Belépés
AM-államtitkár: a fiatalokat fel kell készíteni a mezőgazdaság digitális átalakulására
...
Feldman Zsolt az Agrárdigitalizáció a felsőoktatásban című konferencián hozzátette: fontos, hogy a hallgatók készségeit és képességeit valós üzleti helyzetbe ágyazva fejlesszék, hiszen az agrár felsőoktatásnak a vállalatok, a cégek igényeihez alkalmazkodni képes szakembereket kell felmutatnia.
Az államtitkár szerint a digitális készségek és képességek oktatásában a precí...
2019-10-16 18:19:44
AM-államtitkár: fontos a magyar sajtkultúra fejlesztése, a különlegességek bemutatása
...
Feldman Zsolt a Magyar Sajtkészítők Egyesülete által szervezett rendezvényen hozzátette: a kormány számára fontos a minőségi kézműves sajtok készítőinek támogatása, akik elsősorban rövid ellátási láncban, közvetlen értékesítéssel szeretnék elérni a vásárlókat. Ezért a következő időszakban pályázat útján beruházásaikhoz nyújtanak majd segítséget.
Elmondta, hogy az Agrármi...
2019-10-12 13:44:03
Feldman Zsolt: a kiskereskedelem felelőssége is, hogy a fogyasztóit megfelelő módon és hitelesen informálja
...
A szakmai konferencián, amelyet a Baromfi Termék Tanács és a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége (BTT-MTTSz) szervezett, Feldman Zsolt arról a felelősségről is beszélt, hogy a tudomány eredményei alapján a társadalom megismerhesse, mi jó az állatoknak, melyik tartási módnak a legkisebb az ökológiai lábnyoma, vagy melyik hordozza a legkisebb egészségügyi k...
2019-10-11 13:22:03
AM-államtitkár: 3,5 milliárdos program keretében népszerűsíti az agrártárca a magyar borokat
...
Feldman Zsolt a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Bor Akadémia és a Magyar Szőlő és Bortermelők Szövetsége által kiírt verseny eredményhirdetése előtt újságíróknak nyilatkozva azt mondta, a "borpromóciós támogatási csomag" az európai és a kontinensen túli piacokon hivatott majd népszerűsíteni a magyar borokat.
Kifejtette: Magyarországon 65 ezer hektáron 22 borvidék...
2019-10-09 14:12:47
AM: Prágában tanácskoztak a visegrádi országok agrárminiszterei
...
A közlemény szerint a találkozón Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár hangsúlyozta, hogy az eddig kiszámíthatóan, alacsony hibaaránnyal működő támogatási rendszert nem szabad egy bizonytalan, nehezen végrehajtható rendszerre cserélni.
Kiemelte: a jelenlegi tervekben szereplő változtatások olyan mértékűek, hogy megvalósulásuk esetén a jelenlegi európai uniós...
2019-10-05 10:11:12
Feldman: magyar borokat népszerűsítő programot indít a kormány
...
Feldman Zsolt az Auchan áruházlánc őszi borvásárának megnyitóján elmondta, hogy a kormány a magyar eredetvédelmi rendszer továbbfejlesztésével szeretné a magyar borok promóciós és bormarketing tevékenységét fejleszteni.
A Magyar Turisztikai Ügynökség megalkotta azt az arculatot a magyar borhoz, amelyet a következő időszakban a szakmával közösen szeretnének felépíteni, ho...
2019-10-03 11:37:51
Feldman Zsolt: 7-10 százalékkal nőtt az őszi kultúrák terméshozama
... követően májusban hűvösebb és csapadékosabb időjárás volt, amely kedvezett az őszi kultúráknak, és később sem jelentkeztek újabb kockázatok a kukorica és a napraforgó esetében sem.
Feldman Zsolt közlése szerint a többletet jelentős részben itthon használják fel, mert az elmúlt években jelentősen bővült a feldolgozóipar, etanolt és keményítőt is egyre nagyobb mennyiségben gyár...
2019-10-01 21:02:30
AM: az agrártárca támogatásokkal segíti a magyar állattenyésztők versenyképességét
...
A közlemény szerint Feldman Zsolt, az AM mezőgazdaságért felelős államtitkára a XIII. Kaposvári Állattenyésztési Napok (KÁN) megnyitóünnepségén elmondta: a Vidékfejlesztési programban az állattartó telepek korszerűsítésére és trágyatárolók létesítésére közel 1900 kérelmet támogattak, mintegy 121 milliárd forint értékben.
A termeléshez kötött támogatásokkal az állattenyés...
2019-09-13 19:11:47
Feldman: minőségi fordulatot hozhat az új támogatás a húságazatban
...
Feldman Zsolt, szerdai városlődi sajtótájékoztatóján közölte: 700 millió forintos támogatást adnak húshasznú tenyészbikák vásárlásának támogatására, ettől az állomány genetikai színvonalának növelése várható.
Hozzátette: szeptember 20-áig lehet pályázni a programra, melyre több mint ezer állattartó igénylésével számol az agrártárca.
A program keretében húshasznú t...
2019-09-11 15:21:41
Feldman: a jövő fogyasztóinak neveléséről is szól az iskolai tej- és gyümölcsprogram
...
Feldman Zsolt közölte: gyümölcsöt és zöldséget 535 ezer, tejet 435 ezer gyermek fogyaszthat a kezdeményezésnek köszönhetően, ami "hatalmas számot" jelent. A gyermekek mindennapi étkezésének részévé kívánjuk tenni ezeket a termékeket - jelentette ki.
Elmondta, a program nemcsak a napi táplálkozás szempontjából jó a gyerekeknek, a programmal a jövő fogyasztóit szeretnék ar...
2019-09-09 21:22:22
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 
Címkék: Feldman Zsolt, Magyar Sajtkészítők Egyesülete, Baromfi Termék Tanács, Magyar Tojóhibrid-tenyésztők, Tojástermelők Szövetsége, Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, Magyar Bor Akadémia, Magyar Szőlő, Bortermelők Szövetsége, Magyar Turisztikai Ügynökség, Kaposvári Állattenyésztési Napok, mezőgazdaság digitális, magyar sajtkultúra, különlegességek bemutatása, kiskereskedelem felelőssége, fogyasztóit megfelelő, magyar borokat, visegrádi országok, őszi kultúrák, agrártárca támogatásokkal, magyar állattenyésztők, jövő fogyasztóinak, iskolai tej-, felsőoktatásban című, hallgatók készségeit, agrár felsőoktatásnak, cégek igényeihez, államtitkár szerint, digitális készségek, kormány számára, minőségi kézműves, következő időszakban, szakmai konferencián, tudomány eredményei, társadalom megismerhesse, ökológiai lábnyoma, legkisebb egészségügyi, kontinensen túli, közlemény szerint, találkozón Feldman, eddig kiszámíthatóan, jelenlegi tervekben, jelenlegi európai, magyar eredetvédelmi, magyar borok,
© 2013 TVN.HU Kft.