Belépés
Történelmi játékok - Ostromnapokra készülnek Kőszegen
... vernek tábort.
A programkavalkád augusztus 2-án vásári forgataggal és a BE-JÓ Történelmi Táncegyüttes fellépésével kezdődik, a Jurisics téren horvát népzene szól majd, a Fő téren Ferenczi György és a Rackajam ad koncertet - ismertették a szervezők.
Az ostromállapotot a kora esti órákban hirdetik ki a városban, "válaszul a török sereg" tüzes nyílvesszőkkel támadja meg v...
2019-07-19 13:01:33
Festival de şură la Mera, în numele muzicii world music
... Concursului de Primaşi din Călata şi a Trupei de Muzică Populară de Cameră Erdőfű, iar sâmbătă vor cânta cei de la Romano Drom.Festivalul se va încheia duminică după recitalul lui György Ferenczi şi al celor de la Rackajam.
În ziua deschiderii vor cânta Dikanda (Polonia), precum şi Sofi Tsedaka & The Baladis (Israel), a căror melodii sunt inspirate din muzica samaritană. Sâmb...
2019-07-18 13:01:28
Ma kezdődik a Dombos Fest Kishegyesen
...
A vasárnapig tartó fesztiválon fellép a Kiscsillag, Lajkó Félix, a Mostar Sevdah Reunion, Antonia Vai és Ferenczi György, valamint zenekara, az 1ső Pesti Rackák is.
A fesztiválnak helyet adó Hegyalja utcában kézművesek és hagyományos magyar ételeket kínáló árusok, borászok kínálják termékeiket, a helyszínen borpince és borterasz várja a vendégeket, a fényfestők keze alat...
2019-07-11 07:05:31
Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a zalai Magyarföldön
... hogy a fesztiválon ismét fellép az idén ötvenéves Kaláka együttessel.
A többi fellépő közül a Debussy-dalokat hárfakísérettel előadó Harcsa Veronikát, Szarvas József nyitóelőadását, Ferenczi György és az első Pesti Rackák, valamint a Louisiana Double műsorát, valamint a Csík Zenekar fellépést emelte ki.
A fesztivál fantasztikus környezetben, az Őrségre jellemző családias...
2019-07-10 11:51:56
UDVart fesztivált rendeznek Füleken
... kapcsolatos beszélgetések váltják egymást - mondta Illés Kósik Andrea.
Az esti koncerteken hazai és nemzetközi előadók is színpadra lépnek, a magyarországi Parno Graszt, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák mellett a cseh Frajara Putika és a szlovák Peter Lipa Band zenél a fesztivál közönségének.
Nem marad el a slam poetry sem, ezúttal Pion István, Simon Már...
2019-07-03 13:11:51
Új orgonát avatnak Magyarföldön, a Fatemplom fesztiválon
... részleteket, Huzella Péter bordalokat és megzenésített borverseket ad elő. Az estet a Louisiana Double műsora zárja.
A tavalyi nagy siker után idén ismét a nagyszínpadon lép fel Ferenczi György az első Pesti Rackákkal, majd a Csík Zenekart hallhatja a közönség.
Ugyancsak a fesztivállátogatók kívánságára ad koncertet szombaton Szörényi Levente és a Vujicsics zenekar. Műs...
2019-07-02 15:31:39
A Kiscsillag és a Mostar Sevdah Reunion is fellép a legjelentősebb vajdasági nyári fesztiválon
... éves fennállását utcabállal ünneplik a fesztivál zárónapján, ahol gólyalábasok, utcazenészek és a löszfalon táncoló művészek is megjelennek majd - közölték a szervezők. A színpadon pedig Ferenczi György, a világ egyik legjobb szájharmonikása, valamint zenekara, az 1ső Pesti Rackák, majd a latin-amerikai zenét játszó Los Orangutanes lép fel.
A gyerekprogramok között látható l...
2019-06-29 12:52:51
Augusztusban lesz a Méra World Music Fesztivál Erdélyben
... otthont.
A szervezők közlése szerint a világzene-fesztiválon, ahol a népzene, a reggae, az elektro, a jazz és a flamenco mind megfér egy csűrben, a fellépők között lesz a Csík Zenekar, Ferenczi György és a Rackajam, a lengyel Dikanda, Sirani Guevara Mexikóból, Sofi Tsedaka & The Baladis Izraelből, a világjáró nemzetközi Kjartan and the Hét Hat Club, a norvég Vassvik, a Roman...
2019-06-29 10:29:36
Vagabond Korzó hatodszor Dunaharasztiban
... minden megtalálható a kínálatban.
Az idei esemény kiemelt fellépője Sub Bass Monster, aki este a Baktay téri nagyszínpadon ad koncerten. Zenél a Vagabond Korzón mások mellett még Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák, Fekete Jenő és Horváth Misi, Krisz Rudi, az Infusion Trio, a Mojo, a Group'n'Swing, az Antekirtt és a Junkies is.
A dunaharaszti rendezvény az egyik állo...
2019-05-29 10:55:29
La cea de-a X-a ediţie a Zilelor Maghiare din Cluj vor fi invitate în acest an şi festivalurile maghiare din al
... Transilvania.
Pe scena principală din Piaţa Unirii vor evolua în faţa publicului clujean: Zorán, Ákos, Quimby, Honeybeast, Ladánybene 27, şi tot aici îşi va prezenta noul album György Ferenczi împreună cu Rackajam, şi István Pál "Szalonna".
Reprezentanţii Asociaţiei Clujul Comoară au mai anunţat că Festivalul "Várkert", care a ajuns la cea de a patra ediţie va fi organiz...
2019-04-18 15:21:52
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Dombos Fest Kishegyesen, Mostar Sevdah Reunion, Méra World Music Fesztivál Erdélyben, Vagabond Korzó, Zilelor Maghiare, BE-JÓ Történelmi Táncegyüttes, Ferenczi György, Muzică Populară, Cameră Erdőfű, Romano Drom, György Ferenczi, Sofi Tsedaka, Lajkó Félix, Antonia Vai, Pesti Rackák, Harcsa Veronikát, Szarvas József, Louisiana Double, Csík Zenekar, Illés Kósik Andrea, Parno Graszt, Első Pesti Rackák, Frajara Putika, Peter Lipa Band, Pion István, Simon Már, Huzella Péter, Pesti Rackákkal, Csík Zenekart, Szörényi Levente, Sirani Guevara Mexikóból, Baladis Izraelből, Bass Monster, Vagabond Korzón, Fekete Jenő, Horváth Misi, Krisz Rudi, Infusion Trio, Piaţa Unirii, István Pál, Reprezentanţii Asociaţiei Clujul Comoară, zalai Magyarföldön, legjelentősebb vajdasági, programkavalkád augusztus, kora esti, török sereg, căror melodii, vasárnapig tartó, fesztiválnak helyet, helyszínen borpince, fényfestők keze, fesztiválon ismét, idén ötvenéves, többi fellépő, első Pesti, fesztivál fantasztikus, esti koncerteken,
© 2013 TVN.HU Kft.