Belépés
Szíria - Ankara: jövő héten kezdi meg munkáját a tervezett biztonsági övezetet koordináló török-amerikai művele
... csak megjegyezte, hogy Törökország az ütemterv betartásában rendkívül figyelmes és "nem huny szemet" semmilyen késlekedés felett.
Akar végül ismét arra szólította fel az Egyesült Államokat, hogy mihamarabb állítsa le az YPG-nek szánt fegyver- és lőszerszállítmányokat, máskülönben az együttműködés folytatása - a török szándék ellenére - nem lehetséges.
Mindezen információ...
2019-08-17 11:02:44
Nyugati országokat tett felelőssé a hongkongi tüntetéshullámért Kína vezető diplomatája
... radikálisok illegális tetteivel kapcsolatban, mindent elkövetve azért, hogy aláássák Hongkong stabil fejlődését és békéjét.
Jang hozzátette: Kína határozottan felszólítja az Egyesült Államokat és az érintett nyugati országokat, hogy ne avatkozzanak bele Hongkong belügyeibe.
A kínai külügyi szóvivő újságírói kérdésre pénteken elismételte korábbi nyilatkozatát arról, hog...
2019-08-02 15:32:11
Donald Trump válaszlépést ígér Párizsnak az amerikai cégekre kivetett digitális adó miatt
... láthatóan a gazdaság meghatározott ágazataiban szolgáltatást nyújtó, élenjáró amerikai technológiai vállalatokat veszi célba" - mondta Judd Deere szóvivő.
Egyben leszögezte: az Egyesült Államokat "mélyen megdöbbenti" a francia döntés, amelyet szerinte az amerikai vállalatok és dolgozók kárára hoztak.
A francia törvényhozás július elején fogadta el az új adónemet. A pár...
2019-07-26 21:22:15
Izer Norbert: másfél év alatt 500 milliárd forintos adócsökkentés valósul meg
... csökkentése terén: a 2017-2018-as periódusban a magyar adóék csökkent a legnagyobb mértékben az OECD-országok között, két év alatt 3,2 százalékponttal, megelőzve Észtországot és az Egyesült Államokat.
Kiemelte, hogy a szocho csökkentése más adókra is kedvezően hat. A katát választóknál az 50 ezer forintos tételes adó megfizetése esetén a pénzbeli ellátások alapja 94 400 forin...
2019-07-26 16:11:49
Peking aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy egy amerikai hadihajó kelt át a Tajvani-szoroson
...
A szóvivő Tajvan kérdését a Washington és Peking közötti kapcsolat legérzékenyebb kérdésnek nevezte, és felszólította az Egyesült Államokat, hogy kellő körültekintéssel kezelje a Tajvant érintő ügyeket, hogy elkerülje a kétoldali kapcsolatok, valamint a térség békéjének és stabilitásának megsértését.
Az amerikai haditengerészet hajói rendszeresen kelnek át a szárazföldi ...
2019-07-25 22:08:08
Donald Trump szerint az általa bírált négy képviselőnőnek bocsánatot kell kérnie Amerikától
... vasárnapi Twitter-bejegyzései egyikében kifejtette: nem hiszi, hogy a képviselőnők - Omar Ilhan, Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib és Ayanna Pressley - "képesek szeretni" az Egyesült Államokat.
"Bocsánatot kell kérniük Amerikától (és Izraeltől) a szörnyű (gyűlöletes) dolgokért, amit mondtak. Tönkreteszik a Demokrata Pártot, de ők gyenge és bizonytalan emberek, akik sos...
2019-07-21 20:02:32
Hidvéghi: reménykeltőek Ursula von der Leyen kijelentései
... térségeket támogatja, ahogyan azt Magyarország teszi.
A Fidesz-KDNP EP-képviselője azt hangoztatta, hogy az elmúlt években komoly megosztottság alakult ki az EU-ban.
A közép-európai államokat "pécézte ki", leckéztette egy baloldali, liberális koalíció- mondta. Ez Hidvéghi Balázs szerint "halálos veszély", ha ugyanis ez a helyzet állandósulna, az előbb-utóbb az unió jelen...
2019-07-21 15:22:41
Visszaesett az adóparadicsomokban bejegyzett cseh cégek száma
... abban, hogy a cégek aránylag nagy számban kezdenek kivonulni az adóparadicsomokból" - mutatott rá Petra Stepánová, a Bisnode elemzője.
A legtöbb cseh cég Hollandiát (157), az Egyesült Államokat (147), Ciprust (36) és Luxemburgot (32) hagyta el. A másik oldalon Hongkongban és az Egyesült Arab Emirátusokban növekedett a bejegyzett cseh cégek száma.
Az adóparadicsomokban be...
2019-07-19 09:01:03
Brüsszel 242 millió euróra büntette a Qualcommot a versenyszabályok megsértése miatt
... módszeresen vesz célba amerikai cégeket, Brüs...
2019-07-18 13:21:27
Törökország elítéli kizárását az amerikai F-35-ös programból
... fejlesztési program idejére járna.
Ellen Lord bejelentette: a török pilótáknak és a harci repülőgéppel kapcsolatban álló török személyzetnek július 31-éig el kell hagyniuk az Egyesült Államokat.
A nagy hatótávolságú, Sz-400-as rakétaelhárító rendszerek alkatrészei múlt péntek óta folyamatosan érkeznek az Ankara külterületén fekvő Mürted légitámaszpontra, még kiélezettebb...
2019-07-18 11:11:09
1 2 3 .................106 107 .........159 160 .........212 213 214 
Címkék: Donald Trump, Izer Norbert, Egyesült Államokat, Judd Deere, Omar Ilhan, Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib, Ayanna Pressley, Demokrata Pártot, Fidesz-KDNP EP-képviselője, Hidvéghi Balázs, Petra Stepánová, Egyesült Arab Emirátusokban, Ellen Lord, tervezett biztonsági, hongkongi tüntetéshullámért, amerikai cégekre, amerikai hadihajó, általa bírált, versenyszabályok megsértése, amerikai F-35-ös, ütemterv betartásában, együttműködés folytatása, török szándék, érintett nyugati, kínai külügyi, gazdaság meghatározott, francia döntés, amerikai vállalatok, francia törvényhozás, 2017-2018-as periódusban, magyar adóék, legnagyobb mértékben, szocho csökkentése, katát választóknál, pénzbeli ellátások, szóvivő Tajvan, kétoldali kapcsolatok, térség békéjének, amerikai haditengerészet, elmúlt években, közép-európai államokat, helyzet állandósulna, unió jelen, cégek aránylag, legtöbb cseh, másik oldalon, bejegyzett cseh, török pilótáknak, harci repülőgéppel, nagy hatótávolságú, légitámaszpontra, versenyszabályok,
© 2013 TVN.HU Kft.