Belépés
Pál Tamás karmester kapja a Szegedért Alapítvány fődíját
... fődíjas Lapis András szobrászművész Szeged Múzsája című kisplasztikáját kapja, a karcsú, kalapos nőalakkal 2006 óta a szegediek nap mint nap találkozhatnak, hiszen köztéri szoborként a Glattfelder Gyula teret díszíti. A szakkuratóriumok díjazottjai a szobrászművész plakettjét vehetik át.
A Szegedi Nemzeti Színházban rendezendő gálaesten Snétberger Ferenc gitárművész és tanítv...
2017-03-08 07:10:45
Belestünk a magyar politikusgarázsokba!
... és Bencsik János Dacia Dusterje. Bár Nyugat-Európában sok politikus mutat példát azzal, hogy környezetbarát elektromos autóval jár, nálunk e téren sajnos igen rövid a lista, egyedül Glattfelder Béla korábbi államtitkár 2014-es évjáratú, konnektorról tölthető Toyota Priusát említhetjük.
...
2016-02-06 18:39:24
Kormányzati támogatással 176 munkahelyet őriztek meg a szombathelyi járműjavítóban
... Vasjármű Kft.-t, a járműjavító így a csődeljárás és a későbbi felszámolás alatt is folyamatosan teljesített megrendeléseket, működőképes maradt - tette hozzá az ügyvezető igazgató.
Glattfelder Béla hangsúlyozta: az új tulajdonos nem jogutódja a felszámolt cégnek, nem terhelik tartozások, de annak jeléül, hogy a jövőben is építenek a 144 éves járműjavítási hagyományokra, megt...
2016-01-28 17:32:25
Glattfelder Béla lett a szombathelyi MÁV Vasjármű Kft. ügyvezető igazgatója
...
Az új ügyvezető igazgató a lapnak elmondta: a felszámolás alatt lévő, száznegyven éves múltra visszatekintő céget a Mozdony és Vasúti Járműjavító Kft. vásárolta meg.
Hozzáfűzte: kibérelték a Vasjármű volt szombathelyi telephelyét, jelenleg a tevékenység megkezdéséhez szükséges engedélyek megszerzésén dolgoznak.
Szavai szerint szeretnék átvenni a Vasjármű valamennyi ...
2016-01-11 19:35:57
Krónika 3. rész (interpellációk)
... Miniszterelnökség államtitkára Csepreghy Nándor. Az Igazságügyi Minisztériumban Völner Pál váltotta Répássy Róbertet, a nemzetgazdasági tárcánál pedig, miután megszűnt Czomba Sándor és Glattfelder Béla megbízatása, az államfő Hornung Ágnes Annát, Cseresnyés Pétert és Lepsényi Istvánt államtitkárrá nevezte ki. Ismertette azt az átiratot is, amelynek értelmében az Emberi Erőforrások...
2015-10-19 16:32:39
Glattfelder: a nyári szabadságolások ellenére is kiemelkedően jól teljesített az ipar
... szerint idén augusztusban az ipari termelés volumene 6,2 százalékkal emelkedett az egy évvel korábbihoz képest a nyers és a munkanaphatástól megtisztított adatok szerint egyaránt.
Glattfelder Béla hangsúlyozta, hogy a 6 százalék feletti növekedés európai uniós szinten is az egyik legmagasabb lehet.
Úgy vélte, elsősorban az export jelentős bővülése húzta az ipart. Hozzáfű...
2015-10-14 10:12:13
Krónika 8. rész (kérdések, napirend után)
... került sort a TTIP-tárgyalások során.
Witzmann Mihály (Fidesz) arról beszélt, hogy a turizmus az elmúlt évek pozitív tendenciáit követve képes volt a megújulásra, bővülésre.
Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára is azt mondta, hogy a belföldi turizmus fellendült. Hozzátette, hogy habár az orosz-ukrán konfliktus érezt...
2015-10-12 21:07:24
Glattfelder Béla: tovább bővül a kiskereskedelmi forgalom
... állítani.
Felhívta a figyelmet arra, hogy a mostani folyamatokkal szemben, a kiskereskedelmi forgalom 2010 előtti bővülése hátterében az ország és a lakosság eladósodása állt.
Glattfelder Béla kiemelte, hogy kiskereskedelmen belül az élelmiszercélú termékek forgalma 3,7 százalékkal bővült augusztusban. A nem élelmiszercélú termékek eladása 4,6 százalékkal bővült, az üzem...
2015-10-05 10:01:45
Répássy menesztésének okai:
... viszont a szakmai koncepció ütközött a miniszterelnökével - mondták lapunknak. A nemzetgazdasági tárca tegnap közleményben jelentette be, hogy távozik Czomba Sándor, valamint Glattfelder Béla gazdaságszabályozásért felelős államtitkár, Tállai András pedig - mint miniszterhelyettes - a jövőben az adóügyekért is felel.


Czombának hírek szerint azért...
2015-09-29 19:44:03
Dízelbotrány - Varga Mihály: a kormány legfontosabb célja az autóipari munkahelyek megtartása
... - aki jelezte, hogy a magánszférában kíván tovább dolgozni, másrészt egyes területeken korszakhatárhoz érkeztek. Czomba Sándor munkaerő-piacért és képzésért felelős államtitkár, és Glattfelder Béla gazdaságszabályozásért felelős államtitkár is olyan munkát végzett, "aminek most értünk a végére".
Mint Varga Mihály kifejtette, Glattfelder Béla azt vállalata, hogy a 2014-es par...
2015-09-28 21:23:19
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 
Címkék: Szegedért Alapítvány, Glattfelder Béla, Vasjármű Kft, Varga Mihály, Lapis András, Szeged Múzsája, Glattfelder Gyula, Szegedi Nemzeti Színházban, Snétberger Ferenc, Bencsik János Dacia Dusterje, Toyota Priusát, Vasúti Járműjavító Kft, Csepreghy Nándor, Igazságügyi Minisztériumban Völner Pál, Répássy Róbertet, Czomba Sándor, Hornung Ágnes Annát, Cseresnyés Pétert, Lepsényi Istvánt, Emberi Erőforrások, Witzmann Mihály, Nemzetgazdasági Minisztérium, Tállai András, Mint Varga Mihály, szombathelyi járműjavítóban, nyári szabadságolások, kiskereskedelmi forgalom, kormány legfontosabb, autóipari munkahelyek, szakkuratóriumok díjazottjai, szobrászművész plakettjét, későbbi felszámolás, ügyvezető igazgató, felszámolt cégnek, lapnak elmondta, felszámolás alatt, tevékenység megkezdéséhez, nemzetgazdasági tárcánál, államfő Hornung, ipari termelés, munkanaphatástól megtisztított, egyik legmagasabb, export jelentős, elmúlt évek, belföldi turizmus, orosz-ukrán konfliktus, figyelmet arra, mostani folyamatokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.