Belépés
Fülöp Attila: több pénz jut a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására
...
Fülöp Attila a Vas Megyei Szakosított Otthonban az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. új telephelyének átadásán elmondta: 2021-ben 45,6 milliárd forint jut a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának támogatására.
A támogatás növelése azért fontos - tette hozzá az államtitkár -, mert a megváltozott munkaképességű vagy a fogyatékossággal élő embereknek is természe...
2020-08-12 13:52:13
Koronavírus - Sópipákat kapnak megváltozott munkaképességű emberek
... Kórház főigazgatója azt mondta, hogy sok figyelemmel, szeretettel találkoznak a veszélyhelyzetben. Azt kérte, hogy ez a járvány után is maradjon így.
Mikola József, a Ments Életet Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke kiemelte, hogy az ő feladatkörük is megváltozott a koronavírus-járvány miatt. Azt hangoztatta, hogy látszik az összetartás.
Budai László, az adományt fel...
2020-05-06 13:55:24
Fogyatékos emberek által készített mikuláscsomagot kapnak intézetben élő gyerekek
...
Fülöp Attila úgy fogalmazott, a kezdeményezés jól példázza, hogy azok is tudnak segíteni, akik maguk is segítségre szorulnak.
A csomagokat a ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. dolgozói, köztük fogyatékossággal élő emberek állították össze, az ajándékok egy részét az Auchan adományozta az akcióra.
Csizi Péter, a Kézmű-Erfo-Főkefe ügyvezető igazgatója elmondta, az általa...
2018-12-05 15:21:50
Fogyatékos emberek készítenek mikuláscsomagot intézetben élő gyerekeknek
... azt hangoztatta, hogy a jótékonysági akció jó példája az állami és a versenyszféra közös felelősségvállalásának. Fülöp Attila elmondta, csaknem ezer mikuláscsomagot készítenek az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. dolgozói, köztük fogyatékossággal élő emberek.
Kiemelte: a fogyatékosságügyet nem a sajnálatnak kell vezérelnie, hanem annak az elvnek, hogy mindenki számára biztosítan...
2018-11-28 13:11:41
Államtitkár: 42 milliárd forinttal támogatják a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását
...
Fülöp Attila a Főkefe Közhasznú Nonprofit Kft. XIV. kerületi telephelyén tartott sajtótájékoztatón közölte, a támogatásra október 30-ig lehet pályázni elektronikus úton. A felhívás részletei a kormany.hu oldalon találhatók.
Az ideihez képest emelkedik a támogatás, 2018-ban 39,5 milliárd forintra lehetett pályázni - jelezte az államtitkár.
Elmondta azt is, hogy orszá...
2018-10-01 13:02:16
A vagyonkezelő piaci lehetőséget lát nonprofit cégei és a divattervezők együttműködésében
... társadalmi felelősségvállalásukkal jó ügyet szolgálhatnak" - fogalmazott a vagyonkezelő közleményébenCsókay Ákos, az MNV kabinetfőnöke.
A programban az MNV négy cége vesz részt. A Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. 4211 munkavállalójának 82 százaléka, az Erfo Közhasznú Nonprofit Kft. 1700 dolgozójának a 84 százaléka, a Főkefe Közhasznú Nonprofit Kft. 3850 alkalmazottjának 88 száz...
2016-10-15 17:02:44
Megváltozott munkaképességűek képzése zárult Abádszalókon
... is a projekt keretében újították fel - jegyezte meg Soltész Miklós.
A program része, hogy a projektet megvalósító konzorcium vezetője, a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. egy módszertani központot alakít ki, amely a megváltozott munkaképességűeket a nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedésben segítő szolgáltatók szakmai támogatására lesz hivatott....
2013-09-02 17:14:05
1 
Címkék: Fülöp Attila, Megyei Szakosított Otthonban, ERFO Közhasznú Nonprofit Kft, Mikola József, Ments Életet Közhasznú Alapítvány, Budai László, Csizi Péter, Főkefe Közhasznú Nonprofit Kft, Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft, Erfo Közhasznú Nonprofit Kft, Soltész Miklós, Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft, megváltozott munkaképességű, megváltozott munkaképességűek, vagyonkezelő piaci, divattervezők együttműködésében, támogatás növelése, járvány után, jótékonysági akció, versenyszféra közös, sajnálatnak kell, támogatásra október, felhívás részletei, ideihez képest, projekt keretében, program része, projektet megvalósító, módszertani központot, nyílt munkaerő-piaci, elhelyezkedésben, munkaképességűek, foglalkoztatását, fogyatékossággal, alkalmazottjának, mikuláscsomagot, munkaképességű, kabinetfőnöke, telephelyének, divattervezők, szolgálhatnak, versenyszféra, kezdeményezés, megváltozott, abádszalókon, támogatására, jótékonysági, vagyonkezelő, elektronikus, főigazgatója,
© 2013 TVN.HU Kft.