Belépés
Átadták a Fraknói Vilmos-díjakat
... következő nemzedékeknek. Rámutatott: nemcsak az a fontos, hogy valaki sikereket érjen el tudással, művészettel, vagy bármi mással, hanem az is, hogy az emberség is jelen legyen.
A Fraknói Vilmos-díjat 2000-ben adták át először, Fraknói Vilmos (1843-1924) egyháztörténészre emlékezve, aki 1879-től a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára, majd 1889-től 1892-ig másodelnöke volt. F...
2019-10-08 13:12:17
Átadták Fraknói Vilmos-díjakat
...
Balog Zoltán a díjátadón úgy fogalmazott, a Fraknói Vilmos-díj azért is fontos, mert Magyarországon még ma is él az a tévképzet, hogy a hittel való foglalkozás csak valamilyen pótléka olyan embereknek, akik nem elég okosak, nem eléggé haladnak a korral.
A hit és a tudomány azonban összetartozik, egymásból következik - hangsúlyozta Balog Zoltán, hozzátéve: "minden igaz h...
2017-10-12 17:53:08
Átadták az idei Fraknói Vilmos-díjakat
...
Az elismeréseket Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára adta át hétfőn Budapesten.
A Fraknói Vilmos-díjat azok kaphatják meg, akik sokat tettek a vallási élet megújításáért vagy kiemelkedőt alkottak a teológia, a filozófia, az egyháztörténet területén.
Soltész Miklós a díjá...
2015-11-30 13:22:12
Átadták a Fraknói Vilmos-díjakat
... elismeréseket Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nevében Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár adta át szerdán Budapesten.
A Fraknói Vilmos-díjakat azok kapják, akik sokat tettek a vallási élet megújításáért vagy kiemelkedőt alkottak a teológia, a filozófia, az egyháztörténet területén.
Soltész Miklós beszé...
2014-11-19 17:42:25
1 
Címkék: Fraknói Vilmos-díjakat, Átadták Fraknói Vilmos-díjakat, Fraknói Vilmos-díjat, Fraknói Vilmos, Magyar Tudományos Akadémia, Balog Zoltán, Fraknói Vilmos-díj, Soltész Miklós, Emberi Erőforrások Minisztériumának, idei Fraknói, hittel való, tudomány azonban, elismeréseket Soltész, vallási élet, egyháztörténet területén, emberi erőforrások, minisztériumának, egyháztörténet, kapcsolatokért, magyarországon, nemzedékeknek, elismeréseket, megújításáért, összetartozik, államtitkára, hangsúlyozta, államtitkár, erőforrások, nemzetiségi, művészettel, foglalkozás, kiemelkedőt, fogalmazott, másodelnöke, budapesten, társadalmi, valamilyen, embereknek, következik, tudományos, rámutatott, minisztere, következő, filozófia, díjátadón, főtitkára, tévképzet, területén, kaphatják, hozzátéve, egymásból, sikereket, emlékezve, alkottak, teológia, akadémia, haladnak, tudomány, tudással, emberség, fraknói, pótléka, felelős, vallási, egyházi, átadták, díjakat, soltész, nemcsak, azonban, szerdán,
© 2013 TVN.HU Kft.