Belépés
Amerikai importvámok - Az EU gyors válaszlépésekkel készül az autóipari védővámok elrendelésének esetére
... Államokban. Egyes források szerint a tárca arra jutott, hogy igen, és ennek nyomán az elnök védővámokat rendelhet el, mint tette tavaly az acél- és alumíniumáruk esetében is.
"Az Európai Bizottság gyors és megfelelő válaszokat fog adni, ha a jelentés nyomán olyan intézkedéseket foganatosítanak, amelyek ártanak az európai kivitelnek" - mondta Margarítisz Szkínász szóvivő....
2019-02-18 16:43:20
Fidesz: az egyik náci helyett egy másikat küld a Jobbik a parlamentbe
... összefogott "ezekkel a nácikkal" - fogalmazott a Fidesz frakciószóvivője, elfogadhatatlannak minősítve, hogy ez ellen az európai baloldal első emberének, Frans Timmermansnak - aki az Európai Bizottság szocialista alelnöke, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje - sincs semmilyen kifogása, "ahogy ez az MSZP hétvégi kongresszusán is kiderült".
Azzal kapcsolatban, hogy ...
2019-02-18 16:12:34
EP-választás - Tisztességes kampányra tettek ígéretet a legnagyobb európai pártcsaládok vezetői
... használni a többi jelölt támadására, s meghozzák a megfelelő intézkedéseket a kiberbiztonság erősítésére, továbbá átlátható módon elszámolnak a kampányköltésekkel.
A Transzatlanti Bizottság a Választások Integritásáért nevű szervezet a következő évek választásainak minden résztvevőjét felszólította a nyilatkozat aláírására.
"Arra számíthatunk, hogy rosszindulatú hatalmak...
2019-02-18 14:51:50
Szijjártó: nem győzhetnek a bevándorláspárti erők a Budapesti Folyamat során
... kerítéssel védi meg déli határait annak ellenére, hogy vannak olyanok, akik azt le akarnák bontani. Arra hívta fel a figyelmet, hogy ilyen a kerítés ellen érvelő Frans Timmermans európai bizottsági első alelnök is, aki a hétvégén járt a szocialisták meghívására Budapesten. Ez azt jelenti, hogy a migránsokat Európába behozni kívánó erők egyesültek Magyarországon is, ennek a nyomásn...
2019-02-18 14:31:47
EP-választás - Stabil európai néppárti előnyt jeleznek a közvélemény-kutatások
... kisebbségként" léphetnének fel bizonyos ügyekben.
Elemzők szerint a jobb- és a balszél erősödése afféle "nagykoalíciós" politizálásra kényszerítheti a centrista pártokat, és ez már az Európai Bizottság elnökének megválasztásakor megmutatkozhat.
A jelenleg még 751 fős parlamentben az EPP-nek 217, az S&D-nek 186, az ECR-nek 75, az ALDE-nak 68, a zöldeknek és a GUE-NGL-nek ...
2019-02-18 13:41:56
Uniós tanács: az EU további lépéseket tesz a Száhel-övezet és a régió biztonságának fokozására
... segítők katonai támogatásra irányuló esetleges felajánlásairól.
Az unió külügyi tanácsának tájékoztatása szerint az EU pénzügyi támogatással is segíti a Száhel-övezetet. Az Európai Bizottság 2018 végén jelentette be, hogy a G5-országai 125 millió euró összegű finanszírozásban részesülnek.
A külügyi tanács ismételten hangsúlyozta az EU stratégiai és átfogó szerepvállalásá...
2019-02-18 10:51:36
LMP: járjon mindenkinek egyformán az emelt összegű otthonápolási díj!
... Jelezte, hogy ez a téma is fontos része lesz az LMP tavaszi parlamenti munkájának.
Kérdésre válaszolva a politikus közölte, érti, hogy a Fidesz most Frans Timmermanst, az Európai Bizottság alelnökét támadja, aki az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje az európai parlamenti (EP) választásokra, mivel Manfred Weber, az Európai Néppárt EP-frakció- és EP-választási csúcsje...
2019-02-17 13:42:02
MSZP-kongresszus - Timmermans: igazságos bérek kellenek az EU-ban
...
Frans Timmermans az MSZP EP-listájáról döntő rendezvényen rögzítette azt is: az Európai Bizottság elnökeként sohasem kötne megállapodást a szélsőjobboldallal.
A politikus szerint a szocialistáknak a fiatalok felé kell fordulniuk, melléjük kell állniuk, és olyan körülményeket kell teremteni Magyarországon, hogy a fiatalok ne távozzanak külföldre.
Ki kell állni a fiat...
2019-02-16 13:41:13
A párt EP-listájáról dönt az MSZP kongresszusa
... MSZP elnökének felszólalásával kezdődik, majd beszédet mond Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke és Frans Timmermans, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje, az Európai Bizottság alelnöke.
A beszédek elhangzása után a kongresszus zárt ülésen szavaz az EP-listáról és a programról.
A voksolás után a megválasztott listavezető szól a kongresszushoz.
Tóth B...
2019-02-16 07:04:47
Az EU 251 millió euróval nagyobb keretet biztosít az Erasmus+ program számára
... 2019-re tervezett közel 3 milliárd eurós költségvetést kiegészítő összeg főként a tanulási mobilitást és számos kiemelt projekt megvalósulását segíti.
Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportügyért felelős biztosa elmondta, az Erasmus+ program képes lesz arra, hogy még több ember számára nyújtson tanulási lehetőséget külföldön...
2019-02-15 17:21:36
1 2 3 ..........1072 1073 ......1608 1609 .....2144 2145 2146 
Címkék: Budapesti Folyamat, Európai Bizottság, Margarítisz Szkínász, Frans Timmermansnak, Európai Szocialisták Pártjának, Transzatlanti Bizottság, Választások Integritásáért, Frans Timmermans, Frans Timmermanst, Manfred Weber, Európai Néppárt EP-frakció-, MSZP EP-listájáról, Karácsony Gergely, Tóth, Navracsics Tibor, autóipari védővámok, egyik náci, másikat küld, legnagyobb európai, bevándorláspárti erők, régió biztonságának, emelt összegű, párt EP-listájáról, tárca arra, elnök védővámokat, jelentés nyomán, európai kivitelnek, európai baloldal, többi jelölt, megfelelő intézkedéseket, kiberbiztonság erősítésére, következő évek, nyilatkozat aláírására, kerítés ellen, hétvégén járt, szocialisták meghívására, migránsokat Európába, balszél erősödése, centrista pártokat, unió külügyi, külügyi tanács, politikus közölte, európai parlamenti, politikus szerint, fiatalok felé, beszédek elhangzása, kongresszus zárt, voksolás után, megválasztott listavezető, tanulási mobilitást, megválasztásakor, bevándorláspárti,
© 2013 TVN.HU Kft.