Belépés
Elhunyt Törőcsik Mari, a legnagyobb magyar filmszínésznő

Elhunyt Törőcsik Mari, a legnagyobb magyar filmszínésznő
Schreiber András2021.04.16. 15:09


A 86 évesen elhunyt Törőcsik Mari több mint hat évtizeden át volt a magyar filmművészet meghatározó színésznője - ...
2021-04-16 19:30:22
A kereszt mindannyiunk életében egyszemélyes,
... debrecen-nyíregyházi megyéspüspök atya is bekapcsolódott nagyböjt negyedik hetének szerdai Előszenteltek Liturgiájába. Így két főpásztor is imádkozott a görög katolikusok sajátságos szertartásán az Attila téri főszékes egyházban.
Palánki püspök atya a prédikáció elején elárulta, hogy még váci évei alatt sokat vett részt Előszenteltek Liturgiáján és ezt egy közelmúltbéli beszé...
2021-03-11 20:47:17
Kocsis Fülöp érsek-metropolita megszentelte a Dunát
... megcsókolása a járványra való tekintettel, de Kocsis Fülöp a Dunából merített, megszentelt vízzel egyenként meghintette a híveket, akik örömmel fogadták az áldást.

Fotó: Lambert Attila
Körössy László/Magyar Kurír 2021.01.05

*
- 2018.01.06 Ha mi tisztulunk, a világ is tisztulni fog" -Vízszentelés a Dunánál
Január 6-án, Úrjelenés ünnepén Ko...
2021-01-05 21:20:19
Fülöp Attila: a Foglalkoztatás 2020 programban 182 millió forint érhető el
...
Fülöp Attila elmondta, hogy ötödik alkalommal írták ki a pályázatot, amelynek célja a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását és munkaerőpiaci integrációját segítő programok támogatása.
A pályázaton elnyerhető legkisebb támogatás egymillió, a legnagyobb nyolcmillió forint. Fontos újítás, hogy csak olyan pályázat adható be, amelynek benyújtója együttműködik ...
2020-08-14 15:23:05
Fülöp Attila: több pénz jut a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására
...
Fülöp Attila a Vas Megyei Szakosított Otthonban az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. új telephelyének átadásán elmondta: 2021-ben 45,6 milliárd forint jut a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának támogatására.
A támogatás növelése azért fontos - tette hozzá az államtitkár -, mert a megváltozott munkaképességű vagy a fogyatékossággal élő embereknek is természe...
2020-08-12 13:52:13
Huszka Jenő és Lehár Ferenc előtt tisztelegnek a szombati Budavári Palotakoncerten
... közölte Nacsa Olivér, a koncertsorozat ötletgazdája.
A Találkozások című gálaműsorban a Budapesti Operettszínház művészei lépnek fel, mások mellett Fischl Mónika, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt és Laki Péter, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton.
Szendy Szilvia színész, szubrett az M1 aktuális csatornán emlékeztet...
2020-08-03 11:41:23
Augusztus 8-án rendezik a Budavári Palotakoncertet
... született Lehár Ferenc és a 60 éve elhunyt Huszka Jenő örökzöld dallamait idézik fel a Budapesti Operettszínház művészei. A műsorban fellép mások mellett Fischl Mónika, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt és Laki Péter, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton.
Az Operettszínház 80 tagú zenekarát a dalszínház zenei vezetője, Pf...
2020-07-29 14:43:00
Fülöp Attila: a gyermekvédelemből kikerülő fiataloknak legyenek megfelelő életcéljaik!
... Honvédség és a Honvédelmi Sportszövetség képviselői a gyermekvédelmi rendszerben élő fiatalok honvédelmi pályaorientációjáról írtak alá együttműködési megállapodást.
Az eseményen Fülöp Attila úgy fogalmazott: az együttműködés célja olyan kapaszkodót nyújtani a gyermekvédelemben nevelkedő fiataloknak, ami stabillá tudja tenni az életüket.
Hangsúlyozta: ma Magyarországon 2...
2020-07-20 13:22:04
Soltész Miklós: a hit továbbadása megtartó erő
... hangsúlyozta Debrecen spirituális központ szerepét, ahol három püspökség - református, római-, illetve görögkatolikus - működik, és a városban van az ország legnagyobb zsidó közössége.
Az Attila téri görögkatolikus templom 2015 óta a főegyházmegye főszékesegyháza, a szomszédságában kapott helyet a Hit és kultúra turisztikai látogatóközpont, amely segít megismerni a debreceni ...
2020-07-05 22:41:58
Átadták a fogyatékossággal élők nappali intézményét Sümegen
...
Az ünnepségén Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára elmondta, hogy a helyiek és a kormányzat közös akaratának eredményeként valósulhatott meg a hiánypótló intézmény.
A szociális ügyek megoldásához elengedhetetlen a helyben megfogalmazódó akarat és összefogás, hiszen a helyben keletkező problémákat helyben kell megold...
2020-06-25 14:22:12
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Elhunyt Törőcsik Mari, Kocsis Fülöp, Fülöp Attila, Huszka Jenő, Lehár Ferenc, Budavári Palotakoncerten, Budavári Palotakoncertet, Soltész Miklós, Schreiber András2021, Törőcsik Mari, Előszenteltek Liturgiájába, Előszenteltek Liturgiáján, Lambert Attila, Körössy László, Magyar Kurír, Megyei Szakosított Otthonban, ERFO Közhasznú Nonprofit Kft, Nacsa Olivér, Budapesti Operettszínház, Fischl Mónika, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Laki Péter, Hary Judit, Fülöp Márton, Szendy Szilvia, Honvédelmi Sportszövetség, Emberi Erőforrások Minisztériumának, legnagyobb magyar, kereszt mindannyiunk, megváltozott munkaképességű, szombati Budavári, gyermekvédelemből kikerülő, fogyatékossággal élők, magyar filmművészet, görög katolikusok, prédikáció elején, közelmúltbéli beszé, járványra való, pályázaton elnyerhető, legnagyobb nyolcmillió, támogatás növelése, koncertsorozat ötletgazdája, műsorban fellép, dalszínház zenei, gyermekvédelmi rendszerben, eseményen Fülöp, együttműködés célja,
© 2013 TVN.HU Kft.