Belépés
Könyvhét - Programok Nógrád megyében
... Könyvtárban csütörtökön Zsibói Gergely költő, író nyitja meg a 90. ünnepi könyvhét és 18. gyermekkönyvnapok városi rendezvénysorozatát. Köszöntőt mond Molnár Éva, a könyvtár igazgatója és Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere, majd a Zenthe Ferenc Színház Versvándorok csoportja adja elő az Ady 100, Hunn, új legenda című zenés irodalmi műsort.
Pénteken a 65 éves Palócföld ke...
2019-06-12 13:06:19
Úzvölgyi katonatemető - Szakértő: hazudik a román diplomácia
...
Pászkán Zsolt hozzátette: az, hogy nem következett be az újabb "fekete március", csak annak a kétszáz magyarnak köszönhető, aki a románok provokálására, dobálására és gyalázkodására nem reagált ellenségesen.
A román hatóságok csaknem két hónapja tudják, hogy Dormánfalva önkormányzata törvénytelen, engedély nélküli építkezést végez az úzvölgyi sírkertben. Sőt néhány napja...
2019-06-07 20:12:24
Vagabond Korzó hatodszor Dunaharasztiban
... kínálatban.
Az idei esemény kiemelt fellépője Sub Bass Monster, aki este a Baktay téri nagyszínpadon ad koncerten. Zenél a Vagabond Korzón mások mellett még Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák, Fekete Jenő és Horváth Misi, Krisz Rudi, az Infusion Trio, a Mojo, a Group'n'Swing, az Antekirtt és a Junkies is.
A dunaharaszti rendezvény az egyik állomása az ötven évvel ez...
2019-05-29 10:55:29
Fókuszban a nő 2.
... keserűség uralja az életünket. Tanuljuk meg elengedni a múltat. Ha elönt minket a sötét kétségbeesés, fogadjuk el, hogy nem fürödhet minden napunk fényben. Jusson eszünkbe: csak az éjszaka fekete egén világítanak a csillagok, és azok a csillagok egyszer majd hazavezetnek minket. Ne féljünk attól, hogy hibákat követünk el, ne féljünk a botladozástól vagy a zuhanástól. Sokszor éppen...
2019-04-27 18:00:31
Kilenc premierrel készül az új évadra a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház
...
Fekete Zsolt, a város polgármestere a következő évadot beharangozó szerdai sajtótájékoztatón arra emlékeztetett, hogy a társulatot 2013-ban vették nyilvántartásba előadóművészeti szervezetként, addig egyedüli megyeszékhelyként Salgótarjánnak nem volt önálló színháza.
A társulat ma már más városokban is örömmel látott vendég - mondta, hozzátéve, hogy jövőre lesz Zenthe Fe...
2019-04-24 20:50:35
Tizenhárom bemutatót tervez a jövő évadban a Pécsi Nemzeti Színház
... újonnan szerződtetett színészeiként köszönthetnek a nézők az egyetemi hallgatóként már megismert művészek közül hat fiatalt: Arató Ármint, Bach Zsófiát, Bera Márkot, Bergendi Barnabást, Fekete Gábort és Takaró Kristófot.
Rázga Miklós direktor az MTI-nek elmondta, hogy a nagyszínházban a teljes színpaddeszkázatot kicserélik; a felújítási munkálatokhoz a baranyai megyeszékhely ...
2019-04-24 20:42:43
Fókuszban a nő 1.
... keserűség uralja az életünket. Tanuljuk meg elengedni a múltat. Ha elönt minket a sötét kétségbeesés, fogadjuk el, hogy nem fürödhet minden napunk fényben. Jusson eszünkbe: csak az éjszaka fekete egén világítanak a csillagok, és azok a csillagok egyszer majd hazavezetnek minket. Ne féljünk attól, hogy hibákat követünk el, ne féljünk a botladozástól vagy a zuhanástól. Sokszor éppen...
2019-04-17 23:00:31
Ébresztő Magyarország
... SOK...
2019. március 25. hétfő 06:00 2019. 03. 25. 06:06


Kedves barátom küldött egy filmecskét, egy Németországban élő arab (!) viccet mesél. Ezt:

Egy fekete-afrikai migráns meg szeretné köszönni a németeknek, hogy befogadták, fedél van a feje felett, van mit ennie. Odamegy az utcán egy emberhez:
- Köszönöm önnek, hogy befogadtak, ...
2019-03-26 20:45:07
Március 15. - Semjén: az ünnep emlékeztet, de üzen is: megmaradni!
... együtt ünnepelni és emlékezni, bár az anyaországban és a világon sok helyen lengenek a zászlók és "mosolyognak a kokárdák", "nekünk és csak nekünk" itt, a piros-fehér-zöld mellett egy kis fekete szín is vegyül az emlékekbe. Arad mindörökre bevéste magát a magyar történelembe - jelentette ki Semjén Zsolt.
Nem vagyunk kevesebbek egyetlen más népnél sem, nem fogadhatjuk soha el...
2019-03-15 15:51:43
Március 15. - Fekete Zsolt: mindnyájunk lételeme szabadnak lenni
...
Fekete Zsolt (MSZP-DK-TVE) hangsúlyozta: mindnyájunk lételeme szabadnak lenni.
Mindnyájunknak kötelessége szem előtt tartani a felnövekvő generációk igényeit, kötelességünk gyerekeink és unokáink szabadságszeretetét, szabadsághoz való jogát megőrizni - mondta.
"Lábunk szabad, de a szemünk bekötve" - idézett a városvezető Petőfi Sándor: Az országgyűléshez című verséb...
2019-03-15 13:31:40
1 2 3 ....................64 65 ..........97 98 ..........128 129 130 
Címkék: Programok Nógrád, Vagabond Korzó, Zenthe Ferenc Színház, Pécsi Nemzeti Színház, Ébresztő Magyarország, Fekete Zsolt, Zsibói Gergely, Molnár Éva, Zenthe Ferenc Színház Versvándorok, Pászkán Zsolt, Bass Monster, Vagabond Korzón, Ferenczi György, Pesti Rackák, Fekete Jenő, Horváth Misi, Krisz Rudi, Infusion Trio, Zenthe Fe, Arató Ármint, Bach Zsófiát, Bera Márkot, Bergendi Barnabást, Fekete Gábort, Takaró Kristófot, Rázga Miklós, Semjén Zsolt, Petőfi Sándor, román diplomácia, salgótarjáni Zenthe, jövő évadban, ünnep emlékeztet, könyvtár igazgatója, kétszáz magyarnak, románok provokálására, román hatóságok, úzvölgyi sírkertben, idei esemény, 1-ső Pesti, dunaharaszti rendezvény, egyik állomása, ötven évvel, sötét kétségbeesés, éjszaka fekete, csillagok egyszer, botladozástól vagy, város polgármestere, következő évadot, társulatot 2013-ban, egyetemi hallgatóként, felújítási munkálatokhoz, baranyai megyeszékhely, fekete-afrikai migráns, feje felett, piros-fehér-zöld mellett, magyar történelembe, felnövekvő generációk,
© 2013 TVN.HU Kft.