Belépés
AMC: a tej és a tejtermékek fogyasztását ösztönző kampány indult
...
Feldman Zsolt, az AM mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára a kampány sajtótájékoztatóján a közlemény szerint elmondta: a kormány gazdaságvédelmi akcióterve védőhálót nyújt a magyar vállalkozásoknak, hiszen a munkahelymegtartó bértámogatások, vagy a hiteltörlesztési moratórium alapvető segítséget jelentenek számukra.
Külön figyelem irányul a mezőgazd...
2020-05-28 15:22:04
Koronavírus - AM: június végétől három ütemben igényelhető a mezőgazdasági többlettámogatás
...
Feldman Zsolt azt mondta, hogy az igénylést elektronikusan kell benyújtani, a forrásokat pedig augusztus végétől kapják meg az érintettek. A támogatást a vállalkozók oda fordíthatják, ahol a legnagyobb szükségük van rá - tette hozzá.
Hangsúlyozta, hogy a támogatás célja a magyar munkahelyek védelme, az élelmiszerellátási biztonság megőrzése, és ezáltal az import kiszorít...
2020-05-25 12:14:45
ITM: "Nyitottak vagyunk beszállító-fejlesztési programunk kiterjesztésére"
...
A közlemény szerint Feldman Zsolt, az AM mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára, valamint György László, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára megköszönte a kereskedelmi láncoknak a veszélyhelyzet ideje alatt tanúsított helytállást. Különösen kifejezték elismerésüket annak a közel 400 ezer magyar munkavállalónak, akik a bevásár...
2020-05-15 08:21:02
Koronavírus - AM: Magyarország rendkívüli uniós támogatási intézkedések bevezetését kérte Brüsszeltől a baromfi
... koronavírus-járvány miatt kialakult válsághelyzet kezelésére, ezért további rendkívüli intézkedések azonnali bevezetését kérték az unió mezőgazdasági biztosától.
A magyar delegációt vezető Feldman Zsolt államtitkár kérte az Európai Bizottságot, hogy a baromfi-, a sertés- és a tejágazat esetében is tegye lehetővé a magántárolás uniós forrásokból történő támogatását. A Bizotts...
2020-05-14 13:52:50
Koronavírus - Feldman Zsolt: ingyen hitelt vehetnek igénybe a gazdák
...
Az államtitkár hangsúlyozta, a legfontosabb a járványhelyzetben, hogy biztosítsák a gazdák likviditását, aminek az egyik leghatékonyabb eszköze az Agrár Széchenyi Kártya hitellelhetősége.
Az elmúlt években is 200 milliárd forint értékben helyeztek ki ilyen hiteleket a bankokon keresztül.
Hozzátette, az év végéig megkötött új hitelszerződéseknél a felvehető hitel ma...
2020-04-15 08:51:36
Koronavírus - AM-államtitkár: az idén is biztosított a magyar emberek élelmiszerellátása
...
Feldman Zsolt jelezte: ugyanakkor a mezőgazdaságon belül több szektort is közvetlenül érint a koronavírus-járvány negatív hatása. Példaként azokat a zöldség- és húsbeszállítókat említette, akik a turizmus és a vendéglátás területén építették ki kapcsolataikat, mivel ezeknek a cégeknek a piacai bezáródtak, így most ők vannak a legnagyobb bajban.
Kiemelte, hogy a magyar k...
2020-04-07 22:04:18
Koronavírus - Feldman Zsolt: az uniós agrártámogatásokat továbbra is előlegként kaphatják meg a gazdák
... megtört...
2020-03-25 21:24:15
AM-államtitkár: a termelőknek kedvez az új borszabályozás
...
Feldman Zsolt szerint a piaci és technológiai folyamatok rendkívül felgyorsultak, de az új borszabályozás jobb feltételeket biztosít az értékesítéshez, és csökkenti az adminisztrációs terheket. Az államtitkár a változtatásokat azzal indokolta, hogy a csaknem két évtizedes borszabályozást az eltelt idő tapasztalatai és a technológiai változások meghaladottá tették.
A mos...
2020-03-06 14:51:57
Feldman: jövedelemstabilizációs alap létrehozását tervezi az agrártárca a termelők számára
...
Feldman Zsolt a VI. Zsendülés Kertészeti Konferencián azt mondta, a jövedelemstabilizációs alap a meglévő kockázatkezelési rendszer három eddigi pillérét - agrárkár-enyhítési rendszer, biztosítási díjtámogatás, országos jégkár-mérséklő rendszer - egészítené ki.
A megoldás olyan, a termelőktől függetlenül kialakuló helyzetekben nyújtana segítséget, mint az állat- és növén...
2020-03-05 11:21:29
Személyre szóló ajándékokat kapnak a gyermekotthonok lakói
... államtitkára hangsúlyozta, hogy az itt dolgozók munkájukkal a nehéz helyzetben lévő gyerekeken segítenek, és köszönetet érdemelnek azért a sok-sok erőfeszítést, amit értük tesznek.
Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért felelős államtitkára úgy fogalmazott, hogy karácsony táján kiszélesedik az odafigyelés, a gondoskodni vágyás, és ezzel mostani akcióval ezt ...
2019-12-19 17:22:15
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Feldman Zsolt, György László, Európai Bizottságot, Agrár Széchenyi Kártya, Zsendülés Kertészeti Konferencián, tejtermékek fogyasztását, mezőgazdasági többlettámogatás, magyar emberek, termelőknek kedvez, termelők számára, gyermekotthonok lakói, közlemény szerint, kormány gazdaságvédelmi, magyar vállalkozásoknak, munkahelymegtartó bértámogatások, hiteltörlesztési moratórium, igénylést elektronikusan, forrásokat pedig, legnagyobb szükségük, támogatás célja, magyar munkahelyek, import kiszorít, kereskedelmi láncoknak, veszélyhelyzet ideje, unió mezőgazdasági, magyar delegációt, tejágazat esetében, magántárolás uniós, államtitkár hangsúlyozta, gazdák likviditását, egyik leghatékonyabb, elmúlt években, bankokon keresztül, felvehető hitel, mezőgazdaságon belül, vendéglátás területén, piacai bezáródtak, legnagyobb bajban, adminisztrációs terheket, változtatásokat azzal, technológiai változások, meglévő kockázatkezelési, megoldás olyan, termelőktől függetlenül, nehéz helyzetben,
© 2013 TVN.HU Kft.