Belépés
Brexit - Bezárja angliai üzemét három éven belül a Honda
... délnyugat-angliai Swindonban működő, 3500 alkalmazottat foglalkoztató üzemét, ahol évente több mint 100 ezer Civic modellt gyártanak a globális piac számára.
Ez a cég egyetlen autógyára az Európai Unió területén, az Egyesült Királyság azonban a jelenlegi menetrend érvényesülése esetén március 29-én kilép az EU-ból, és egyelőre nincs elfogadott megállapodás a kilépés feltételr...
2019-02-18 16:43:02
Hitelminősítés - Javította a magyar adósosztályzatot az S&P
... térség szuverén adósminőségi mutatóiról nemrégiben összeállított, 2019-re szóló, Londonban ismertetett éves helyzetértékelésében egyenes utalást tett arra, hogy az idén több közép- és kelet-európai ország adósminősítését javíthatja.
A cég felidézte, hogy a közép- és kelet-európai régióban Magyarországgal együtt összesen hét államadóst tart nyilván pozitív besorolási kilátássa...
2019-02-15 23:42:28
Alapjogokért Központ: 15 év alatt 5 millióval csökkenhet az aktív dolgozók száma Németországban
... a bevándorlókat beengedni, mert így lenne munkaerő, aki fizeti például a nyugdíjakat és fenntartja az állami iskolákat.
A bevándorlók csak 40-45 százaléka érkezik Németországba az Európai Unióból. A többiek, akik az EU-n kívülről érkeznek, nem fogadják el az ottani kultúrát, ez pedig olyan feszültséget teremt egyes nagyvárosokban, amely például az Alternatíva Németországért (...
2019-02-14 12:11:09
Brexit - Ford: "katasztrófa" lenne a megállapodás nélküli kilépés
... nagy-britanniai gyártókapacitásai külföldre telepítésének lehetőségére figyelmeztette Theresa May brit miniszterelnököt, arra az esetre, ha Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.
A lap szerdai kiadásában közölt értesülés szerint a Ford ezt egy minapi telefonos konferenciahíváson közölte a kormányfővel.
A The Times forrásai szerint az autógyár ille...
2019-02-13 17:02:25
Brexit - Bank of England-kormányzó: az EU-népszavazás kiírása óta nem nőtt a beruházások értéke
... hivatalosan a népszavazást, amelyet abban az évben, június 23-án rendeztek. A referendumon a résztvevők szűk, 51,89 százalékos többsége arra voksolt, hogy az Egyesült Királyság lépjen ki az Európai Unióból.
Mark Carney, a brit jegybank vezetője egy keddi londoni üzleti rendezvényen felszólalva elmondta: a népszavazás kiírása után teljesen bizonytalanná vált a brit gazdaság j...
2019-02-12 20:43:12
Gyöngyösi Márton: a Jobbik egységes, erős frakcióval vág neki a parlament tavaszi ülésszakának
... Jobbik büntetésének összege immár megközelíti az egymilliárd forintot - mondta. Hozzátette: a büntetés megfizetésére részletfizetést kérnek, ezzel párhuzamosan a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához és a luxembourgi Európai Bírósághoz fordulnak jogorvoslatért.
Az elnökhelyettes tájékoztatása szerint a találkozón is megerősítették, hogy a májusi európai parlamenti (EP...
2019-02-08 17:51:57
Merkel segítségét kérte a szlovák kormányfő az európai munkaügyi ügynökség megszerzéséhez
... sajtótájékoztatón nem adott konkrét választ Pellegrini kérésére, csak annyit mondott: a kérdésről tovább egyeztetnek majd.
Pellegrini és Merkel tárgyalásán a kétoldalú kapcsolatok, valamint az Európai Unió időszerű kérdései kerültek terítékre.
A szlovák miniszterelnök baráti hangvételűnek és konstruktívnak minősítette a megbeszélést, és elmondta: tárgyalópartnerével egye...
2019-02-07 13:21:23
Jobbik-elnök: harc a végsőkig
... politikai céljaik közé sorolta a parlamenti házszabály és a hazai választási és médiarendszer demokratizálását, a független bíróságok megteremtését, a pártfinanszírozás újraszabályozását, az európai ügyészséghez csatlakozást és egy korrupcióellenes vádhatóság létrehozását említette.
A pártot és személyét ért támadásokról szólva arról beszélt, a legerősebb ellenzéki párt elnök...
2019-02-02 21:49:50
Brexit - Az EU nemet mond az újratárgyalásra, a brit üzleti szektor szerint még nagyobb a bizonytalanság
...
A londoni alsóház előző este hatalmazta fel a kormányt arra, hogy kérje az Európai Uniótól a Brexit feltételeiről tartott, tavaly novemberben megállapodással lezárult tárgyalások megnyitását.
A brit kormány az ír-északír határ újbóli fizikai ellenőrzésének elkerülését célzó tartalékmegoldás, az úgynevezett backstop-záradék helyett kíván egyelőre nem részletezett "alterna...
2019-01-30 20:02:37
Brexit - A brit üzleti szektor és az elemzők szerint még bizonytalanabbá vált a helyzet
...
A londoni alsóház előző este hatalmazta fel a kormányt arra, hogy kérje az Európai Uniótól a Brexit feltételeiről tartott, tavaly novemberben megállapodással lezárult tárgyalások újbóli megnyitását.
A brit kormány az ír-északír határ újbóli fizikai ellenőrzésének elkerülését célzó tartalékmegoldás, az úgynevezett backstop-záradék helyett kíván egyelőre nem részletezett "...
2019-01-30 18:02:47
1 2 3 ...........................83 84 ..............125 126 .............165 166 167 
Címkék: Alapjogokért Központ, Gyöngyösi Márton, Európai Unió, Egyesült Királyság, Európai Unióból, Alternatíva Németországért, Theresa May, Mark Carney, Emberi Jogok Európai Bíróságához, Európai Bírósághoz, Európai Uniótól, magyar adósosztályzatot, aktív dolgozók, megállapodás nélküli, beruházások értéke, parlament tavaszi, szlovák kormányfő, európai munkaügyi, brit üzleti, elemzők szerint, globális piac, jelenlegi menetrend, kilépés feltételr, idén több, bevándorlókat beengedni, állami iskolákat, bevándorlók csak, ottani kultúrát, minapi telefonos, autógyár ille, résztvevők szűk, brit jegybank, keddi londoni, népszavazás kiírása, brit gazdaság, egymilliárd forintot, büntetés megfizetésére, strasbourgi Emberi, luxembourgi Európai, elnökhelyettes tájékoztatása, májusi európai, kérdésről tovább, kétoldalú kapcsolatok, szlovák miniszterelnök, parlamenti házszabály, hazai választási, független bíróságok, pártfinanszírozás újraszabályozását, európai ügyészséghez, korrupcióellenes vádhatóság, legerősebb ellenzéki,
© 2013 TVN.HU Kft.