Belépés
SARS-CoV-2
... biztos, hogy a nem EU-tag Svájccal külön tárgyalni kell majd, és a leginkább Angliában terjedő B.1.1.7 miatt továbbra is erősen korlátozni kell az EU és a közösségből kivált Egyesült Királyság közötti személyforgalmat.

Svájccal külön tárgyalni kell a szigorításokról
Hozzátette: amennyiben bármely szomszédos vagy más közeli ország vonatkozásában nagyon széttartó a v...
2021-01-23 18:57:02
Megműtöttek!

Roland Párkányi jelenleg itt van: Princess Royal Hospital (Haywards Heath)
(Egyesült Királyság) ·

Megműtöttek! Angliába! :)Senki ne aggódjon minden rendben, rutin műtét volt!
Amit meg kell hogy osszak a következő:
az ápoló Olasz volt
a második Angol...
2021-01-16 18:44:53
Jó hír a Covid elleni védőoltásról
... lett, mint egy nagyon nagy klinikai vizsgálat - mondta Rivka Abulafia-Lapid, a jeruzsálemi Hadassza kórház virológusa a The Times of Israelnek.
Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság több embert oltott már be, de egyik sem rendelkezik olyan elektronikus nyilvántartással, mint a négy központosított egészségügyi nonprofit szervezet Izraelben.
Izraelben mindenki tagja...
2021-01-14 20:15:30
1479. október 13. | A kenyérmezei csata
... támadása után a Porta hosszú ideig nem indított hadjáratot Magyarország ellen, a főseregek elmaradása korántsem jelentette azt, hogy a határokat fenyegető veszély elhárult volna. A balkáni királyságokból kialakított szandzsákok bégjei a ,,békeévek" alatt gyakran szerveztek portyázó hadjáratokat a királyság területére, melyek célja a zsákmány- és adott esetben élelemszer...
2020-10-13 21:35:14
Tőzsde - Veszteséges zárás az európai tőzsdéken
... közzétett jelentés az Eurostat részéről.
Az indexcsökkenést jórészt a koronavírus-járvány terjedésével szemben ismét feléledt aggodalmaknak tulajdonították tőzsdei elemzők. Az Egyesült Királyság ugyanis 14 napos karantént rendelt el a Franciaországból érkező beutazókra.
Megakadtak ugyanakkor a párközi egyeztetések az Egyesült Államokban is az újabb gazdaságélénkítő csom...
2020-08-14 17:53:03
Koronavírus - Jelentősen több elhízott szorul kórházi ellátásra a Covid-19-betegség miatt
...
Az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) megjelent tanulmányukban a kutatók az Egyesült Királyság Biobankjából 330 ezer ember adatait használták fel, amelyeket 2006 és 2010 között rögzítettek.
Ezek az adatok tartalmazzák az emberek testtömegindexét (BMI), a derék-csípőkörfogat arányát, korukat, etnikumukat, alkoholfogyasztásukat, a dohányzást és fizikai aktiv...
2020-08-14 17:03:27
A Nemzetközi Beruházási Bank kölcsönt nyújt az autóipari beszállító Schaeffler AG-nek
... nyugdíjalapokat, biztosítótársaságokat -, többek között Ausztria, Bulgária, Horvátország, Csehország, Németország, Hollandia, Magyarország, Moldova, Románia, Oroszország és az Egyesült Királyság területéről. Az NBB befizetett tőkéje elérte a 375,8 millió eurót idén az első fél évben.
A bank hosszú távú finanszírozásának volumene 2020. június 30-án 970,9 millió euró volt, ami...
2020-08-12 16:25:53
Kína felfüggeszti az Új-Zélanddal kötött kiadatási egyezményét
... júniusban bevezetett nemzetbiztonsági törvény által keltett aggodalmakkal indokolták. Új-Zéland ezzel Ausztráliát, Kanadát - amelyek szintén a brit Nemzetközösség tagjai - és az Egyesült Királyságot követte a sorban a Hongkonggal kötött kiadatási egyezmények felfüggesztése tekintetében.
Vang Ven-pin szerint az új-zélandi kormány lépésével politikai ügyet csinált a Hongkongga...
2020-08-03 12:41:49
Washington európai országokat bírál a holokauszt áldozatainak kárpótlása miatt
... amelyek már foglalkoztak vagy részlegesen foglalkoztak az örökösök nélküli, vagy nem követelt vagyonok ügyével.
A dokumentumban kiemelték öt európai ország - Ausztria, az Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia és Németország - lépéseit az ellopott műtárgyak ügyében. Ezekben az államokban bizottságokat állítottak fel, amelyek a követelések vitás kérdéseivel foglalkoznak....
2020-07-30 07:04:27
Kihirdették a Stipendium Peregrinum-ösztöndíj tizennyolc nyertesét
... középiskolából, hatan felsőoktatási intézményből nyerték el az ösztöndíjat, a nyertesek hetven százaléka természettudományi vagy műszaki területre megy majd.
Tizenöten az Egyesült Királyságba nyertek felvételt, egy-egy nyertes pedig Hollandiában, Svájcban és Amerikában tanul majd. A támogatás átlagos összege kilencmillió forint - ismertette.
Az államtitkár emlékeztetett,...
2020-07-20 10:51:36
1 2 3 ......................269 270 ...........404 405 ...........538 539 540 
Címkék: Nemzetközi Beruházási Bank, Schaeffler AG-nek, Stipendium Peregrinum-ösztöndíj, EU-tag Svájccal, Egyesült Királyság, Roland Párkányi, Princess Royal Hospital, Haywards Heath, Rivka Abulafia-Lapid, Egyesült Államok, Egyesült Államokban, Egyesült Királyság Biobankjából, Egyesült Királyságot, Vang Ven-pin, Egyesült Királyságba, kenyérmezei csata, európai tőzsdéken, autóipari beszállító, holokauszt áldozatainak, leginkább Angliában, közösségből kivált, ápoló Olasz, második Angol, nagyon nagy, jeruzsálemi Hadassza, négy központosított, főseregek elmaradása, határokat fenyegető, balkáni királyságokból, királyság területére, indexcsökkenést jórészt, párközi egyeztetések, újabb gazdaságélénkítő, amerikai tudományos, adatok tartalmazzák, emberek testtömegindexét, bank hosszú, brit Nemzetközösség, új-zélandi kormány, örökösök nélküli, dokumentumban kiemelték, ellopott műtárgyak, államokban bizottságokat, követelések vitás, nyertesek hetven, támogatás átlagos, államtitkár emlékeztetett,
© 2013 TVN.HU Kft.