Belépés
Mága Zoltán hegedű virtuóz adott koncertet. 2019.10.12
... Szakcsi Lakatos Béla, Kossuth-díjas zongoraművész, a Nemzet Művésze, Szabadi Vilmos, Liszt-díjas hegedűművész, a Liszt Ferenc Zeneakadémia tanszékvezető egyetemi docense, valamint Boncsér Gergely, a Magyar Állami Operaház magánénekese,/Katona József:Bánk-Bán c. operájából a Hazá, Hazám c. részletet adta elő Simándy József-díjas tenor. Vezényelt: Gulyás Nagy György karmester.
...
2019-10-13 22:03:31
Letették a Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda alapkövét
...
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédében azt mondta, a történelmi egyházak és intézményeik azért kulcsfontosságúak, mert tartalmat adhatnak a szabadságnak a felnövekvő nemzedék számára.
Irányt tudnak mutatni abban, hogy az egyéneknek nem csak a kor diktálta üzenetekre: a fogyasztásra, a nyugat-európai társadalmi minták feltétlen követésére és a közö...
2019-10-13 18:11:47
Önkormányzat 2019 - Láng Zsolt: 2020 őszére a II. kerület minden utcája aszfaltborítást kap
... a kormány. A kerület vezetője elmondta, bízik abban, hogy a következő években is megmarad a II. kerület jó kapcsolata a kormánnyal és együtt tudják fejleszteni a városrészt.
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter felidézte, a kormány a budapesti Fidesz kérésére hirdette meg azt a programot, amelynek célja valamennyi fővárosi földút leaszfaltozása.
A kabinet...
2019-10-12 13:14:01
Soltész Miklós: megerősítjük felekezeteinket és közösségeinket
... fejlesztéséért felelős kormánybiztos, a térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta, hogy a két templomnak elsősorban a tetőszerkezetét szükséges megújítani. A kormányzati támogatásról Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter döntött, a támogatási szerződést a héten aláírták.
Hámori György, Kapuvár polgármestere (Fidesz-KDNP) arról beszélt, hogy az egyhá...
2019-10-11 18:32:12
Átadták a Reformátorok tere részeként kialakított játszókertet a XVI. kerületben
... kerületi polgármester megköszönve a kormány támogatását elmondta: a játszókert 398 millió forintból valósult meg, a beruházást majdnem teljes egészében a kormány finanszírozta.
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter az átadó ünnepségen kiemelte: a játszókerttel kiegészült Reformátorok tere olyan központi hely lett a kerület életében, ahol a legifjabbaktól a legi...
2019-10-11 18:22:03
Önkormányzat 2019 - Gulyás Gergely és Sára Botond játszóteret avatott a Múzeumkertben
...
Az új játszótér is azt bizonyítja, hogy milyen eredményes tud lenni, milyen látványos és gyors fejlesztésekhez vezet a kormány és egy városrész együttműködése - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Mint mondta, ebben a helyzetben bízik abban, hogy azok a fejlesztések, amelyek az elmúlt időszakban létrejöttek Józsefvárosban, nem válnak politikai küzdelmek áldoz...
2019-10-11 18:11:51
2019.10.08 Alapkőletétel Zalaegerszegen
... Zoltán polgármester beszédében kiemelte: 3.3 milliárd forintból valósul meg a fejlesztés és várhatóan 2020 végén már használtba is vehetik a diákok és sportolók a létesítményt.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Mindszenty József életútját elevenítette fel a megjelenteknek, példaként állítva a hercegprímás kitartását, erkölcsi nagyságát. Kiemelte: Mindszenty ...
2019-10-11 16:35:15
Megújult a Beethoven utcai háziorvosi rendelő a XII. kerületben
... még két háziorvosi és néhány fogorvosi rendelő vár felújításra.
A mostani felújításnak köszönhetően az épületben minden háziorvosnak önálló rendelőszobája lett - közölte.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy a XII. kerületi önkormányzat jó példával jár elöl, az alapellátásához tartozó rendelők szinte mindegyikét megújította már.
Az Eg...
2019-10-11 15:21:54
Gulyás: a kormány is támogatja Várhelyi Olivér biztosi jelölését
...
Gulyás Gergely közölte: Várhelyi Olivér az unió egyik legjobb ismerője Magyarországról, szakmai felkészültségét senki nem vitathatja. Emellett a diplomata eddig is elkötelezetten küzdött az ellen, hogy a bevándorlást ráerőltessék a tagállamokra, így Magyarországra.
Érdemei vannak annak elérésében is, hogy a kötelező betelepítési kvótáról csak átmeneti időre szóló döntés ...
2019-10-10 20:22:32
Gulyás Gergely: Habsburg Ottó szerette Magyarországot
... miniszter.
Habsburg Ottó nem fogadta el a jaltai világrendet, de realista volt, és minden nap ránézett a térképre. Amikor pedig eljött a rendszerváltás, készen állt segíteni - mondta Gulyás Gergely.
Habsburg Ottó magyar volt, tudatosan döntött így, és ezt vállalta is - fűzte hozzá a kormánypárt politikus.
Hozzátette: a két világháború megmutatta, hogy a birodalmak k...
2019-10-10 20:02:31
1 2 3 .........................80 81 .............120 121 ............159 160 161 
Címkék: Mága Zoltán, Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda, Láng Zsolt, Soltész Miklós, Gulyás Gergely, Sára Botond, Alapkőletétel Zalaegerszegen, Várhelyi Olivér, Habsburg Ottó, Szakcsi Lakatos Béla, Nemzet Művésze, Szabadi Vilmos, Liszt Ferenc Zeneakadémia, Boncsér Gergely, Magyar Állami Operaház, Katona József, Simándy József-díjas, Gulyás Nagy György, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Hámori György, Mindszenty József, történelmi egyházak, felnövekvő nemzedék, nyugat-európai társadalmi, kerület vezetője, következő években, budapesti Fidesz, térség fideszes, tetőszerkezetét szükséges, kormányzati támogatásról, támogatási szerződést, héten aláírták, kormány támogatását, beruházást majdnem, kormány finanszírozta, átadó ünnepségen, játszókerttel kiegészült, kerület életében, városrész együttműködése, helyzetben bízik, elmúlt időszakban, hercegprímás kitartását, mostani felújításnak, épületben minden, alapellátásához tartozó, unió egyik, diplomata eddig, bevándorlást ráerőltessék, kötelező betelepítési,
© 2013 TVN.HU Kft.