Belépés
Németország kizárólag technológiai feltételeket szabna az 5G hálózatokra
... beszállítóval szemben sem. A kancellária, a gazdasági minisztérium és a közlekedési minisztérium szerint ugyanis minden beszállítóra ugyanazokat az értékelési szempontokat kell alkalmazni.
Frankfurter Allgemeine Zeitung:https://www.faz.net/aktuell/ wirtschaft/digitec/5g-netz-deutsche- behoerden-halten-huawei-verbot-fuer- nicht-noetig-16900177.html
Telecompaper:https://www.t...
2020-08-12 13:41:43
Német illetékes: nem kell eleve kizárni a Huaweit az 5G-hálózatok kiépítéséből
... szövetségi adatvédelmi biztos hivatalával (BfDI) közösen kidolgozott katalógusba foglalt előírások megfelelőek a hálózatok biztonságos üzemeltetéséhez - mondta a hatóság vezetője a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lapban csütörtökön megjelenő interjúban az előzetesen ismertetett részletek szerint.
Németországban még nem hoztak végleges döntést az 5G-hálózatok kiépít...
2020-07-15 18:46:51
Koronavírus - Merkel: Németország azonnali hatállyal bevezeti az EU-s vezetők tanácskozásán elfogadott beutazás
... folyamatosan fizetniük kell.
Amennyiben a csaknem teljes mértékű leállás két hónapnál hosszabb ideig tart, az ágazat nem éli túl a...
2020-03-17 21:53:00
Csökkenő forgalomra számítanak a német repülőterek
... ágazat legnagyobb német szereplője, a Lufthansa azt tervezi, hogy 2022-ig 20 százalékkal csökkenti a diszkont légitársasága, az Eurowings jelenleg 140 repülőből álló flottáját - írta a Frankfurter Allgemeine Zeitung című lap az ADV előrejelzése alapján készített összeállításában.
Az utasok és a járatok számának visszaesése legfőképpen a kőolaj drágulásának, a gazdasági konjun...
2020-01-03 12:41:21
A NATO szerint feltűnően élénk az orosz tengeralattjárók tevékenysége
... olyan is van, amely szerint Moszkva az Atlanti-óceán mélyén húzódó távközlési kábelek feletti ellenőrzést is megszerezheti tengeralattjárói révén.
Az RND beszámolója egybevág a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német lap minapi elemzésével, miszerint az 58 tengeralattjáróból álló flotta legutóbbi erődemonstrációjának az az egyértelmű üzenete, hogy az orosz haditengeré...
2019-12-16 15:59:54
Felmérés: gyengül a politikai rendszerbe vetett bizalom Németországba
...
A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lapban közölt adatok szerint az utóbbi négy évben jelentősen csökkent mindazok aránya, akik Németország erősségei közé sorolják a politikai stabilitást, a politikai rendszert és a kormányzati munka minőségét.
A politikai stabilitást német erősségnek tartók aránya a 2015-ben regisztrált 81 százalékról 57 százalékra, a politikai ...
2019-11-20 15:32:08
A lengyel Polgári Platform Donald Tuskot jelölte az Európai Néppárt élére
... választási vereséget".
Az EPP jelenlegi elnökének, Joseph Daulnak az utódjáról a pártcsalád november 21-22-én esedékes zágrábi kongresszusán döntenek.
Tuskot október elején a Frankfurter Allgemeine Zeitung német napilap nevezte az EPP-beli elnökválasztás fő esélyesének. A lap szerint Tusk a pártcsalád több vezető politikusának támogatását élvezi fő lehetséges riválisáva...
2019-10-18 20:12:06
Ministrul ungar al inovaţiei şi tehnologiei: Ungaria nu mai este ţara unităţilor de asamblare
... acesteia.
Puţini ar fi crezut că la Zalaegerszeg ar putea fi creată o cale de testare pentru industria auto, care este, în multe privinţe, unică în lume, a subliniat oficialul ungar. Şi în Frankfurter Allgemeine Zeitung s-a menţionat, recent, legat de această investiţie, că "Ungaria a depăşit cu mult Germania" în ceea ce priveşte viitorul industriei auto.
László Palkovic...
2019-10-11 12:52:20
Palkovics: Magyarország már nem az összeszerelőüzemek országa
... továbbfejlesztésre is.
Utalt arra: sokan nem gondolták volna azt sem, hogy Zalaegerszegen létrejöhet egy olyan járműipari tesztpálya, amely sok szempontból a világon is egyedülálló. Nemrég a Frankfurter Allgemeine Zeitung is azt jegyezte meg a beruházás kapcsán, hogy "orrhosszal vezet Magyarország Németország előtt" az autóipar jövőjét illetően.
Palkovics László rámutato...
2019-10-11 11:31:05
A Berlini Művészeti Akadémia gyászolja Konrád Györgyöt
... tovább kívánnunk egy ilyen valószínűtlen elnököt az Akadémiának. Az Akadémia ugyanis tényleg megválasztotta, és megtarthatta két elnökségi időszakra is" - fejtette ki Adolf Muschg a Frankfurter Allgemeine Zeitung című lapban közölt írásában.
Az AdK közleményében hozzátették: Konrád György néhány hónappal a halála előtt az intézménynek adta irodalmi hagyatékát, kívánsága az vo...
2019-09-20 19:21:56
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....70 71 72 
Címkék: Polgári Platform Donald Tuskot, Európai Néppárt, Berlini Művészeti Akadémia, Konrád Györgyöt, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Joseph Daulnak, László Palkovic, Magyarország Németország, Palkovics László, Adolf Muschg, Konrád György, 5G-hálózatok kiépítéséből, német repülőterek, orosz tengeralattjárók, politikai rendszerbe, lengyel Polgári, gazdasági minisztérium, közlekedési minisztérium, értékelési szempontokat, hálózatok biztonságos, hatóság vezetője, előzetesen ismertetett, 5G-hálózatok kiépít, csaknem teljes, diszkont légitársasága, járatok számának, kőolaj drágulásának, gazdasági konjun, orosz haditengeré, utóbbi négy, politikai stabilitást, politikai rendszert, kormányzati munka, 2015-ben regisztrált, pártcsalád november, pártcsalád több, subliniat oficialul, olyan járműipari, beruházás kapcsán, autóipar jövőjét, ilyen valószínűtlen, halála előtt, intézménynek adta, tengeralattjárói, tengeralattjárók, összeállításában, üzemeltetéséhez, elnökválasztás, németországban, zalaegerszegen,
© 2013 TVN.HU Kft.