Belépés
Kigyulladt egy raktérépület Kelenföldön
...
Az ezerötszáz négyzetméter alapterületű raktár teteje már beomlott, a tűz veszélyezteti a szomszédos épületet - olvasható a közleményben.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a tűzoltók tizenkét járművel vonultak ki, jelenleg több mint negyven fővárosi tűzoltó dolgozik a helyszínen, ahol már két vízágyú is üzemel.
A r...
2018-09-21 18:59:38
Kollégiumtűz - A felső emeletekre visszatérhetnek a lakók
...
Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatott, hogy tűz miatt kiürítettek egy kollégiumot a budapesti Dayka Gábor utcában.
A tűz a három szintes kollégium egyik földszinti szobájában keletkezett. Az épületet több mint négyszáz embernek kellett elhagynia.
A katasztrófavédelem információja szerint senki nem sérült meg.
Az...
2018-09-10 20:32:36
A dunavarsányi horgásztóba fulladt egy férfi
...
A szemtanúk szerint a férfi bement a tóba, majd elmerült. A helyszínre érkeztek a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházai önkéntes tűzoltók, majd a fővárosi katasztrófavédelem búvárszolgálata - mondta el Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Rövid keresés után megtalálták a férfi holttestét - tette hozzá....
2018-09-02 10:03:18
Újra jár a 3-as metró a Corvin-negyednél
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban azt mondta, elgázolt egy embert a 3-as metró a Corvin-negyednél a Kőbánya-Kispest felé haladó oldalon. A sérültet a tűzoltók hordágyon emelték ki a szerelvény alól....
2018-08-29 14:33:32
Baleset miatt nem jár a 3-as metró
...
A metró helyett az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek - írták.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, elgázolt egy embert a 3-as metró a Corvin-negyednél a Kőbánya-Kispest felé haladó oldalon.
A sérültet a tűzoltók hordágyon emelték ki a szerelvény alól, ellátását a mentők megkezdték - tette hozzá....
2018-08-29 13:23:54
Több baleset is történt az M0-s autóúton, torlódás várható
... tehergépkocsi. Ennél az esetnél sem sérült meg senki. A forgalom a külső és leállósávban halad, azonban időszakosan teljes útlezárásra is számítani kell.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: utóbbi baleset az autóút 50-es kilométerénél, a maglódi és a péceli lehajtó között történt. A tűzoltók felitatták a kifolyt üzemanyagot, a ...
2018-08-21 20:17:40
Elmerült férfit keresnek a Dunában Kisoroszinál
... helyszínen tartózkodóknak, de az idősebb férfi elmerült a folyóban.
Hozzátette, hogy az eltűnt ember keresését nagy erőkkel kezdték meg a szente...
2018-08-11 19:45:14
Helyreállt a forgalom a buszbaleset után a XXII. kerületben
... Kossuth Lajos utcában, a Városház térnél. Az utat megnyitották, az érintett autóbuszok ismét az eredeti, illetve teljes vonalon közlekednek.
Korábban Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az autóbuszon mintegy harmincan utaztak, senki nem sérült meg.
Az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört és rázuhant ...
2018-06-15 10:11:15
Angyalföldi raktártűz - Katasztrófavédelem: nem mértek veszélyes károsanyag-koncentrációt
... keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtöki közleményében azt írta: a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók szerdán négy órán keresztül oltották a tüzet: százhuszonhárom tűzoltó harmincegy gépjárművel...
2018-06-14 15:21:36
Angyalföldi raktártűz - Rongálás miatt indított eljárást a rendőrség
... tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják. A tűz nem ...
2018-06-13 15:32:18
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: Dunában Kisoroszinál, Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Korábban Kisdi Máté, Dayka Gábor, Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kossuth Lajos, raktérépület Kelenföldön, felső emeletekre, dunavarsányi horgásztóba, 3-as metró, buszbaleset után, ezerötszáz négyzetméter, szomszédos épületet, tűzoltók tizenkét, budapesti Dayka, három szintes, épületet több, szemtanúk szerint, férfi bement, helyszínre érkeztek, délegyházai önkéntes, férfi holttestét, tűzoltók hordágyon, szerelvény alól, metró helyett, érintett szakaszon, mentők megkezdték, autóút 50-es, péceli lehajtó, tűzoltók felitatták, kifolyt üzemanyagot, idősebb férfi, eltűnt ember, utat megnyitották, érintett autóbuszok, autóbuszon mintegy, ütközés következtében, villanyoszlop kettétört, környéket kiürítették, rendőrség rongálás, fővárosi hivatásos, zuglói önkéntes, tüzet kora, lánggal égést, százhuszonhárom, visszatérhetnek, búvárszolgálata, tartózkodóknak, négyzetméteres, koncentrációt, kilométerénél,
© 2013 TVN.HU Kft.