Belépés
Koronavírus - A brit kormány mentesíti a vámok és illetékek alól a járvány megfékezéséhez szükséges importtermé
... éves fia, Boris Johnson miniszterelnök, Matt Hancock egészségügyi miniszter, Chris Whitty angliai tiszti főorvos, a brit kormány egészségügyi főtanácsadója és David Frost, az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások brit főtárgyalója.
Michel Barnier, az Európai Bizottság főtárgyalója, Frost közvetlen tárgyalópartnere a m...
2020-04-01 11:32:10
Koronavírus - Csökkent a légszennyezés az Egyesült Királyságban
... mérték.
Múlt héten a holland meteorológiai szolgálat az Európa fölött gyűjtött műholdadatokról közölt elemzést, mely jól megmutatta a levegő tisztulását. A tanulmányból kimaradt az Egyesült Királyság, részben azért, mert a korlátozások ott később kezdődtek, mint a kontinens sok más országában, valamint azért is, mert nem láttak elegendő jó minőségű adatot.
A NCAS informá...
2020-04-01 11:11:51
Brexit - Uniós és brit küldöttségek az ír határ kérdésének mihamarabbi rendezésében állapodtak meg
... Michael Gove, a kormány munkáját összehangoló kabinetiroda vezetője vett részt.
Helyettesítő részvételükre azért volt szükség, mert Michel Barnier, az Európai Unió és az Egyesült Királyság jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások uniós főtárgyalója március 19-én bejelentette, hogy koronavírus-tesztje pozitív lett. Közvetlen tárgyalópartnere, David Frost brit...
2020-03-30 22:44:29
Felvonták Észak-Macedónia zászlaját a NATO brüsszeli székhelyén
... jegyzőkönyvet.
A NATO-t a hidegháborús fegyverkezés idején, 1949. április 4-én alapították Washingtonban. Az alapító tagok között volt az Amerikai Egyesült Államok, Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Izland, Kanada, Luxemburg, Norvégia, Olaszország és Portugália.
Magyarország - Csehország és Lengyelország mellett - 1999-ben csatlakozott a ka...
2020-03-30 16:24:41
NATO: Észak-Macedónia a NATO 30. tagja lett
... jegyzőkönyvet.
A NATO-t a hidegháborús fegyverkezés idején, 1949. április 4-én alapították Washingtonban. Az alapító tagok között volt az Amerikai Egyesült Államok, Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Izland, Kanada, Luxemburg, Norvégia, Olaszország és Portugália.
Magyarország - Csehország és Lengyelország mellett - 1999-ben csatlakozott a ka...
2020-03-27 20:32:48
Koronavírus - Pozitív Boris Johnson brit miniszterelnök koronavírustesztje
... koronavírus-leletéről szóló bejelentés után közleményben tudatta, hogy a 94. évében járó uralkodó jó egészségnek örvend. A kommünikében nem szerepel, hogy az uralkodót, aki 68 éve ül az Egyesült Királyság trónján, alávetették-e koronavírus-szűrésnek.
A palota tájékoztatása szerint a királynő legutóbb március 11-én találkozott Boris Johnsonnal, és minden vonatkozó egészségügyi...
2020-03-27 14:01:44
Könyveket halmoznak fel a britek az otthonmaradásra készülve
... fel. Felfelé ívelt a rejtvénykönyvek, a kifestőkönyvek, a kézimunkakönyvek és a megtörtént bűnügyeket feldolgozó művek értékesítése is. Az eladási adatok arra utalnak, hogy az Egyesült Királyság lakossága az elszigeteltség hosszabb periódusaira készül fel - közölte az eladásokat nyomon követő Nielson Book a BBC beszámolója szerint.
A könyvek iránti kereslet közben eltolódni l...
2020-03-26 17:52:55
Koronavírus - Szakértők: a korábbinál hosszabb időbe telik majd a válságból való kilábalás a légiközlekedésben
... Európában átlagosan kéthavi működésre elegendő készpénzük van, és várhatóan 76 milliárd dollárral csökken a bevételük az előző évhez képest. Várakozásaik szerint a leginkább az Egyesült Királyság van kitéve a hatásoknak, 113 millióval csökkenhet az utasforgalom, 21 milliárd dollárral eshet a bevétel, 400 ezer munkahely szűnhet meg és 32 milliárd dollárral kevesebbet tud majd a lég...
2020-03-26 17:32:46
Koronavírus - Egy nap alatt több mint 400 ezer önkéntes segítő jelentkezett Nagy-Britanniában
... felfüggesztésére, ha a határőrség munkára fogható állományának létszáma a megbetegedések miatt olyan mértékben csökken, hogy az már tényleges és komoly veszélyt jelentene az Egyesült Királyság határainak biztonságára.
Az új törvény a járvány idejére felhatalmazza a kormányt rendezvények és gyűlések korlátozására bármilyen helyszínen.
A brit kormány már a jogszabály elfog...
2020-03-25 21:03:39
Koronavírus - Pozitív Károly brit trónörökös koronavírus-tesztje
... hogy az uralkodón is végeztek-e koronavírus-szűrést, csak annyit közölt, hogy a királynő minden vonatkozó egészségügyi útmutatást betart.
II. Erzsébet, aki 68 éve ül az Egyesült Királyság trónján, a hét eleje óta legnagyobb vidéki rezidenciáján, a London nyugati határában lévő Windsorban tartózkodik.
A Clarence House szerdai tájékoztatása szerint Károly herceget hétfőn v...
2020-03-25 13:12:44
1 2 3 ....................265 266 ..........397 398 ..........529 530 531 
Címkék: Egyesült Királyságban, Felvonták Észak-Macedónia, Pozitív Boris Johnson, Pozitív Károly, Boris Johnson, Matt Hancock, Chris Whitty, David Frost, Egyesült Királyság, Európai Unió, Michel Barnier, Európai Bizottság, Michael Gove, Amerikai Egyesült Államok, Boris Johnsonnal, Nielson Book, Clarence House, brit kormány, járvány megfékezéséhez, otthonmaradásra készülve, korábbinál hosszabb, válságból való, holland meteorológiai, levegő tisztulását, tanulmányból kimaradt, kormány munkáját, hidegháborús fegyverkezés, alapító tagok, palota tájékoztatása, királynő legutóbb, megtörtént bűnügyeket, eladási adatok, elszigeteltség hosszabb, eladásokat nyomon, könyvek iránti, előző évhez, határőrség munkára, megbetegedések miatt, járvány idejére, kormányt rendezvények, jogszabály elfog, királynő minden, kézimunkakönyvek, tárgyalópartnere, felfüggesztésére, műholdadatokról, otthonmaradásra, rejtvénykönyvek, megbetegedések, kifestőkönyvek, miniszterelnök, megfékezéséhez, elszigeteltség, rezidenciáján, washingtonban,
© 2013 TVN.HU Kft.