Belépés
Kamara Virtuózok - A TanBorEn Trio nyerte a döntőt
...
A Duna Televízióban élőben sugárzott döntőben három formáció versengett a nézők szavazataiért: a Flautica, Sárközy Lajos és zenekara és a TanBorEn Trio lépett színpadra. A nézők a Médiaklikk Plusz applikáción és sms-ben szavazhattak kedvenc csapatukra.
Az évad utolsó adásában több extra produkciót is láthattak a Kamara Virtuózok nézői, a műsor sztárvendége Plácido Doming...
2019-06-07 21:42:35
Kamara Virtuózok - Pénteken rendezik a döntőt
...
A Duna Televízióban és a Duna Worldön élőben sugárzott döntőben három formáció verseng a nézők szavazataiért: a Flautica, Sárközy Lajos és zenekara és a TanBorEn Trio lép színpadra - tájékoztatta az MTVA Sajtóirodája csütörtökön az MTI-t.
A nézők a Médiaklikk Plusz applikáción keresztül már a múlt pénteki adás vége óta szavazhatnak a három döntős formációra. A döntő ide...
2019-06-06 19:43:38
Kamara Virtuózok - Kialakult a döntő mezőnye
...
A Duna Televízióban és a Duna Worldön sugárzott műsor új évadában nyolc csapat kezdte a versenyzést, a pénteki adásban négy formáció lépett fel: az Aeris Brass Quintettet, a Flauticát, Sárközy Lajost és zenekarát és a TanBorEn Triót láthatták a nézők. Utóbbi három formáció jutott a jövő pénteki döntőbe.
Az adás végén a zsűri elbúcsúzott az Aeris Brass Quintett tagjaitól,...
2019-05-31 21:36:14
Kamara Virtuózok - Négy formáció van még versenyben
...
A Duna Televízióban és a Duna Worldön sugárzott műsor új évadában nyolc csapat kezdte a versenyzést, a pénteki adásban öt formáció lépett fel: az Aeris Brass Quintettet, a Flauticát, Sárközy Lajost és zenekarát, a Seven Saxot és a TanBorEn Triót láthatták a nézők.
Az adás végén a zsűri elbúcsúzott a Seven Sax együttes tagjaitól, előtte azonban Kesselyák Gergely átadta he...
2019-05-24 21:39:40
Kamara Virtuózok 2019 május
... tehetségkutató ötödik, Kamara Virtuózok elnevezésű évadának harmadik adásában pénteken, így öt formáció maradt még versenyben a győzelemért.
Harmadik fordulóban a Duna Televízióban és a Duna Worldön sugárzott műsor új évadában nyolc csapat kezdte a versenyzést, a pénteki adásban hat formáció lépett fel: az Aeris Brass Quintettet, a Flauticát, a Pontasto gitárkvartettet...
2019-05-17 22:44:29
Kamara Virtuózok - Egy formáció búcsúzott az első adásban
...
A Duna Televízióban és a Duna Worldön sugárzott műsor új évadában nyolc csapat versenyez egymással, a péntek esti műsorban mind a nyolc formációt - az Aeris Brass Quintetet, a Custos Consortot, a Flauticát, a Harmónia utasokat, a Pontasto gitárkvartettet, Sárközy Lajost és zenekarát, a Seven Saxot és a TanBorEn Triót - láthatták a nézők.
Az adás végén a zsűri elbúcsúzott...
2019-05-03 21:31:56
EP-választás - Az NVB megállapította a politikai reklámok műsoridejét a közszolgálati műsorszolgáltatónál
... másodperc időtartamban teheti közzé politikai reklámját a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.-ne...
2019-05-02 16:53:54
Cseppben az élet - Új sorozat indul szombaton a Duna Televízióban Béres József feltalálóról
...
A sorozat négy 52 perces részből áll, az első rész szombaton 20 óra 30 perctől látható a Duna Televízióban - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
Kabay Barna producer elmondta, hogy a sorozat megszületése előtt két dokumentumfilmet is készítettek Béres Józsefről. Később megszületett egy 100 perces televíziós játékfilm, ezt követően pedig a sorozatot alk...
2019-03-22 14:11:28
Újraindul a Családi kör a Duna Televízióban
...
A Duna Televízió új műsora az 1974-től 1994-ig a Magyar Televízión futó, azonos című Családi kört idézi meg - közölte az MTI-vel csütörtökön a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).
Mint kiemelték, Rókusfalvy Pál a műsorban több év után, ráadásul lányával együtt tér vissza a képernyőre.
"Nagyon élvezzük a közös munkát. Nekem még egy kicsit szokatlan...
2019-03-21 09:41:14
A Dal 2019 - Szombaton lesz a döntő
... repülj!), a Fatal Error (Kulcs), Oláh Gergő (Hozzád bújnék), az Acoustic Planet (Nyári zápor), Vavra Bence (Szótlanság) és a The Middletonz (Roses) küzd majd Az év dala címért a Duna Televízióban és a Duna Worldön.

A döntőben az is kiderül, hogy ki nyeri A Dal Akusztik online szavazást. A dalok akusztikus feldolgozásaira szerda éjfélig még lehet szavazni a www.adal.hu o...
2019-02-19 17:31:47
1 2 3 ..13 14 .19 20 .25 26 27 
Címkék: Kamara Virtuózok, TanBorEn Trio, Duna Televízióban Béres József, Duna Televízióban, Sárközy Lajos, Médiaklikk Plusz, Plácido Doming, Duna Worldön, MTVA Sajtóirodája, Aeris Brass, Sárközy Lajost, TanBorEn Triót, Seven Saxot, Seven Sax, Kesselyák Gergely, Custos Consortot, Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt, Kabay Barna, Béres Józsefről, Duna Televízió, Magyar Televízión, Vagyonkezelő Alap, Rókusfalvy Pál, Fatal Error, Oláh Gergő, Acoustic Planet, Vavra Bence, döntő mezőnye, formáció búcsúzott, első adásban, politikai reklámok, nézők szavazataiért, évad utolsó, műsor sztárvendége, múlt pénteki, három döntős, pénteki adásban, jövő pénteki, adás végén, zsűri elbúcsúzott, péntek esti, nyolc formációt, sorozat négy, első rész, sorozat megszületése, 1974-től 1994-ig, műsorban több, közös munkát, kicsit szokatlan, dalok akusztikus, dokumentumfilmet, médiaszolgáltató, gitárkvartettet, feldolgozásaira, tehetségkutató, megállapította, közszolgálati, szavazataiért, televízióban, feltalálóról, szavazhatnak, időtartamban,
© 2013 TVN.HU Kft.