Belépés
PM: újabb elismerés az IMF-től a magyar gazdaságnak
... valutaalap kockázatokra irányuló felvetéseivel - elsősorban a lassuló világgaz...
2019-12-05 20:03:22
Szijjártó: a magyar gazdaság tovább erősödik a BMW gyárának megépülésével
... képes.
Kifejtette, a magyar gazdaság továbbra is jóval az Európai Unió gazdasági növekedési üteme felett teljesít.
Hozzátette, a növekedés fenntartása érdekében jövő év elején gazdaságvédelmi akciótervre van szükség, mivel Brüsszel nemcsak a migrációs, hanem a gazdaságpolitikát is elhibázta, ezért az eurózóna országaira jövőre is inkább stagnálás lesz jellemző.
Közö...
2019-12-03 10:21:46
PM: az adóegyszerűsítés mellett az egészségügy potyautasait is kiszűri az új járulék-törvény
... az új törvény, hiszen főszabály szerint továbbra is mindenki ott jogosult ellátásra, ahol az adót, illetve a járulékot megfizeti.
A társadalombiztosítási törvényjavaslat a gazdaságvédelmi akcióterv egyik lényeges, adóegyszerűsítő pontját valósítja meg. A jelentőségét pedig nemcsak az mutatja, hogy az adófajták számát harmadával csökkenti a kormány a ciklus végéig, hanem inká...
2019-12-02 18:02:35
Kormányszóvivő: Magyarország a bevándorlás kérdésében nem fog engedni!
... azt mondják, "húzzuk be a kéziféket". Hozzátette: bíznak abban, hogy a következő bizottság más politikát folytat majd, és beindul a bővítés.
Hollik István kitért a második gazdaságvédelmi akciótervre is. Azt mondta: a munka elkezdődött, a konkrét javaslatokat a Pénzügyminisztérium dolgozza ki. Úgy fogalmazott: "gyülekeznek a viharfelhők".
A német gazdaság - Magyarország...
2019-11-21 21:32:02
Gulyás: második gazdaságvédelmi akciótervet kíván a kormány elfogadni a következő év legelején
... elmúlt években.
Azért, hogy a negatív gazdasági folyamatok a lehető legkisebb hatással bírjanak hazánkra, és a magyar gazdaságot a recesszió közeli állapottól megóvják, második gazdaságvédelmi akciótervet kíván a kormány elfogadni a következő év legelején - jelezte a miniszter. Ennek konkrét intézkedéseiről nem tudott tájékoztatást adni.
Gulyás Gergelyt kérdezték Jakab ...
2019-11-21 14:51:32
PM: az egész évre tervezett összeg 57,6 százaléka volt a költségvetés tízhavi hiánya
... nagyvállalatok hatékonyabb termelését és munkahelyteremtését célzó beruházásokra.
Júliustól igényelhető a Családvédelmi akcióterv első négy eleme, valamint már hatályos a Gazdaságvédelmi akcióterv számos intézkedése is. A gazdaság jó teljesítménye pedig lehetővé teszi, hogy a kormány idén novemberben ismét nyugdíjprémiumot fizethessen - idézte fel a jelentés.
A kamatbev...
2019-11-21 12:11:16
Magyar Nemzet - Varga Mihály: Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban
...
A hétfői lapszámban megjelent interjúban Varga Mihály azt mondta, hogy a kormány már hozzálátott a második gazdaságvédelmi akcióterv kidolgozásához, az új intézkedésekről a jövő év első felében születhet döntés.
Közölte: nem vetették el az egyszámjegyű személyi jövedelemadót (szja), a 700-800 milliárd forintos adócsökkentés - a költségvetési mozgásteret szem előtt tartva...
2019-11-18 08:42:03
Magyar Nemzet - Izer Norbert: folytatódnak a gazdaságösztönző adóintézkedések
...
A járulékrendszer átszabása szerepelt a tavaszi gazdaságvédelmi akcióterv adóügyi elképzelései között, és az akkor megszabott intézkedéseket egy kivétellel már jogszabályba is foglalta a törvényhozás - emlékeztetett az államtitkár.
A javaslat értelmében a nyugdíjjárulék, a természetbeni és a pénzbeli egészségbiztosítási járulék, valamint a munkaerőpiaci járulék olvad öss...
2019-11-15 08:41:03
PM: október végén 57,6 százalékon állt az államháztartás központi alrendszerének hiánya
... valamint a nagyvállalatok hatékonyabb termelését és munkahelyteremtését célzó beruházásokra. Júliustól igényelhető a Családvédelmi Akcióterv első négy eleme, valamint már hatályos a Gazdaságvédelmi Akcióterv számos intézkedése is.
A gazdaság jó teljesítménye pedig lehetővé teszi, hogy a kormány idén novemberben ismét nyugdíjprémiumot fizethessen - tájékoztatott a Pénzügymini...
2019-11-08 11:41:08
Gulyás: 34 milliárd forinttal nő az egészségbiztosítási alap támogatása
... arról vita, hogy egy-egy nemzeti ünnepet vidékre vigyenek. A német egység napját Németországban minden évben más tartományban ünneplik - közölte.
Szólt arról is, hogy a második gazdaságvédelmi akcióterv a jövő év első felében kerülhet az Országgyűlés elé, hasonlóan az újabb családvédelmi intézkedésekhez.
A győri polgármester-választással kapcsolatban azt mondta, "minden ...
2019-11-07 16:42:09
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Magyar Nemzet, Varga Mihály, Izer Norbert, Európai Unió, Hollik István, Gulyás Gergelyt, Családvédelmi Akcióterv, Gazdaságvédelmi Akcióterv, magyar gazdaságnak, magyar gazdaság, adóegyszerűsítés mellett, egészségügy potyautasait, bevándorlás kérdésében, kormány elfogadni, egész évre, költségvetés tízhavi, gazdaságösztönző adóintézkedések, államháztartás központi, lassuló világgaz, növekedés fenntartása, eurózóna országaira, járulékot megfizeti, gazdaságvédelmi akcióterv, jelentőségét pedig, adófajták számát, ciklus végéig, következő bizottság, második gazdaságvédelmi, munka elkezdődött, konkrét javaslatokat, német gazdaság, negatív gazdasági, lehető legkisebb, magyar gazdaságot, recesszió közeli, kormány idén, hétfői lapszámban, egyszámjegyű személyi, 700-800 milliárd, költségvetési mozgásteret, járulékrendszer átszabása, tavaszi gazdaságvédelmi, akkor megszabott, javaslat értelmében, munkaerőpiaci járulék, nagyvállalatok hatékonyabb, német egység, újabb családvédelmi, adóegyszerűsítés,
© 2013 TVN.HU Kft.