Belépés
Brexit - Verhofstadt: a tartózkodási engedély benyújtásának határidejét lekéső EU-állampolgárok is maradhatnak
... fiatal nemzedék felteszi majd a kérdést, "hogy mit tettünk", és azt fogja mondani, hogy "vissza akarunk térni" az EU-ba - jósolta az Európai Parlament Brexit-koordinátora.
Frans Timmermans, az Európai Bizottság ügyvezető alelnöke a The Guardian című baloldali brit napilap karácsonyi kiadásában megjelent cikkében azt írta, hogy az EU bármikor szívesen visszafogadja tagjai köz...
2020-01-17 14:11:51
Fidesz-KDNP: Karácsonyék megállapodása a liberális, baloldali politikusok bevándorlási szövetsége
... nyíltan hitet tettek a migránsok befogadása és "a Soros-féle nyílt társadalom megvalósítása" mellett. Brüsszel mindezért pénzt is ígért cserébe, "Soros elsőszámú brüsszeli embere, Frans Timmermans" azért ígér uniós pénzeket Karácsonyéknak és a többi városvezetőnek, hogy Budapest és a többi közép-európai főváros fogadjon be bevándorlókat - vélekedett.
Nacsa Lőrinc kiemelte: a ...
2019-12-17 16:22:05
Óvatos optimizmussal várja az új EB működését az Alapjogokért Központ
... alapján.
Az igazgatóhelyettes kockázatként azonosította, hogy a 27 tagú testületben nincs néppárti többség, továbbá azt is, hogy annak első alelnöke az a holland szocialista Frans Timmermans, akivel az elmúlt években számos vitája volt a magyar kormánynak.
Pócza István vezető elemző a kutatás módszertanáról közölte: a biztosjelölti meghallgatáson elhangzottak voltak első...
2019-11-29 20:09:14
Illegális bevándorlás - Szijjártó: folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai
... Magyarországon nincs megfelelő állapotban - ismertette a cikkben foglaltakat Szijjártó Péter a kommünikében.
Azt írta: a luxemburgi külügyminiszter Soros György üzletember, Frans Timmermans, az Európai Bizottság leköszönő és egyúttal leendő alelnöke és Jean-Claude Juncker, a bizottság leköszönő elnöke szövetségese, ők meg akarják szervezni a bevándorlást. Orbán Viktor miniszt...
2019-11-24 17:02:42
Ujhelyi Istvánt és Tüttő Katát a Progresszív Szövetség elnökségi tagjává választották
...
A tájékoztatás szerint a szervezet stockholmi nagygyűlésén jelen volt Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke, Szergej Sztanisev, az Európai Szocialisták Pártjának elnöke, illetve a svéd, a macedón, a finn és a portugál kormányfő is.
Az ülésen az új vezetőségi tagok megválasztása mellett elsősorban a digitalizáció, a munkahelyteremtés, a klímaváltozás és a f...
2019-11-21 15:31:25
EU-tisztújítás - Alapjogokért Központ: politikai támadás érte a magyar biztosjelöltet a meghallgatásán
... kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta: alapvető elvárás, hogy minden biztos kormánytól és más külső befolyástól függetlenül végezze a munkáját. Ezzel szemben viszont például Frans Timmermans meghallgatásán nem kérték, hogy írásban határolódjon el Soros Györgytől - tette hozzá.
Kitért arra is, hogy az új Európai Bizottság felállása azért késik, mert amikor az első magyar ...
2019-11-19 09:31:18
Európai Bizottság: a nők átlagosan még mindig 16 százalékkal kevesebbet keresnek a férfiaknál
... mindennapi életükben. Az európai nők a férfi kollégáikkal összevetve még most is két hónapot ingyen dolgoznak, és a helyzet csak lassan javul" - emelte ki közös nyilatkozatában Frans Timmermans első alelnök, illetve Marianne Thyssen és Vera Jourová uniós biztos.
"Bár az elmúlt öt évben tettünk lépéseket a helyes irányba, többet kell elérnünk és gyorsabban" - mutattak rá....
2019-11-04 14:01:27
Krónika 12. rész (azonnali kérdések, terrorizmus elleni konferencia, napirend után)
... különböző közvetlen uniós támogatásokat ígérjenek a migránsok befogadása esetére.
A kormánypárti politikus azt kérdezte, a kormánynak milyen információi vannak arról, hogy Frans Timmermans több később megválasztott ellenzéki jelöltet is fogadott, miközben a Juncker-bizottság utolsó erejével is azért küzd, hogy ráerőltethesse a kötelező kvótát a tagországokra. Nacsa Lőrinc sz...
2019-10-21 21:22:00
EU-tisztújítás - Dombrovskis: új alapokra van szükség a kkv-k piaci megjelenésének elősegítésére
... érdekében.
Céljának nevezte továbbá, hogy költségvetési és gazdasági eszközökkel támogassa a zöld és digitális átállást, amely területekért az Ursula von der Leyen vezette, új uniós bizottságban Frans Timmermans és Margrethe Vestager ügyvezető alelnökök lesznek felelősek.
A 48 éves, néppárti Valdis Dombrovskis, korábbi lett kormányfő jelenleg az Európai Bizottságnak az e...
2019-10-08 12:41:42
Dömötör Csaba: Timmermans és társai a baloldali polgármesterekkel hajtanák végre a bevándorlást ösztönző progra
...
Az államtitkár felidézte, hogy Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt nemrégiben találkozott Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével. Timmermans - az államtitkár szerint - korábban arról beszélt, hogy a bevándorlókra kellene költeni az uniós források egy részét, ráadásul támadta a magyar határzárat és támogatta a kötelező betelepítési kvótát.
Úgy lá...
2019-10-06 07:40:56
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Alapjogokért Központ, Ujhelyi Istvánt, Tüttő Katát, Progresszív Szövetség, Európai Bizottság, Dömötör Csaba, Európai Parlament Brexit-koordinátora, Frans Timmermans, Nacsa Lőrinc, Pócza István, Szijjártó Péter, Soros György, Jean-Claude Juncker, Orbán Viktor, Szergej Sztanisev, Európai Szocialisták Pártjának, Soros Györgytől, Marianne Thyssen, Vera Jourová, Margrethe Vestager, Valdis Dombrovskis, Európai Bizottságnak, Karácsony Gergely, Frans Timmermansszal, tartózkodási engedély, bevándorláspárti erők, magyar biztosjelöltet, kkv-k piaci, baloldali polgármesterekkel, bevándorlást ösztönző, migránsok befogadása, többi városvezetőnek, többi közép-európai, igazgatóhelyettes kockázatként, elmúlt években, magyar kormánynak, kutatás módszertanáról, biztosjelölti meghallgatáson, cikkben foglaltakat, luxemburgi külügyminiszter, bizottság leköszönő, tájékoztatás szerint, szervezet stockholmi, portugál kormányfő, első magyar, férfi kollégáikkal, helyzet csak, helyes irányba, kormánypárti politikus,
© 2013 TVN.HU Kft.