Belépés
Koronavírus - Egy nap alatt 563-mal emelkedett a brit halálos áldozatok száma
... főtanácsadója és David Frost, az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások brit küldöttségvezetője.
Michel Barnier, az Európai Bizottság főtárgyalója, Frost közvetlen tárgyalópartnere a múlt hónap végén bejelentette, hogy az ő koronavírustesztje is pozitív lett.
A közvetlen tárgyalások jelenleg szünetelnek, a felek v...
2020-04-01 16:12:26
Koronavírus - A brit kormány mentesíti a vámok és illetékek alól a járvány megfékezéséhez szükséges importtermé
... egészségügyi főtanácsadója és David Frost, az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszeréről s...
2020-04-01 11:32:10
Európai díjra jelölik az a fővárosi állatkert hulladékcsökkentési programját
... vállalati kategóriában az állatkert kilenc napos közönségprogramját találta a legjobbnak - olvasható az intézmény MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.
Mint írják, az Európai Bizottság LIFE+ programjának kezdeményezésére 2012 óta tartják meg novemberben az Európai Hulladékcsökkentési Hetet (European Week for Waste Reduction) szerte Európában. Tavaly 30 ország vett részt ...
2020-04-01 11:11:38
Európai Örökség címet adományozott Szentendrének az Európai Bizottság
...
A bizottság keddi közleménye szerint Marija Gabriel innovációért, kultúráért, oktatásért és kutatásért, valamint ifjúságért felelős biztos azt mondta: a kiválasztott örökségi elemek mindegyike nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy az emberek közelebb kerüljenek Európa kulturális örökségéhez és erősítsék az Európai Unióhoz való tartozás érzését.
Az Európai Bizottság mélt...
2020-03-31 19:33:47
Kovács Zoltán: a rendkívüli intézkedések összhangban vannak az uniós szerződésekkel
... lenniük, érvényességüket korlátozni kell, "nem tarthatnak határozatlan ideig".
Az államtitkár Twitter-üzenetében kiemelte: a magyar kormány "teljes mértékben egyetért" az Európai Bizottság elnökével, ezért a meghozott intézkedések kizárólag a koronavírus-járvány elleni küzdelemre irányulnak. Tiszteletben tartják az Európai Unió értékeit, a jogállamiságot és a sajtószabadságot...
2020-03-31 15:22:31
Koronavírus - Uniós szóvivő: az Európai Bizottság megvizsgálja a koronavírus elleni védekezésről szóló magyar t
...
A szóvivő újságírói kérdésre adott válaszában aláhúzta, az uniós bizottság vizsgálata során figyelemmel lesz avalótlanságot terjesztők büntethetőségére vonatkozó törvénycikkre, ugyanis a szólásszabadságot, valamint a média és a véleménykifejezés szabadságát még e nehéz időkben is tiszteletben kell tartani.
Mamer ismertette az Európai Bizottság elnökének a tagállamok rend...
2020-03-31 14:53:20
Koronavírus - Biztosított a magyar emberek élelmiszerellátása
... AM mindemellett az agrárkifizetések meggyorsításával is hozzá akar járulni a vírus okozta negatív ágazati hatások kezeléséhez, valamint egy javaslatcsomagot is összeállított az Európai Bizottság számára az uniós támogatási jogszabályok felülvizsgálata érdekében.
A kezdeményezés a közvetlen támogatásokat, a piaci támogatásokat, valamint a vidékfejlesztési támogatásokat is éri...
2020-03-31 14:02:25
Brexit - Uniós és brit küldöttségek az ír határ kérdésének mihamarabbi rendezésében állapodtak meg
...
A bizottság tájékoztatása szerint a tárgyaláson az unió részéről Maros Sefcovic, az Európai Bizottság intézményközi kapcsolatokért felelős biztosa, brit oldalról pedig Michael Gove, a kormány munkáját összehangoló kabinetiroda vezetője vett részt.
Helyettesítő részvételükre azért volt szükség, mert Michel Barnier, az Európai Unió és az Egyesült Királyság jövőbeni kétolda...
2020-03-30 22:44:29
Krónika 11. rész (azonnali kérdések, bizottsági jelentések, napirend után)
... további öt különjárat van szervezés alatt. Aki bajban van, annak segíteni fognak bárhol a világon - közölte.
A személyi igazolványon is feltüntethetik a származási helyet

A bizottsági jelentés megtárgyalására ismét terítékre került az az előterjesztés, amely a jövőben személyi igazolványon is feltüntetné az emberek származási helyét.
A vitában Gurmai Zita (MS...
2020-03-30 19:24:29
Krónika 10. rész (azonnali kérdések)
... Kata főpolgármester-helyettes kinyújtott kezét - kérte, az információáramlást hiányolva.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára közölte, a fővárosi védelmi bizottság március 20-án kezdte meg munkáját, a főpolgármesternek minden információ a rendelkezésére áll.


DK: mit tesznek a járvány miatti válság enyhítésére?

Sebián-Petrovs...
2020-03-30 19:03:51
1 2 3 ...........1152 1153 ......1728 1729 ......2303 2304 2305 
Címkék: Európai Örökség, Európai Bizottság, Kovács Zoltán, David Frost, Egyesült Királyság, Európai Unió, Michel Barnier, Európai Bizottság LIFE+, Európai Hulladékcsökkentési Hetet, European Week, Waste Reduction, Marija Gabriel, Európai Unióhoz, Maros Sefcovic, Michael Gove, Gurmai Zita, Kontrát Károly, brit halálos, brit kormány, járvány megfékezéséhez, rendkívüli intézkedések, uniós szerződésekkel, koronavírus elleni, magyar emberek, múlt hónap, közvetlen tárgyalások, állatkert kilenc, intézmény MTI-hez, bizottság keddi, kiválasztott örökségi, emberek közelebb, magyar kormány, meghozott intézkedések, szóvivő újságírói, uniós bizottság, véleménykifejezés szabadságát, tagállamok rend, agrárkifizetések meggyorsításával, vírus okozta, uniós támogatási, közvetlen támogatásokat, piaci támogatásokat, vidékfejlesztési támogatásokat, bizottság tájékoztatása, unió részéről, kormány munkáját, személyi igazolványon, származási helyet, bizottsági jelentés, jövőben személyi, emberek származási, vitában Gurmai,
© 2013 TVN.HU Kft.