Belépés
Önkormányzat 2019 - Dr. Gémesi György (GÖDÖLLŐI LOKÁLPATRIÓTA KLUB) Gödöllő polgármestere
...

A jelöltek sorrendje:

1. Dr. Gémesi György (GÖDÖLLŐI LOKÁLPATRIÓTA KLUB) - 47,58 százalék (7126 szavazat)

2. Kolozs Csaba (FIDESZ-KDNP) - 43,91 százalék (6577 szavazat)
3. Kovács Barnabás (DK-JOBBIK-PÁRBESZÉD-MSZP) - 4,98 százalék (746 szavazat)
4. Dr. Henkei Viktória (HELYI-ÉRTÉK) - 3,53 százalék (528 szavazat)...
2019-10-13 22:17:35
Új ügyvezetője van a Zöld Hídnak
... nyilatkozott az ülésen, amit a tagok elfogadtak, így a település december 31-ig gyakorolhatja jogait a társulásban.
Az előző elnök, Gémesi György, Gödöllő polgármestere (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) lemondott a Zöld Híd B.I.G.G Nonprofit Kft.-t tulajdonló társulás elnöki posztjáról, amit 2018. november 5-én jelentettek be.

Az ügy előzménye, hogy a Zöld Híd leállí...
2019-04-18 13:21:48
Fördős Attilát választották a Zöld Hidat tulajdonló önkormányzati társulás elnökének
...
Az előző elnök, Gémesi György, Gödöllő polgármestere (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) lemondott a Zöld Híd B.I.G.G Nonprofit Kft.-t tulajdonló társulás elnöki posztjáról, amit november 5-én jelentettek be.
Az ügy előzménye, hogy a Zöld Híd leállította az ellátási körzetéhez tartozó 116 településen a szemétszállítást, mert nem kapta meg a neki járó pénzt a Nemzeti Hulladékg...
2018-12-01 17:51:57
Gémesi: nem jelent meg a katasztrófavédelem a feladat ellátására
...
Gémesi György (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) azt mondta, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a pénteken kezdődő háromnapos tárgyaláson mindenféle tájékoztatást megkapott, azóta viszont nem történt semmi.
A gödöllői polgármester úgy vélekedett: a katasztrófavédelem dolgozik rajta, hogy valamilyen formában ellássa a szolgáltatást.
Gulyás Gergely, a Miniszterel...
2018-10-30 15:41:11
Kilencven éve alakult meg a zöldkeresztes védőnői szolgálat - emlékülés
... vágyott gyerek megszülethessen. A védőnői hálózat azért is különleges érték, mert a tagjai bizalmas barátként tudnak segíteni a családoknak - fűzte hozzá.
Gémesi György (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) polgármester felidézte, hogy kilencven éve Gödöllőn jött létre az egészségügyi mintajárás, majd a zöldkeresztes szolgálat is.
Az emlékülésen elismeréseket adtak át, majd a r...
2017-09-29 15:03:32
Gémesi György: az Új Kezdet össznemzeti mozgalommá kíván válni
...
A pártelnök - aki Gödöllő polgármestere (Gödöllői Lokálpatrióta Klub), valamint a Magyar Önkormányzatok Szövetségének vezetője - azt mondta: a gyűlölet szítása és politikai csatározások helyett az Új Kezdet egyesíteni szeretné az embereket az általuk helyesnek tartott célok érdekében - hangsúlyozta.
Véleménye szerint nem lehet elősegíteni az ország morális felemelkedését...
2017-03-18 15:12:36
Kvótareferendum - Elutasítják a kötelező betelepítést a gödöllői kistérség polgármesterei
... hangsúlyozzák, hogy a kényszerbetelepítés "pártokon és a napi pártpolitikán felülálló nemzeti ügy".
A héten Vécsey László felszólította Gémesi Györgyöt, Gödöllő polgármesterét (Gödöllői Lokálpatrióta Klub), hogy foglaljon nyíltan állást arról, támogatja vagy nem a kényszerbetelepítést.
A hétfői képviselő-testületi ülésen a gödöllői polgármester "harmadik alkalommal sem ...
2016-10-01 13:32:46
Illegális bevándorlás - Gödöllői képviselő-testület: a város nem tervezi menekültek befogadását
... képviselők nem fogadta el Vécsey Lászlónak a kötelező betelepítési kvóta ellen szóló határozati javaslatát.
A testület ezt követően szavazott Gémesi György polgármester (Gödöllői Lokálpatrióta Klub, GLK) határozati javaslatáról, melyet elfogadott. Eszerint a képviselő-testület határozottan visszautasítja Vécsey László azon kijelentését, hogy a város 1500 migráns betelepítésé...
2016-09-26 13:11:37
Az önkormányzatok helyzetét értékelték a magyar polgármesterek világtalálkozóján Gödöllőn
... önkormányzatok feladatmegosztása, a vidékfejlesztés, a környezetvédelem, a határ menti és a határon átnyúló együttműködések.
Gémesi György, a MÖSZ elnöke, Gödöllő polgármestere (Gödöllői Lokálpatrióta Klub - GLK) a Gödöllői Királyi Kastélyban tartott esemény megnyitóján a mintegy négyszáz résztvevő előtt emlékeztetett arra: a szakmai munkán túl a találkozó jelentősége és üze...
2016-06-24 17:32:49
NHKV Zrt.: nem állhat le a szemétszállítás
...
Az NHKV Zrt. közleményében arra reagált, hogy Gémesi György, Gödöllő polgármestere (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) hétfőn egy sajtóbeszélgetésen egyebek mellett azt mondta: ha nem kapja meg sürgősen a működéshez szükséges forrást a gödöllői központú Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. a NHKV Zrt.-től, július 1-jétől a katasztrófavédelem veheti át a szemétszállítási kötelezettséget, m...
2016-06-21 16:53:12
1 2 3 4 
Címkék: Gémesi György, GÖDÖLLŐI LOKÁLPATRIÓTA KLUB, Zöld Hídnak, Fördős Attilát, Zöld Hidat, NHKV Zrt, Kolozs Csaba, Kovács Barnabás, Henkei Viktória, Gödöllői Lokálpatrióta Klub, Zöld Híd, Nonprofit Kft, Nemzeti Hulladékg, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Gulyás Gergely, Magyar Önkormányzatok Szövetségének, Vécsey László, Gémesi Györgyöt, Vécsey Lászlónak, Gödöllői Királyi Kastélyban, Zöld Híd Régió Nonprofit Kft, feladat ellátására, zöldkeresztes védőnői, kötelező betelepítést, gödöllői kistérség, önkormányzatok helyzetét, magyar polgármesterek, jelöltek sorrendje, tagok elfogadtak, település december, előző elnök, ellátási körzetéhez, neki járó, pénteken kezdődő, gödöllői polgármester, védőnői hálózat, tagjai bizalmas, egészségügyi mintajárás, zöldkeresztes szolgálat, emlékülésen elismeréseket, gyűlölet szítása, általuk helyesnek, ország morális, napi pártpolitikán, héten Vécsey, kötelező betelepítési, város 1500, határ menti, határon átnyúló, mintegy négyszáz, szakmai munkán, találkozó jelentősége,
© 2013 TVN.HU Kft.