Belépés
Kercsi incidens - Az EU az ukrán katonák szabadon bocsátására szólította fel Moszkvát
... vagy szervezett csoportban, erő alkalmazása vagy erővel való fenyegetés mellett történt tiltott átlépése címén emeltek vádat.
Az uniós külügyi szolgálatának nyilatkozata szerint az Európai Unió Moszkvában működő kirendeltségének munkatársai nem kaptak lehetőséget a bírósági eljárás megfigyelésére.
Anyilatkozat ió arra szólította fel Oroszországot, hogy a nemzetközi jogga...
2019-01-17 15:12:12
Hidvéghi: Brüsszel azért ad a Soros-szervezeteknek több pénzt, hogy még több bevándorlót hozzanak be
... Kijelentette: Brüsszel azért akar a Soros-szervezeteknek több pénzt adni, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába.
Hidvéghi Balázs szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy az Európai Parlament jelenlegi, bevándorláspárti többsége lépésről-lépésre a Soros-terv szerint halad.
Emlékeztettt arra, hogy a Soros György által 2015-ben közzétett Soros-terv 6. pontj...
2019-01-17 15:02:43
Az ukrán parlament törvényben szabályozta, miként módosíthatják az egyházközösségek a hovatartozásukat
... viszont ezt megakadályozta, ami vitákat, feszültségeket okozott. Ráadásul törvényi szabályozás hiányában peres úton nem lehet rendezni egy ilyen vitát. Erre a problémára az Emberi Jogok Európai Bírósága is felhívta már Kijev figyelmét a múltban az ukrán állam ellen egy parókia által indított peres eljárás során, és sürgette a jogszabályi hiányosság megszüntetését - mutatott rá a P...
2019-01-17 14:42:02
Nem tér vissza az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének tanácskozására az orosz parlament küldöttsége
... ukrajnai beavatkozására hivatkozva - megfosztotta kulcsfontosságú jogköreitől, amivel egyébként "rendszerszintű válságba" került. A duma egyebek között nehezményezte, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) bíráinak több mint felét orosz részvétel nélkül választották meg, ami a képviselők szerint Oroszország viszonylatában felveti a testület döntéseinek legitimitását.
A...
2019-01-17 11:51:57
Kijev tiltakozik a Moszkvában raboskodó ukrán haditengerészek meghosszabbított fogva tartása ellen
... országot, és követelte az ukrán haditengerés...
2019-01-16 14:32:11
Washington felszólította Moszkvát: ne használja fel az elfogott ukrán haditengerészeket politikai játszmáikhoz
... országot, és követelte az ukrán haditenger...
2019-01-15 20:02:43
Több lengyel városban tisztelegtek a megkéselt gdanski főpolgármester emléke előtt
...
A gdanski óvárosban tömegek gyűltek össze, rövid beszédet mondott a gdanski származású Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.
A varsói gyűlést a fővárost irányító Polgári Platform (PO) képviselői szervezték, jelen volt a PO elnöke, Grzegorz Schetyna is. Megérkeztek a többi párt tagjai is. A résztvevők egyperces csenddel tisztelegtek Adamowicz emléke előtt, majd néma men...
2019-01-14 20:22:59
Meghalt a kórházban a megkéselt gdanski főpolgármester
... gyilkossági kísérlet gyanújával, amelyet most gyilkosság elkövetésére módosítanak.
A gyászhírre a lengyel kormánypárti és ellenzéki politikusok, valamint a Gdanskból származó Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke részvétnyilvánításokkal reagáltak.
A halálhír nyomán bejelentette lemondását Jurek Owsiak, annak az alapítványnak az elnöke, amely a tragikus esemény színhelyév...
2019-01-14 16:02:34
A gdanski főpolgármestert megkéselő férfinál korábban lelki betegséget diagnosztizáltak
... elítélték. Többen arra hívtak fel, hogy a tragédiát senki ne használja ki politikai célokra.
A lengyel püspökök, valamint több lengyel és külföldi politikus - köztük Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke is - Adamowiczért végzett imára szólított fel. A gdanski templomokban hétfőre virradóra is imádkoztak ezzel a szándékkal, a hétfői napra is több ilyen akciót h...
2019-01-14 13:31:45
Manfred Weber: hatékonyabb jogállamisági mechanizmusra van szükség az Európai Unióban
...
A brüsszeli hírportál hétfői hírlevelében idézték Webert, akit arról kérdeztek, hogy a Fideszt is soraiban tudó pártcsalád úgynevezett csúcsjelöltjeként, illetve az Európai Bizottság esetleges következő elnökeként miként kívánja kezelni a magyarországi helyzetet.
A német politikus elmondta, meg akarja találni a módját annak, hogy a jövőben anélkül is kikényszeríthető leg...
2019-01-14 12:21:34
1 2 3 .................412 ........618 .........823 824 
Címkék: Európa Tanács, Manfred Weber, Európai Unióban, Európai Unió Moszkvában, Hidvéghi Balázs, Európai Parlament, Soros György, Emberi Jogok Európai Bírósága, Donald Tusk, Európai Tanács, Polgári Platform, Grzegorz Schetyna, Jurek Owsiak, Frans Timmermans, Európai Bizottság, ukrán katonák, ukrán parlament, orosz parlament, elfogott ukrán, megkéselt gdanski, gdanski főpolgármestert, uniós külügyi, bírósági eljárás, nemzetközi jogga, újabb bizonyíték, ilyen vitát, ukrán állam, parókia által, jogszabályi hiányosság, duma egyebek, képviselők szerint, testület döntéseinek, ukrán haditengerés, ukrán haditenger, gdanski óvárosban, gdanski származású, varsói gyűlést, fővárost irányító, többi párt, résztvevők egyperces, lengyel kormánypárti, halálhír nyomán, tragikus esemény, tragédiát senki, lengyel püspökök, gdanski templomokban, hétfői napra, brüsszeli hírportál, magyarországi helyzetet, német politikus, módját annak, jövőben anélkül, bevándorláspárti, kirendeltségének, meghosszabbított, egyházközösségek,
© 2013 TVN.HU Kft.