Belépés
M1: a nemzeti konzultációval demokratikus megerősítést kap a kormány
...
Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője a műsorban elmondta, bár Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első szakaszában, ennek ellenére nem dőlhetünk hátra. A vírus még most is jelen van, több mint 1100 az aktív fertőzöttek száma, és csaknem 400-an vannak még kórházi ellátás alatt.
Szakértői vélemények alapján számíthatunk arra, hogy l...
2020-06-08 17:52:58
Koronavírus - Farkas Örs: az ellenzékre a bajban sem lehet számítani
...
Farkas Örs hétfőn az M1 aktuális csatornán úgy vélekedett, hogy az ellenzék nem segített a kormánynak a koronavírus-járvány elleni védekezésben, helyette támadták a kormányzat, az operatív törzs és az egészségügyi ellátórendszerben dolgozók intézkedéseit.
"Sőt azért szurkolnak", hogy Magyarország minél rosszabbul szerepeljen a védekezésben - utalt Arató Gergely, a Demok...
2020-05-25 09:31:41
Koronavírus - Farkas Örs: a főpolgármester nem készítette fel a fővárosi idősgondozást a járványra
...
Farkas Örs szerint miközben a Pesti úti idősotthon gócponttá vált, lassan az összes ilyen fővárosi intézménynél ez a helyzet. Ma már az ilyen intézményekben élő emberek közül minden tizedik igazoltan fertőzött - fűzte hozzá.
Kifejtette, hogy 59 ezer körül van azoknak az embereknek a száma, akik ilyen intézményben élnek, közülük nagyjából 4 ezren laknak valamelyik főváros...
2020-05-11 09:41:11
Koronavírus: Farkas Örs: a fővárosi fenntartású otthonok minden tizedik lakója igazoltan fertőzött
...
Farkas Örs bejegyzésében hangsúlyozta: míg a nem fővárosi fenntartású otthonok gondozottjainak egy százaléka sem fertőzött, addig a fővárosi intézmények minden tizedik lakója igazoltan az.
Szomorúnak nevezte azt is, hogy az országban elhunytak közül minden hatodik a főváros fenntartásában lévő otthonban élt.
Karácsony Gergelynek üzenve azt írta: leleplezhet levele...
2020-05-09 12:32:09
Koronavírus - Farkas Örs: a fegyelmezett védekezésnek köszönhetően sikerült ellaposítani a járvány terjedésének
... megbetegedések száma - közölte, megjegyezve, mindez annak tudható be, hogy időben születtek olyan korlátozó és szigorító döntések, amelyek csökkentették a személyes találkozások számát.
Farkas Örs hangsúlyozta: az egész világ nagyon nehéz helyzetbe került, hiszen a koronavírus okozta egészségügyi világjárványból kifolyólag kialakult egy gazdasági válság is.
Nehéz helyzet...
2020-04-09 10:21:17
Koronavírus - Farkas Örs: a legtöbbet úgy tehetik az emberek, ha otthon maradnak
... egész országban jelen van, potenciálisan bárki megfertőződhet, ezért a legtöbbet úgy tehetik az emberek, ha otthon maradnak és minimálisra csökkentik a személyes találkozások számát.
Farkas Örs kitért arra is, a "Brüsszeli bürokraták" számára a koronavírus-járvány idején is a jogállamiság kérdése van a középpontban, miközben egyetlen tagállamnak sem nyújtottak konkrét, anyagi...
2020-04-01 09:41:45
Koronavírus - Farkas Örs: 15 milliárdot csoportosít át a kormány egészségügyi eszközökre
...
Farkas Örs közölte, kedden négy - a vírus elleni védekezéssel kapcsolatos - kormányrendelet jelent meg a Magyar Közlönyben. Ezek közül a két legfontosabb a 15 milliárd forintos átcsoportosítás és a hiteltörlesztések könnyítésével foglalkozó újabb döntés.
Az utóbbiról azt mondta, a hiteltörlesztési moratórium mostantól vonatkozik a Nemzeti Eszközkezelő Programban részt ve...
2020-03-25 09:31:16
Koronavírus - Farkas Örs: képmutató, hogy a főpolgármester egyszemélyben dönt majd
...
Farkas Örs kedden, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a Népszava honlapján pénteken megjelent írásra hivatkozik.
A cikkben az áll, hogy elmarad a Fővárosi Közgyűlés ülése, Karácsony Gergely pedig a járvánnyal kapcsolatos híreknek megfelelően dönt majd a közgyűlés új időpontjának kihirdetéséről. Az irányadó kormányrendelet szerint veszélyhelyzetben a városvezetők ...
2020-03-24 11:53:05
Koronavírus - Farkas Örs: otthon kell maradni
...
Lassítani kell a koronavírus terjedését, amit csak úgy lehet elérni, ha mindenki megérti, hogy kerülni kell minden személyes kontaktust - közölte.
A szóvivő hangsúlyozta, még a veszélyeztetett korcsoportban lévők közül is sokan úgy döntenek, hogy elhagyják otthonaikat, pedig most nagyon fontos lenne, hogy betartsák az ajánlásokat, illetve intézkedéseket, és maradjanak ot...
2020-03-18 09:01:16
Farkas Örs: a Magyar Helsinki Bizottság "rendezi sorait" a "börtönbiznisz" ügyében
...
Farkas Örs megosztotta a Magyar Helsinki Bizottság posztját, amely szerint tájékoztatót készítettek a fogvatartottak kártalanításával kapcsolatos eljárás változásairól. Közölték, a kifizetés rendje változott, bonyolódott, de a fő szabályok még megmaradtak. A régi szabályok szerint ma is meg lehet indítani a kártalanítási eljárást annak, akit rossz körülmények között tartottak...
2020-03-10 09:12:40
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Farkas Örs, Magyar Helsinki Bizottság, Kormányzati Tájékoztatási Központ, Arató Gergely, Karácsony Gergelynek, Magyar Közlönyben, Nemzeti Eszközkezelő Programban, Fővárosi Közgyűlés, Karácsony Gergely, nemzeti konzultációval, fővárosi idősgondozást, fővárosi fenntartású, fegyelmezett védekezésnek, járvány terjedésének, kormány egészségügyi, főpolgármester egyszemélyben, műsorban elmondta, aktív fertőzöttek, operatív törzs, egészségügyi ellátórendszerben, összes ilyen, ilyen intézményekben, fővárosi intézmények, országban elhunytak, főváros fenntartásában, személyes találkozások, egész világ, koronavírus okozta, gazdasági válság, jogállamiság kérdése, vírus elleni, hiteltörlesztések könnyítésével, hiteltörlesztési moratórium, járvánnyal kapcsolatos, irányadó kormányrendelet, koronavírus terjedését, szóvivő hangsúlyozta, veszélyeztetett korcsoportban, fogvatartottak kártalanításával, kifizetés rendje, régi szabályok, kártalanítási eljárást, hiteltörlesztési, kártalanításával,
© 2013 TVN.HU Kft.