Belépés
Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok kínai videomegosztó tulajdonosa
... megnyilvánulásokat. A kínai applikáció üzemeltetője akkor visszautasította a vádat.
Donald Trump pénteken közölte, hogy nemzetbiztonsági aggodalmak miatt betiltja a TikTokot az Egyesült Államokban. Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerint a platformon keresztül személyes információk kerülnek a Kínai Kommunista Párt kezébe.
Eközben a Microsoft amerikai szoftveróriás...
2020-08-03 09:11:06
BÉT - Emelkedéssel indulhat a kereskedés az elemző szerint
... százalékkal bővültek, amelyet egy egyszeri, 8 milliárd forintos mérföldkőbevétel dobott meg. A Richter az után vált jogosult a kifizetésre, hogy a Vraylar gyógyszer értékesítése az Egyesült Államokban meghaladta az 1 milliárd dollárt az elmúlt 12 hónap során. A főbb gyógyszerek értékesítése a vártnak megfelelően alakult, az adózott eredmény 84 százalékkal haladta meg az egy évvel ...
2020-08-03 08:51:29
Mike Pompeo: Donald Trump a napokban lépéseket tesz kínai szoftvervállalatok ellen
... ellen".

Donald Trump pénteken Floridából visszatérőben Washingtonba, az elnöki repülőgépen újságíróknak azt mondta: be fogja tiltani a TikTok kínai videómegosztót az Egyesült Államokban, és erről elnöki rendeletet is kiad majd.
A külügyminiszter nem részletezte a várható lépések jellegét, és nem tért ki azokra a sajtóhírekre sem, amelyek szerint a TikTokot a Byte...
2020-08-02 20:15:01
Rupert Murdoch fia távozott a Fox televíziót is tulajdonló médiavállalat igazgatóságából
... "különösen elégedetlen" azzal, ahogyan a cég amerikai és ausztrál lapjai és televíziói bemutatják a klímaváltozás okozta gondokat.
James Murdoch a politikai baloldal híve az Egyesült Államokban. A Bloomberg hírügynökség információi szerint az előválasztásokon egymillió dollárt adományozott demokrata párti jelölteknek. A Politico című lapnak még januárban adott interjújában a...
2020-08-01 07:05:04
Egy floridai tinédzsert és két fiatalt tartóztattak le a Twitter elleni hackertámadások miatt
... szövetségi igazságügyi tárca dokumentumai szerint a két másik férfi társtettesként vett részt a hackertámadásokban, és mindketten a jogosítványukat használták a csaláshoz. Az Egyesült Államokban nincs személyi igazolvány, a jogosítvány szolgál személyazonosítóként.
A letartóztatások bejelentése után a Twitter rövid bejegyzésben mondott köszönetet a gyorsan eredményre vezető ...
2020-08-01 07:04:42
Tőzsde - Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek
... június 30-ával véget ért három hónapban. Az új koronavírussal fertőzöttek számának újbóli emelkedése pedig ismét a működés felfüggesztésére kényszerített bizonyos vállalatokat az Egyesült Államokban és a világ más országaiban is.
Az európai technológiai vállalatok árfolyama emelkedett, miután az Apple és az Amazon az elemzői várakozásokat meghaladó eredményekről adott számot...
2020-07-31 19:32:59
BÉT - Csökkent a BUX, átcsoportosíthattak a befektetők a gyorsjelentési szezon előtt
... az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek elmondta, hogy enyhe optimizmus jellemezte a nyugat-európai piacokat délelőtt, azonban délutánra ez eltűnt, mivel az Egyesült Államokban negatív tartományba kerültek a részvényindexek. A magyar tőzsdén "érdekes" mozgások voltak, a BUX-index csak kismértékben mozdult el.
Kezdődik a gyorsjelentési szezon, így lehet, hogy ...
2020-07-31 17:52:53
Jelentősen romlott a fogyasztói hangulat az Egyesült Államokban júliusban
...
A pénteken közölt végleges adatok szerint 72,5 pontra süllyedt a fogyasztói hangulatindex a júniusi 78,1 pontról. Ez gyengébb az előzetesen közölt 73,2 pontnál, és kevesebb az elemzők által várt 73 pontnál is.
Egy évvel ezelőtt, 2019 júliusában 98,4 ponton állt az index.
Az alindexek közül a következő hat hónapra vonatkozó fogyasztói várakozások mutatója 72,3 pont...
2020-07-31 17:32:30
Jelentősen emelkedtek a fogyasztói kiadások az Egyesült Államokban júniusban
...
A washingtoni kereskedelmi minisztérium pénteken közölte, hogy a fogyasztói kiadások havi összevetésben 5,6 százalékkal emelkedtek. Elemzők 5,5 százalékos növekedésre számítottak a májusi 8,5 százalékos emelkedés után.
Áprilisban még 12,6 százalékkal, márciusban pedig 6,9 százalékkal csökkentek a kiadások, amikor is a koronavírus-járvány miatt számos vállalat állt le, m...
2020-07-31 15:42:27
Koronavírus - Birx: a járvány az amerikai középnyugati államokban lángol fel
... fertőzöttet regisztráltak szerda estétől csütörtök délutánig, és ezzel az államban több mint 461 ezerre emelkedett a járvány kezdete óta diagnosztizált fertőzöttek száma. Az Egyesült Államokban a legtöbb fertőzöttet a nyugati parti Kaliforniában tartják számon.
A koronavírus okozta Covid-19-ben elhunyt Herman Cain republikánus üzletember és politikus, aki 2012-ben szállt ver...
2020-07-30 21:42:40
1 2 3 ..................683 684 ..........1024 1025 .........1365 1366 1367 
Címkék: Mike Pompeo, Donald Trump, Rupert Murdoch, Egyesült Államokban, Kínai Kommunista Párt, James Murdoch, Equilor Befektetési Zrt, Herman Cain, elemző szerint, napokban lépéseket, floridai tinédzsert, vezető nyugat-európai, gyorsjelentési szezon, fogyasztói hangulat, fogyasztói kiadások, amerikai középnyugati, kínai applikáció, platformon keresztül, után vált, főbb gyógyszerek, vártnak megfelelően, adózott eredmény, elnöki repülőgépen, várható lépések, klímaváltozás okozta, politikai baloldal, előválasztásokon egymillió, jogosítványukat használták, jogosítvány szolgál, letartóztatások bejelentése, gyorsan eredményre, működés felfüggesztésére, európai technológiai, elemzői várakozásokat, nyugat-európai piacokat, magyar tőzsdén, pénteken közölt, fogyasztói hangulatindex, előzetesen közölt, elemzők által, évvel ezelőtt, alindexek közül, washingtoni kereskedelmi, államban több, járvány kezdete, legtöbb fertőzöttet, nyugati parti, koronavírus okozta, mérföldkőbevétel, felfüggesztésére, visszautasította,
© 2013 TVN.HU Kft.