Belépés
Joe Biden meglátogatta egy korábbi tüntetés helyszínét Delaware államban
...
Biden, aki korábban a Barack Obama vezette kormányzat alelnöke is volt, vasárnap a wilmingtoni házához közeli békés tüntetésre látogatott el, és az erről készült fotót több közösségi portálon is elhelyezte. A Facebookon, a Twitteren és az Instagramon látható fényképen egy fekete férfival és a kisgyermekével látható, szájmaszkot viselve.
A Twitteren Biden azt írta a fotó ...
2020-06-01 09:01:05
Gyújtogattak a Fehér Ház környékén, könnygázzal oszlattak az amerikai fővárosban
... Egyesült Államok több nagyvárosában zajlottak megmozdulások az elmúlt napokban, amelyek kiváltó oka az volt, hogy egy hete egy férfi meghalt a durva rendőri intézkedés után. Az afroamerikai George Floydot egy igazoltatás során négy fehér rendőrtiszt a földre kényszerítette, majd egyikük percekig térdelt a nyakán. A férfi levegőért könyörgött, később pedig a kórházba szállítás közb...
2020-06-01 07:31:05
Hogyan folytassuk a napunkat Istennel?
... egyszerűen a csónakban van, hanem a kormányrúdnál áll. Ezért bármi is fenyegetné az Egyházat, le lesz győzve Jézus Krisztus által, és javára lesz fordítva.

Ezt fejezi ki csodálatosan George Herbert:

Félre a csüggedéssel, kegyelmes Istenem hall engem,
Mikor szél és hullám ostromolja gerincem,
Ő megvéd, mivel a Mindenható élénk,
Még akkor is, ha ...
2020-05-31 22:55:24
Hogyan kezdjük a napunkat Istennel?
... közbenjár értünk, és kegyelmét adja nekünk (Zsid. 5: 1). Bízzátok Reá ,,leveleiteket", és Ő gyorsan, gondosan továbbítja azt, és mindent megtesz, hogy kéréseink lefogadtassanak. George Herbert Táska c. versében, szívhez szólóan írja le a sebet Krisztus oldalán, amelyet Ő akkor kapott, mikor a kereszten függött, ilyen üzentet adva Krisztus szájába:

Ha kívánsz ...
2020-05-31 22:47:26
Az Istennel való közösség titka
... valaha írtak". Az egykötetes, rövidített változata hárommillió szót tartalmaz. A hétkötetes változat három évszázada mindennapi hasznára van a keresztyén világnak. Azt mondják, hogy George Whitefield négyszer olvasta el élete folyamén ezt a kommentárt.

Dr. Leslie Church, a bibliamagyarázat egykötetes változatának angol szerzője, rendelkezésünkre bocsátott bizonyos...
2020-05-31 22:38:23
Donald Trump a "radikális baloldalt" is okolja az erőszak elharapódzásáért
... küldeni Minneapolisba, ahol kedd óta nem szűnnek az erőszakossá fajult tüntetések, amelyek azt követően robbantak ki, hogy egy durva rendőrségi intézkedés után meghalt egy afroamerikai férfi, George Floyd.
"A hadseregünk készen áll, akarunk és képesek is vagyunk segíteni" - fogalmazott Trump. Hozzátette, hogy kormányzata kész a "nagyon gyors" segítségnyújtásra.
Már úto...
2020-05-30 21:02:59
Minneapolis lángokban, a tüntetők felgyújtottak egy rendőrőrsöt
...
Az afroamerikai George Floydot egy igazoltatás során négy fehér rendőrtiszt a földre kényszerítette, s egyikük rátérdelt a nyakára. A férfi azt suttogta: "kérem, nem kapok levegőt", majd később, kórházba szállítás közben meghalt.
Kedden a rendőri erőszak elleni és az igazságszolgáltatásért zajló tüntetések véres zavargásokká fajultak, melyek során üzleteket raboltak ki,...
2020-05-29 19:22:04
Minneapolisban eluralkodott az erőszak a rendőrségi intézkedést követően meghalt fekete férfi miatt
... üzletek, építkezések. A rendőrség könnygázgránátokkal és vízágyúkkal próbál gátat vetni az erőszaknak, csütörtök hajnaltól kivezényelték a Nemzeti Gárda tagjait is. A 46 éves afroamerikai George Floydot hétfőn este igazoltatta négy rendőr, aki a földre teperte a fegyvertelen férfit, majd egyikük a nyakára térdelt. Floyd csak annyit tudott mondani, hogy nem kap levegőt. Nem sokkal ...
2020-05-28 19:33:36
Trump az igazságügyi tárca és az FBI vizsgálatát kérte a Minneapolisban meghalt fekete férfi ügyében
...
A héten Minneapolisban négy rendőr igazoltatás után a földre tepert egy fegyvertelen fekete férfit, majd egyikük a nyakára térdelt. A 46 éves George Floyd csak annyit tudott mondani, hogy nem kap levegőt. Nem sokkal azt követően, hogy bevitték a rendőrőrsre, majd a kórházba, elhunyt.
A jelenetet valaki rögzítette a mobiltelefonjával, és a felvétel nagy nyilvánosságot kap...
2020-05-28 07:04:40
Magyar Kupa - Tizenegyesekkel ismét döntős a Honvéd
... 11-esekkel: 5-4--------------------------------- -------------Puskás Aréna, zárt kapus, v.: Solymosi
Továbbjutott: a Budapest Honvéd 0-0-s összesítéssel, 11-esekkel.
sárga lap: George (9.), Mezgrani (43.), Szendrei (103.), Moutari (118.)
Budapest Honvéd:
----------------Tujvel - Mezgrani, Lovric, Batik, Uzoma - Nagy G. (Szendrei, a szünetben), Hidi - Gazdag (Ike...
2020-05-27 07:04:27
1 2 3 ...............543 544 .......814 815 ........1085 1086 1087 
Címkék: Fehér Ház, Donald Trump, Magyar Kupa, Barack Obama, Twitteren Biden, Egyesült Államok, George Floydot, Jézus Krisztus, George Herbert, Bízzátok Reá, George Herbert Táska, George Whitefield, Leslie Church, George Floyd, Nemzeti Gárda, Budapest Honvéd, Nagy, korábbi tüntetés, amerikai fővárosban, napunkat Istennel, erőszak elharapódzásáért, tüntetők felgyújtottak, rendőrségi intézkedést, igazságügyi tárca, wilmingtoni házához, erről készült, fekete férfival, kisgyermekével látható, elmúlt napokban, férfi meghalt, durva rendőri, afroamerikai George, igazoltatás során, földre kényszerítette, férfi levegőért, kórházba szállítás, sebet Krisztus, kereszten függött, hétkötetes változat, keresztyén világnak, bibliamagyarázat egykötetes, erőszakossá fajult, durva rendőrségi, afroamerikai férfi, hadseregünk készen, rendőri erőszak, földre teperte, fegyvertelen férfit, nyakára térdelt, héten Minneapolisban, földre tepert, fegyvertelen fekete, jelenetet valaki, felvétel nagy, rendelkezésünkre, elharapódzásáért,
© 2013 TVN.HU Kft.