Belépés
Hitelminősítés - Izrael, Ausztria és Görögország pozitív hitelminősítői kilátást kapott
... hivatalos izraeli devizatartalék 2017 végére elérte a hazai össztermék 32 százalékát, ami rekord - hangsúlyozza elemzésében a Moody's.
Ausztria "AA plusz" államadós-besorolására a Fitch Ratings adott pozitív kilátást. Ha a cég ennek nyomán felminősíti Ausztriát, az osztrák adósosztályzat ismét a lehető legjobb, "AAA" szintre emelkedne.
A Fitch a lépés indoklásában nagyon...
2018-07-21 15:48:24
Hitelminősítés - Javította a K&H Bank forintbesorolását a Moody's
... a szintén Baa3 szintű magyar államadós-besorolásra is stabil kilátást tart érvényben, egyedüliként a három globális piacvezető hitelminősítő közül, miután a Standard & Poor's és a Fitch Ratings tavaly egyaránt pozitívra javította a magyar szuverén besorolás kilátását.
Mindhárom nagy hitelminősítő 2016-ban emelte vissza Magyarországot a befektetési ajánlású államadós-kategóriá...
2018-06-07 19:52:30
Megkapta az üzemeltetési engedélyeket a Wizz Air brit leányvállalata
... papírja 1,30 százalék körüli nyereségben mozgott a csütörtöki kereskedésben.
A céget a múlt hónapban két piacvezető nemzetközi hitelminősítő, a Moody's Investors Service és a Fitch Ratings egyaránt befektetési ajánlású besorolással látta el első osztályzatként.
A Moody's április 25-én Londonban bejelentette, hogy a magyar államadós-besorolással azonos, "Baa3" szintű indu...
2018-05-03 13:11:26
BÉT - Esésre számítanak az elemzők a tőzsdén
... technikailag is a lefelé tartó trendet erősítette meg pénteken, amikor is mélyen a 200 napos mozgóátlag alatt zárt.
A héten várható makrogazdasági események közül kiemelte, hogy a Fitch Ratings hitelminősítő pénteken vizsgálja a magyar államadósságot, ugyanakkor az elemző megjegyezte, hogy az április 8-i országgyűlési választások előtt nem számít "meglepetésekre".
A Bu...
2018-03-05 08:51:23
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
... sávban - a Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván Magyarországot.
Tavaly a Standard & Poor's mellett a Fitch Ratings is pozitívra javította a magyar szuverén adósosztályzat kilátását.
A Moody's magyar államadós-besorolásának kilátása továbbra is stabil.
A pozitív kilátásokat a hitelminősítők az...
2018-03-05 07:09:06
Moody's: az eddig vártnál is erősebb globális növekedés lesz az idén és jövőre
... valószínűleg véget érnek 2019-ig.
A globális növekedési kilátásokról más nemzetközi hitelminősítők is kedvező értékeléseket adtak 2018-ra összeállított előrejelzéseikben.
A Fitch Ratings legutóbbi világjelentése szerint a világgazdaság növekedési lendülete 2010 óta nem volt olyan erőteljes, mint most.
Az amerikai gazdaságnak valószínűleg költségvetési ösztönzés és...
2018-02-27 16:54:23
Hitelminősítés - Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's
... adósságkötelezettségek osztályzatát az eddigi "BB plusz/B"-ről egy fokozattal "BBB mínusz/A-3"-ra javította. A felminősítés nyomán az osztályzat eddigi pozitív kilátása stabilra módosul.
Az S&P Global Ratings pénteki döntése nyomán a nemzetközi intézményi befektetők szempontjából Oroszország ismét befektetésre ajánlott szuverén adósnak számít. A nemzetközi gyakorlat alapján u...
2018-02-24 07:03:52
Aggódik az OECD a fejlett gazdaságok halmozódó államadóssága miatt
... fejlett ipari gazdaságoknak csak a következő három évben teljes államadósság-állományuk 40 százalékának refinanszírozásáról kell gondoskodniuk - áll az OECD tanulmányában.
A Fitch Ratings nemzetközi hitelminősítő a minap arra hívta fel a figyelmet, hogy a szigorodó kamatkörnyezet költségvetési kihívások elé állíthatja az államadósokat.
A Fitch ugyanakkor egy másik tanulm...
2018-02-23 13:42:18
Hitelminősítés - Orosz bankok osztályzati kilátását javította pozitívra a Moody's
... igénybevételét korlátozó egyéb kormányzati intézkedéseknek.
Immár mindhárom piacvezető hitelminősítő pozitív kilátást tart érvényben az orosz szuverén besorolásokra, de csak egyikük, a Fitch Ratings tartja nyilván az orosz államadósságot befektetési ajánlású, "BBB mínusz" osztályzattal.
A Standard & Poor's a Moody's "Ba1" hosszú távú osztályzatával megegyező "BB plusz" b...
2018-01-29 21:30:18
Moody's: stabil hitelképességgel kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai
... osztályzati listáján.
Ezek közé tartozik Magyarország is.
A magyar államadósságot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch Ratings és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván.
A Fitch Ratings már 2016 májusában átsorolta a befektetési ajánlású kategór...
2018-01-17 12:51:03
1 2 3 4 5 ...............52 53 ........78 79 .......103 104 105 
Címkék: Wizz Air, Fitch Ratings, Kelet-Európa EU-gazdaságai, Investors Service, Global Ratings, üzemeltetési engedélyeket, jövő héten, magyar adósosztályzatot, eddig vártnál, befektetői kategóriába, fejlett gazdaságok, hazai össztermék, osztrák adósosztályzat, lehető legjobb, lépés indoklásában, szintén Baa3, három globális, magyar szuverén, befektetési ajánlású, csütörtöki kereskedésben, múlt hónapban, lefelé tartó, héten várható, magyar államadósságot, elemző megjegyezte, pozitív kilátásokat, globális növekedési, világgazdaság növekedési, amerikai gazdaságnak, felminősítés nyomán, osztályzat eddigi, nemzetközi intézményi, nemzetközi gyakorlat, következő három, minap arra, szigorodó kamatkörnyezet, másik tanulm, orosz szuverén, orosz államadósságot, három piacvezető, befektetésre ajánlott, adósosztályzatot, hitelképességgel, intézkedéseknek, igénybevételét, államadósságot, világjelentése, magyarországot, hitelminősítés, osztályzatként, meglepetésekre, osztályzatával, makrogazdasági, leányvállalata,
© 2013 TVN.HU Kft.