Belépés
Ferenczi György és a Rackák lemezbemutatója a Fonóban
... Pál István Szalonna is. Vele az amerikai lemezrögzítési technikákat ismertettük meg, Jim Oblonnal, Paul Simon zenekarának gitárosa pedig három kalotaszegi hajnaliban játszik" - mondta Ferenczi György énekes, szájharmonikás az M1 aktuális csatorna hétfő délelőtti műsorában.
Mint megjegyezte, Nashville az a város, ahol az akusztikus zenét a világon a legjobban rögzítik, a magya...
2019-11-11 11:11:23
Három lemez ünnepli a Kaláka 50. születésnapját
... közreműködésével. Új megjelenés Kováts Kriszta Zenemozi című albuma, amely a filmtörténet emlékezetes hangulatait, szereplőit idézi meg László Attila zenéjére és Fábri Péter szövegeire.
Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák Áldás, rockendroll címmel készített a Gryllus Kiadónál új albumot. "Hat évig jártunk Nashville-be és a rögzítés minden lehetséges fajtáját kipróbáltuk. ...
2019-11-05 16:08:47
Október 23. - Családi programokkal várják az ünneplőket a Kossuth téren
... Ingyenesen látogatható a Terror Háza Múzeum is.
Este hét órakor a Millenárison megtartják a már hagyományos Szabadságkoncertet. Fellép a Honeybeast, Szabó Balázs Bandája, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák. A koncerten - regisztrációval - ingyenes a részvétel.
Orbán Viktor miniszterelnök este a Zeneakadémián mond beszédet.
Gyertyát lehet gyújtani a H...
2019-10-23 07:04:43
Október 23. - Ma kezdődnek a megemlékezések
... gasztronómiájával is megismerkedhetnek az érdeklődők.
Este hét órakor a Millenárison megtartják a már hagyományos Szabadságkoncertet. Fellép a Honeybeast, Szabó Balázs Bandája, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák. A koncerten - regisztrációval - ingyenes a részvétel.
Orbán Viktor miniszterelnök este a Zeneakadémián mond beszédet.
Október 23-án ingyenes...
2019-10-22 07:04:58
Közzétették a Roby Lakatos Improvizációs Hegedűverseny improvizációs alapját képező dallamot
... főt a grémium, két versenyzőt pedig a közösségi oldal szavazói juttatnak a döntőbe.
Az élő döntőnek a Hagyományok Háza ad otthont december 7-én és 8-án, a gálaest vendégzenekara Ferenczi György és az Első Pesti Rackák.
A jelentkezés és a részvétel ingyenes, a helyezettek tudásuk fejlesztésére pénzdíjat is nyernek. Az első díjas 5000, a második 3000, a harmadik 1000 euró...
2019-10-11 14:11:52
Történelmi játékok - Ostromnapokra készülnek Kőszegen
... vernek tábort.
A programkavalkád augusztus 2-án vásári forgataggal és a BE-JÓ Történelmi Táncegyüttes fellépésével kezdődik, a Jurisics téren horvát népzene szól majd, a Fő téren Ferenczi György és a Rackajam ad koncertet - ismertették a szervezők.
Az ostromállapotot a kora esti órákban hirdetik ki a városban, "válaszul a török sereg" tüzes nyílvesszőkkel támadja meg v...
2019-07-19 13:01:33
Festival de şură la Mera, în numele muzicii world music
... Concursului de Primaşi din Călata şi a Trupei de Muzică Populară de Cameră Erdőfű, iar sâmbătă vor cânta cei de la Romano Drom.Festivalul se va încheia duminică după recitalul lui György Ferenczi şi al celor de la Rackajam.
În ziua deschiderii vor cânta Dikanda (Polonia), precum şi Sofi Tsedaka & The Baladis (Israel), a căror melodii sunt inspirate din muzica samaritană. Sâmb...
2019-07-18 13:01:28
Ma kezdődik a Dombos Fest Kishegyesen
...
A vasárnapig tartó fesztiválon fellép a Kiscsillag, Lajkó Félix, a Mostar Sevdah Reunion, Antonia Vai és Ferenczi György, valamint zenekara, az 1ső Pesti Rackák is.
A fesztiválnak helyet adó Hegyalja utcában kézművesek és hagyományos magyar ételeket kínáló árusok, borászok kínálják termékeiket, a helyszínen borpince és borterasz várja a vendégeket, a fényfestők keze alat...
2019-07-11 07:05:31
Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a zalai Magyarföldön
... hogy a fesztiválon ismét fellép az idén ötvenéves Kaláka együttessel.
A többi fellépő közül a Debussy-dalokat hárfakísérettel előadó Harcsa Veronikát, Szarvas József nyitóelőadását, Ferenczi György és az első Pesti Rackák, valamint a Louisiana Double műsorát, valamint a Csík Zenekar fellépést emelte ki.
A fesztivál fantasztikus környezetben, az Őrségre jellemző családias...
2019-07-10 11:51:56
UDVart fesztivált rendeznek Füleken
... kapcsolatos beszélgetések váltják egymást - mondta Illés Kósik Andrea.
Az esti koncerteken hazai és nemzetközi előadók is színpadra lépnek, a magyarországi Parno Graszt, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák mellett a cseh Frajara Putika és a szlovák Peter Lipa Band zenél a fesztivál közönségének.
Nem marad el a slam poetry sem, ezúttal Pion István, Simon Már...
2019-07-03 13:11:51
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Ferenczi György, Roby Lakatos Improvizációs Hegedűverseny, Dombos Fest Kishegyesen, István Szalonna, Paul Simon, Kováts Kriszta Zenemozi, László Attila, Fábri Péter, Pesti Rackák Áldás, Gryllus Kiadónál, Terror Háza Múzeum, Szabó Balázs Bandája, Első Pesti Rackák, Orbán Viktor, Hagyományok Háza, BE-JÓ Történelmi Táncegyüttes, Muzică Populară, Cameră Erdőfű, Romano Drom, György Ferenczi, Sofi Tsedaka, Lajkó Félix, Mostar Sevdah Reunion, Antonia Vai, Pesti Rackák, Harcsa Veronikát, Szarvas József, Louisiana Double, Csík Zenekar, Illés Kósik Andrea, Parno Graszt, Frajara Putika, Peter Lipa Band, Pion István, Simon Már, zalai Magyarföldön, amerikai lemezrögzítési, akusztikus zenét, legjobban rögzítik, filmtörténet emlékezetes, 1-ső Pesti, rögzítés minden, közösségi oldal, gálaest vendégzenekara, részvétel ingyenes, helyezettek tudásuk, első díjas, második 3000, harmadik 1000, programkavalkád augusztus, kora esti, török sereg, căror melodii, vasárnapig tartó, fesztiválnak helyet, helyszínen borpince,
© 2013 TVN.HU Kft.