Zsuzsa, Balaton Kongresszusi Központ, Vaterlandban Horváth Csaba, Színház Cenci-ház, Visszatér Szegedre, Régi Zsinagógában, Zsófia Én, Fehér Ferenc, Egri GG Tánc, Udvarhelyi Néptáncműhely, Góbi Tánctársulat, Vaskakas Művészeti Központban, Madách Színház Táncegyüttese Shakespeare,
© 2013 TVN.HU Kft.