Belépés
Koronavírus - Csehország francia betegeket gyógyít
... a kórházak kapacitása tekinetében. Több francia beteget már korábban Németország is átvett.
Andrej Babis felhívta a figyelmet arra, hogy Csehország már korábban is segített néhány európai uniós tagállamnak, például
védőfelszereléseket szállított Szlovéniába, Olaszországba vagy Spanyolországba. "Szolidárisak vagyunk az Európai Unión belül" - szögezte le.
A miniszter...
2020-04-05 19:16:54
La Liga - A Barcelona Neymart és Martínezt is akarja
... hatszoros aranylabdás Lionel Messivel.

Az igen jelentős pénzmozgással együttjáró transzfer nyélbe ütésénél megoldandó feladatot jelent az a La Ligában élő szabály, amely szerint az Európai Unión kívüli országokból legfeljebb három légióst szerepeltethet bármelyik élvonalbeli spanyol csapat, márpedig a Barcánál elérték a "plafont".

A Mundo Deportivo szerint e...
2020-04-02 11:21:12
Koronavírus - A brit kormány mentesíti a vámok és illetékek alól a járvány megfékezéséhez szükséges importtermé
...
Rishi Sunak pénzügyminiszter bejelentette, hogy az intézkedés több száz olyan eszközre vonatkozik, amelyeket a brit importőrök az Európai Unión kívülről szereznek be.
Nagy-Britannia január 31-én kilépett az EU-ból, de a távozásának napján elkezdődött, alapesetben december 31-ig tartó átmeneti időszakban még a korábbi szabályok érvényesek a kétoldalú kereskedelemben, vagy...
2020-04-01 11:32:10
Koronavírus - Von der Leyen: elengedhetetlen, hogy a fontos feladatot ellátó munkavállalók eljussanak a munkahe
... továbbá az egészségügyhöz kapcsolódó ágazatok kutatói, az orvostechnikai eszközök üzembe helyezéséhez szükséges szakemberek, a tűzoltók és a rendőrök, valamint a közlekedési dolgozók.
Az Európai Bizottság arra szólítja fel a tagállamokat, hogy a zökkenőmentes határátlépést segítő, egyedi és gyors eljárások kialakításával, többek között az egészségügyi szűrővizsgálatok megfele...
2020-03-30 17:33:46
A járvány legyűrte a globalizmust
... normális élethez méretezett jogszabályokat a nemzeti közösség életének és biztonságának védelme érdekében. Erre semmilyen nemzetközi hatóság, intézmény nincs feljogosítva, sem az ENSZ, sem az Európai Unió, sem más nemzetközi szervezet, de még Soros György álcivil szervezetei sincsenek ebben a helyzetben. Bár nagyon erre vágynának, az nem kétséges.

Mindez azért roppant é...
2020-03-28 22:45:23
A járvány legyűrte a globalizmust
... normális élethez méretezett jogszabályokat a nemzeti közösség életének és biztonságának védelme érdekében. Erre semmilyen nemzetközi hatóság, intézmény nincs feljogosítva, sem az ENSZ, sem az Európai Unió, sem más nemzetközi szervezet, de még Soros György álcivil szervezetei sincsenek ebben a helyzetben. Bár nagyon erre vágynának, az nem kétséges.

Mindez azért roppant é...
2020-03-28 22:44:56
Koronavírus - Európai Bizottság: a tagállamoknak támogatniuk kell a légi áruszállítás folytonosságát
...
Adina Valean közlekedési biztos arról tájékoztatott, hogy a légi teherszállítás fenntartása érdekében javasolt konkrét intézkedések az utasszállító repülőgépek igénybevételére is kiterjednek, ugyanis "az időérzékeny termékek, például a gyógyszerek szállítását meg kell oldani".
Az intézkedések között szerepel az is, hogy a tagállamok biztosítsanak ideiglenes forgalmi jogo...
2020-03-26 19:43:03
Koronavírus - Ursula von der Leyen: válság idején meg kell védenünk Európa gazdasági szuverenitását
... vállalatai gyengültek meg Európában, és ennek következményeként jobban ki vannak téve a külföldi felvásárlás kockázatának.
Von der Leyen felszólította a tagállamokat, hogy szűrjék meg az Európai Unión kívüli potenciális befektetőket, és egyúttal közölte, a bizottság iránymutatást tesz majd közzé ezzel kapcsolatban.
"Az EU továbbra is nyitott a közvetlen külföldi befekte...
2020-03-25 22:23:47
Koronavírus - Von der Leyen: biztosítani kell, hogy az áruszállító teherautók legfeljebb 15 perc alatt átléphes
...
Von der Leyen tájékoztatása szerint az Európai Bizottság határigazgatással kapcsolatos gyakorlati útmutatást tett közzé az áruk unión belüli folyamatos, zöld sávok mentén történő közlekedésének biztosításához.
A bizottsági iránymutatás szerint annak biztosítására, hogy az uniós szintű ellátási láncok továbbra is működjenek, a tagállamoknak a transzeurópai közlekedési hál...
2020-03-23 18:22:20
Koronavírus - Von der Leyen: az EU elfüggeszti az államháztartási hiányra vonatkozó szabályokat
... feloldja a nemzeti kiadások szigorú brüsszeli felügyeletét.
Lehetővé teszi a tagállamok számára, hogy intézkedéseket hozzanak a válság megfelelő kezelése érdekében, miközben eltérnek az európai költségvetési keretrendszerben általában alkalmazandó követelményektől. Szabad mozgásteret enged, hogy a kormányok "szükség szerint fecskendezzenek tőkét a gazdaságba" - mondta.
"...
2020-03-20 21:23:22
1 2 3 .....................134 135 ...........201 202 ...........267 268 269 
Címkék: Barcelona Neymart, Európai Bizottság, Andrej Babis, Európai Unión, Lionel Messivel, Mundo Deportivo, Rishi Sunak, Európai Unió, Soros György, Adina Valean, brit kormány, járvány megfékezéséhez, fontos feladatot, járvány legyűrte, tagállamoknak támogatniuk, légi áruszállítás, áruszállító teherautók, államháztartási hiányra, kórházak kapacitása, figyelmet arra, igen jelentős, intézkedés több, brit importőrök, távozásának napján, korábbi szabályok, kétoldalú kereskedelemben, egészségügyhöz kapcsolódó, orvostechnikai eszközök, közlekedési dolgozók, zökkenőmentes határátlépést, egészségügyi szűrővizsgálatok, nemzeti közösség, légi teherszállítás, utasszállító repülőgépek, időérzékeny termékek, gyógyszerek szállítását, intézkedések között, tagállamok biztosítsanak, külföldi felvásárlás, bizottság iránymutatást, közvetlen külföldi, áruk unión, bizottsági iránymutatás, uniós szintű, transzeurópai közlekedési, nemzeti kiadások, tagállamok számára, válság megfelelő, európai költségvetési,
© 2013 TVN.HU Kft.