Belépés
Deutsch: az EU meg akarja büntetni azokat az országokat, amelyek nem fogadnak be migránsokat
... támogatását, a másik pedig bevándorláspárti politikai gyakorlat kialakításához kötné az uniós fejlesztési források kialakítását - jegyezte meg.
Felhívta a figyelmet arra, a 2019 májusi európai parlamenti választás tétje, hogy bevándorláspárti többség lesz-e újra az EP-ben, vagy a bevándorlásellenes erők kerekednek felül a brüsszeli testületekben.
Arra a kérdésre, hogy ...
2019-01-20 13:21:27
Dacian Ciolos: el kell kerülni a kulturális vagy gazdasági enklávék kialakulását Romániában
... parlamenti támogatására, és az RMDSZ.
Ciolos szerint a magyarok közül is sokan elismerik, hogy a kisebbségek védelmét szolgáló törvényi keret Romániában az egyik legkiterjedtebb az Európai Unióban, de ezt vagy alkalmazzák vagy nem. Sajnálatosnak tartotta azonban, hogy nem sikerült túllépni a történelmi vitákon és az identitás kérdésén. Elismerte, hogy ezek nagyon fontosak, de...
2019-01-20 13:01:45
Semjén Zsolt: történelmi bűn a német nemzetiség egykori elüldözése
... Lengyelország új határainak kitűzésével a nagyhatalmak megállapodtak a kitelepítésekben. Ennek következtében összességében 9 millió németnek kellett elhagynia szülőföldjét.
Kitért arra: "az Európai Unióban van, ahol a mai napig nem hajlandók a jogrendből a Benes-dekrétumokat kitörölni. Azokat a dekrétumokat, amelyek a német és magyar lakosság kollektív bűnösségét deklarálták...
2019-01-19 15:26:56
Fidesz-KDNP: a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a Soros-szervezetek még több migránst hozza
...
Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten újságíróknak úgy fogalmazott, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége újabb elképesztő javaslatokat fogadott el ezen a héten.
Kiemelte, a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a "Soros-szervezetek" újabb lehetőséget kapjanak további migránsok Európába segítésére. A "Gyurc...
2019-01-19 12:46:44
Illegális bevándorlás - Szijjártó Péter: el akarnak altatni minket, de a továbbiakban is kőkemény fellépés szük
... ezért utasítottuk el a globális migrációs csomagot. Továbbra is a határvédelmet tartjuk az elsőszámú és legfontosabb feladatnak, és a bolgárokhoz hasonlóan meg fogjuk védeni az ország és az Európai Unió külső határát" - hangsúlyozta Szijjártó Péter.
Kitért a miniszter arra is, hogy egyetértettek bolgár kollégáival abban, hogy az Európai Unióban továbbra is jelen van a kettős ...
2019-01-17 15:02:30
Csökkent az építőipari termelés az euróövezetben novemberben
...
Az előzetes adatok szerint, szezonálisan kiigazítva, az euróövezet 19 tagállamában 0,1 százalékkal esett vissza, az Európai Unió 28 tagállamában viszont 0,2 százalékkal nőtt az építőipar kibocsátása októberhez képest.
A tavaly novemberivel összevetve az euróövezetben 0,9 százalékkal, az unió egészében pedig 1,8 százalékkal növekedett az építőipari termelés.
Október...
2019-01-17 12:01:34
Lassult a fogyasztói árak emelkedésének üteme decemberben az euróövezetben
...
Az Európai Unió statisztikai hivatalának (Eurostat) csütörtökön kiadott az előzetessel megegyező végleges adatai szerint decemberben éves összehasonlításban 1,6 százalékkal nőttek a fogyasztói árak a 19 uniós országot tömörítő eurózónában, ami április óta a legkisebb mértékű emelkedés volt.
Novemberben még 1,9 százalékos, októberben pedig 2,2 százalékos inflációt mértek....
2019-01-17 11:52:29
Európai Parlament: több tagállamban is veszélyben vannak az uniós alapjogok
... kell lépni az antiszemitizmus és az iszlamofóbia terjedése, és a leszbikus, homoszexuális, biszexuális, transznemű és interszexuális emberek megkülönböztetése és megbélyegzése ellen. Az Európai Parlament amiatt is sajnálatát fejezte ki, hogy nem történt jelentős előrelépés a nemzeti romaintegrációs stratégiák céljainak elérése terén.
A képviselők határozottan elítélték egyes ...
2019-01-16 19:32:05
Az Európai Parlament 40,8 milliárd euróra emelné az EU által az uniós költségvetés számára nyújtott garanciát
...
Az Európai Bizottság által júniusban beterjesztett javaslatot kiegészítő, 517 szavazattal, 90 ellenszavazat és 25 tartózkodás mellett elfogadott jelentésben a képviselők kiemelték, hogy az Európai Unió által nyújtott 40,8 milliárd euróra emelt garancia 698 milliárd euró külső befektetést generál majd Európa-szerte.
Mint emlékeztettek, az Európai Bizottság a következő, 20...
2019-01-16 18:52:05
Brexit - Sajnálatát fejezte ki Juncker a kiválási megállapodás brit alsóházi elutasítása miatt
...
Juncker közölte: az EU nem akar rendezetlen Brexitet, de kedd este megnőtt ennek a kockázata.
Az Európai Bizottság mindazonáltal folytatja a felkészülést a brit kilépésre - jelentette ki.
Juncker hangsúlyozta, a decemberben elfogadott brit kiválási megállapodás tisztességes kompromisszum és a lehető legjobb ajánlat az unió részéről, amely a körülményekhez képest a l...
2019-01-15 22:23:06
1 2 3 .......................285 286 ............427 428 ............569 570 571 
Címkék: Dacian Ciolos, Semjén Zsolt, Szijjártó Péter, Európai Parlament, Európai Unióban, Nacsa Lőrinc, Európai Unió, Európai Bizottság, kulturális vagy, német nemzetiség, magyar baloldali, építőipari termelés, euróövezetben novemberben, fogyasztói árak, uniós alapjogok, uniós költségvetés, kiválási megállapodás, másik pedig, uniós fejlesztési, figyelmet arra, 2019 májusi, brüsszeli testületekben, magyarok közül, kisebbségek védelmét, egyik legkiterjedtebb, történelmi vitákon, identitás kérdésén, nagyhatalmak megállapodtak, globális migrációs, határvédelmet tartjuk, bolgárokhoz hasonlóan, miniszter arra, előzetes adatok, építőipar kibocsátása, tavaly novemberivel, unió egészében, előzetessel megegyező, legkisebb mértékű, iszlamofóbia terjedése, nemzeti romaintegrációs, képviselők határozottan, képviselők kiemelték, brit kilépésre, decemberben elfogadott, lehető legjobb, unió részéről, körülményekhez képest, bevándorláspárti, kitelepítésekben, legkiterjedtebb, romaintegrációs, antiszemitizmus,
© 2013 TVN.HU Kft.