Belépés
Visszatérnek a határvédelmi szabályok
... szabály szerint szeptembertől külföldi állampolgárok nem léphetnek Magyarország területére, csak indokolt kivételekkel, a biztonsági szabályok megtartása mellett - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Szeptembertől külföldi állampolgárok nem léphetnek Magyarország területére

Így fő szabály sz...
2020-08-28 20:47:21
Egyházi személyeket tüntettek ki nemzeti ünnepünk alkalmából
... alkalmából
Március 15. alkalmából és augusztus 20., az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából adományozott állami kitüntetéseket és kulturális díjakat adtak át. Kásler Miklós és Gulyás Gergely miniszterektől augusztus 18-án, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettestől augusztus 20-án vehettek át kitüntetéseket mások mellett egyházi és egyházi szolgálatban tevékenyked...
2020-08-21 09:18:03
Szeptember elseje után senki ne szervezzen külföldi utazást!
... jelenleginél szigorúbb szabályt kell alkalmazni a külföldi utazásokra a koronavírus-járvány miatt, ezekre a jövő heti kormányülésen tesz javaslatot az operatív törzs - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerdai Kormányinfón.

Szeptember elseje utánra külföldi nyaralást senki ne szervezzen, különösen a déli országokba - fogalmazott a minis...
2020-08-20 20:49:30
Koronavírus - Gulyás: stagnál Magyarországon a fertőzöttek száma
... Magyarországon a jelenlegi szabályok fenntartása mellett - amelyek beváltak - a fertőzésszám megmaradhat az európai összehasonlításban is alacsonynak mondható szinten" - fogalmazott Gulyás Gergely.
Elmondta azt is, 5,3 milliárd forintot különített el a kormány, hogy segítse a zeneiparban dolgozókat, akiket nehezen érint a fesztiválszezon elmaradása. Hozzátette, a kormány megé...
2020-08-02 07:31:09
Gulyás Gergely: néha a reménytelennek tűnő küzdelem is hozhat eredményt
...
Gulyás Gergely ünnepi beszédében úgy fogalmazott: vannak helyzetek, amikor küzdelem nélkül nem lehet megmaradni, amikor bátorsággal és elkötelezettséggel reménytelennek látszó helyzeteket is megfordíthatunk, különösen akkor, ha az igazság a mi oldalunkon áll.
Ilyen helyzet volt az is, amikor egy kis falu lakói 1920 augusztus elején vállalták a fegyveres harcot a sokszoro...
2020-08-01 18:12:25
Koronavírus - Kormányszóvivő: az iskolakezdést is veszélyeztethette volna az enyhítés
...
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón közölte, hogy érvényben maradnak a járvány elleni védekezést szolgáló intézkedések.
Szentkirályi Alexandra kiemelte: míg a környező országokban emelkedik a megbetegedések száma, addig Magyarországon az intézkedéseknek köszönhetően még mindig jók az adatok, "kontrollálni tudjuk a járvány terjedé...
2020-07-30 20:42:32
Koronavírus - Gulyás: a cél a második hullám megelőzése (1. rész)
...
A kormány semmilyen kockázatot nem vállal, a cél a második hullám megelőzése - hangoztatta.
Gulyás Gergely azt jelölte meg célként, hogy szeptember 1-jével az iskolák rendes tanulmányi rendben kezdhessék meg működésüket.
A zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó hatályos szabályokat ugyanakkor augusztus 15. után is fenntartják - mondta.
A miniszter arról is tájék...
2020-07-30 14:41:39
Coronavirus - Ministru ungar: scopul este prevenirea celui de-al doilea val
...
Guvernul nu îşi asumă niciun risc, scopul este prevenirea celui de-al doilea val - a spus ministrul.
Gergely Gulyás a indicat ca prim obiectiv să se creeze posibilitatea de a începe anul şcolar în condiţii normale de funcţionare, la 1 septembrie.
Dispoziţiile privind programele muzicale şi dansante vor fi menţinute şi după 15 august - a relatat ministrul.
El a ...
2020-07-30 13:32:18
Gulyás: a kormány célja, hogy a Velencei-tó és térsége tovább fejlődhessen
...
Gulyás Gergely kiemelte: 2010 és 2019 között 79 százalékkal nőtt a Velencén és Agárdon eltöltött vendégéjszakák, 69 százalékkal pedig a vendégek száma. A tavalyi szezon adatai alapján elmondható, hogy 130 ezer ember nyaral a tónál - tette hozzá.
Jelezte ugyanakkor, hogy az idei szezon a koronavírus-járvány miatt más lesz - ezt mutatja az is, hogy a turisztikai szezonnyi...
2020-07-17 16:32:43
Vitézy Dávid: autómentessé válik a Városliget
...
Vitézy Dávid azt írta: a Karácsony Gergely főpolgármester és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter vezetésével működő Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa (FKT) javaslatát elfogadva a kormány úgy döntött, hogy a Kós Károly sétányt lezárja az autóforgalom elől és a Városligetet teljes egészében a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak adja át.
A Városliget autómente...
2020-07-17 11:21:39
1 2 3 ............................90 91 ..............135 136 ..............180 181 182 
Címkék: Gulyás Gergely, Vitézy Dávid, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Szent István, Kásler Miklós, Semjén Zsolt, Szentkirályi Alexandra, Gergely Gulyás, Karácsony Gergely, Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, fertőzöttek száma, reménytelennek tűnő, második hullám, kormány célja, biztonsági szabályok, államalapító Szent, külföldi utazásokra, jövő heti, operatív törzs, szerdai Kormányinfón, déli országokba, jelenlegi szabályok, fertőzésszám megmaradhat, zeneiparban dolgozókat, fesztiválszezon elmaradása, kormány megé, fegyveres harcot, csütörtöki kormányinfón, járvány elleni, környező országokban, megbetegedések száma, intézkedéseknek köszönhetően, járvány terjedé, kormány semmilyen, iskolák rendes, zenés-táncos rendezvényekre, miniszter arról, spus ministrul, începe anul, relatat ministrul, vendégek száma, tavalyi szezon, idei szezon, turisztikai szezonnyi, autóforgalom elől, kerékpárosoknak adja, közfejlesztések, fesztiválszezon, intézkedéseknek, megfordíthatunk, kerékpárosoknak, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.