Belépés
Mik miatt adhatnak zárt kapus büntetést! Meglepő!
... oda, nem emlékszem olyan híradásokra, amelyek beszámoltak volna arról, hogy a rendőrség beazonosította, és letartóztatta a visszaeső széktámla- és hanggránát-hajigáló Huligán Hugót és Ultra Ubult, pardon, H. Hugót és U. Ubult, akiket aztán gyorsított eljárásban tíz évre eltiltottak mindennemű sportrendezvény látogatásától.

Restellem, hogy ilyen csúnyán, ilyen méltatlanu...
2013-05-26 20:16:41
Az arany a gazdagság jelképe
...Magyarországon tállal mosható aranyrögöket már többen is találtak régen

Hogy teljes képet kapjunk a hazai esélyekről, felkerestük Fügedi Ubult, a Magyar Állami Földtani Intézet környezetföldtani osztályának tudományos főmunkatársát, és megkérde...
2011-09-12 09:41:08
ARVISURA. aVaGY A MAGYARSÁG 1
ARVISURA.

AVAGY A MAGYARSÁG ŐSTÖRTÉNETE.1.Az ARVISÚRÁK összegyűjtésével egy sajátos "mesemondó"; Paál Zoltán páratlan regevilágát szeretnénk a magyar néprajzkutatás számára megőrizni.

Miközben ezt a "regevilágot" tanulmányozod az az érzésed támad, hogy a másik történelem a mese, és ez az igazság. Másfél évez...
2011-08-06 20:31:02
Garfield -ról:
... képregények címe, mely 1978. június 19-én látta meg a napvilágot Jim Davis tollából. A történetek címszereplője Garfield, egy lusta, kövér macska és gazdája, Jon. Később Jon kap egy kutyát, Ubult (angol neve Odie).
A Garfield ma is a világ egyik legnépszerűbb képregénye.

Főszereplők [
Garfield

A történetek központi szereplője. Garfiel...
2011-03-23 07:06:03
vícek
Jean, ma egy zenészbarátom jön vacsorára.
- Jól van uram, akkor ma cintányéron tálalok.

Garfield: Jon, nincs mitől tartanod! Munkába állítottam Ubult. Megvédi a házunkat és értékeinket.
Jon: Azt látom hogy Ubul áll a ház előtt és egy tábla van a kezében ezzel a felirattal: BÁRMIT VIHETSZ, CSAK A KAJÁT NE!!!

-Nagymama, miért olyan nagy a füled?
-...
2009-08-06 16:52:25
Nincs Cím
... képregények címe, mely 1978. június 19-én látta meg a napvilágot Jim Davis tollából. A történetek címszereplője Garfield, egy lusta, kövér macska és gazdája, Jon. Később Jon kap egy kutyát, Ubult (eredetileg angolul Odie).
A Garfield a világ egyik legnépszerűbb képregénye ma is.

...
2009-06-19 07:48:47
1 
Címkék: Nincs Cím, Huligán Hugót, Ultra Ubult, Fügedi Ubult, Magyar Állami Földtani Intézet, AVAGY MAGYARSÁG ŐSTÖRTÉNETE, Paál Zoltán, Később Jon, BÁRMIT VIHETSZ, CSAK KAJÁT NE, gazdagság jelképe, rendőrség beazonosította, visszaeső széktámla-, hazai esélyekről, magyar néprajzkutatás, másik történelem, történetek címszereplője, világ egyik, történetek központi, kezében ezzel, összegyűjtésével, sportrendezvény, néprajzkutatás, magyarországon, beazonosította, legnépszerűbb, címszereplője, látogatásától, zenészbarátom, tanulmányozod, főmunkatársát, letartóztatta, aranyrögöket, képregények, cintányéron, osztályának, felkerestük, beszámoltak, híradásokra, őstörténete, eltiltottak, regevilágát, főszereplők, értékeinket, regevilágot, szereplője, napvilágot, felirattal, történelem, történetek, állítottam, hanggránát, szeretnénk, méltatlanu, gyorsított, eljárásban, képregénye, esélyekről, mindennemű, eredetileg, tudományos, restellem, gazdagság, rendőrség, arvisúrák, büntetést, vacsorára, mesemondó, magyarság, megőrizni, széktámla,
© 2013 TVN.HU Kft.