Belépés
Krónika 9. rész (bizottsági jelentések)
... avarégetési tilalomra vonatkozó előírást.
Nacsa Lőrinc (KDNP) is üdvözölte az avarégetés tiltását, jelezve, hogy sok település jól kidolgozta a zöldhulladék-elszállítás rendszerét.
Gurmai Zita (MSZP) hangsúlyozta: alkotmánybírósági megállapításoknak tesz eleget - 10 hónapos késéssel - a törvényalkotó.
Magyar Zoltán (Jobbik) a komposztálásra vonatkozó felvilágosító k...
2020-05-19 17:52:44
Krónika 3. rész (bizottsági jelentések)
... pozitívan a javaslatra, szemben a kormányzati kommunikációval, a kulturális élet kivéreztetése felé tesznek lépéseket és bizonytalan helyzetbe hozzák a területen dolgozókat - értékelt.
Gurmai Zita (MSZP) szerint a javaslattal két baj van: nincs szükség rá és nincs előkészítve. A kultúra elveszíti közjó jellegét, szégyen amit művelnek - mondta. Szerinte a közalkalmazotti stát...
2020-05-19 12:32:42
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... nem.
Kijelentette: több tiszteletet várnak ezektől az országtól, és kiállnak mindenkivel szemben a magyarok méltósága és érdeke védelméért.
MSZP: emelni kell a közgyógyellátás forrásait!
Gurmai Zita (MSZP) arról beszélt, hogy az időseknek és krónikus betegeknek a korábbiaknál is többet kell költeniük a gyógyszerekre és gyógyászati segédeszközökre, védőeszközökre. ...
2020-05-11 15:02:08
Ellenzéki képviselőnők tiltakoztak, mert Magyarország nem csatlakozik az isztambuli egyezményhez
... Országgyűlésben vannak nők, mert a nők minden nap tükröt tartanak eléjük - közölte. A kormánypártok hatalomgyakorlásának ugyanis "a legfontosabb eszköze a női nem lejáratása" - mondta.
Gurmai Zita, az MSZP frakcióvezető-helyettese kijelentette, a Fidesz hazudik, amikor azt állítja, hogy a magyar állam megvédi az erőszak minden áldozatát. A magyar állam nem védte meg a hatgyer...
2020-05-05 12:52:13
Krónika 9. rész (isztambuli egyezmény)
... aggályosnak nevezte, hogy az egyezmény automatikussá tenné a nemi alapon menedékkérők beléptetését. "A magyar kormány elutasítja ezt az alattomos, lopakodó jogalkotást" - fogalmazott.
Gurmai Zita (MSZP) arra hívta fel a figyelmet, hogy a családon belüli erőszak áldozatai félnek és gyakran tehetetlenek az "erőszak ördögi körében", ha nem kapnak állami segítséget.
Példak...
2020-05-04 21:02:59
Krónika 15. rész (környezetvédelem, napirend lezárása)
... megjegyezve, a javaslat összhangban áll a kormány februárban meghirdetett klíma- és környezetvédelmi akciótervével.

MSZP: jó és szomorú pontjai is vannak a javaslatnak

Gurmai Zita (MSZP) örömtelinek nevezte, hogy a kormány teljesíti egy alkotmánybírósági döntésben előírt feladatát, még ha ezt tíz hónapos késéssel teszi is meg.
Egyetértésükről biztosított...
2020-04-22 07:04:07
Krónika 6. rész (klímaváltozás)
...

MSZP: zöld New Dealre van szükség

Gurmai Zita (MSZP) közölte, az éghajlatváltozás hatásai már 10-15 éven belül olyan erőssé válnak, hogy gyökeresen forgatják fel a mindennapi életünket. Ezt nem egy homályos hátterű vírus, hanem az emberek okozzák és nem fog elmúlni - tette hozzá.
Nincs másik Föld, még Mészáros Lőrincnek, még Orbán Viktornak sem. Öntözhet...
2020-04-21 15:02:34
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, tehetséggondozás, napirend után)
... szerbekkel folyamatosan egyeztetnek és reméli, hogy itt is lehet majd előrelépéseket elérni.

MSZP: mikor lesznek a gyógyászati segédeszközök is e-recepttel kiválthatók?

Gurmai Zita (MSZP) arról beszélt, hogy mintegy nyolcezer cukorbeteg él Magyarországon, és közel egymillióan vannak, akik gyógyászati segédeszközök használatára kényszerülnek. Örömének adott h...
2020-04-20 19:52:30
Krónika 7. rész (felsőoktatás)
... rendszerben.
"Van keresnivalónk a nemzetközi felsőoktatási piacon", ezt bizonyítja a több mint 30 ezer külföldi diák is - mutatott rá.
Az MSZP élesen bírálta a javaslatot
Gurmai Zita (MSZP) szerint az előterjesztés arról árulkodik, hogy "a kormányoldal fejében nincs semmilyen egységek koncepció". Decentralizációról beszélnek, miközben a közoktatásban korábban nem l...
2020-04-08 17:22:55
Krónika 1. rész (nemzetközi polgári repülés, Budapest-Belgrád vasútvonal)
... előterjesztését valamennyi, a vitában megnyilvánuló frakció támogatta: a Fidesz nevében Csenger-Zalán Zsolt, a Jobbik padsoraiból Gyüre Csaba, a KDNP-frakcióból Nacsa Lőrinc, a szocialisták közül Gurmai Zita, míg a DK-ből Varju László szólalt fel.
A kormány egyszerűsítené a Budapest-Belgrád vasútvonal engedélyeztetését
A kormány célja, hogy egyszerűsítse a Budapest-Belg...
2020-04-08 11:41:39
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Nacsa Lőrinc, Gurmai Zita, Magyar Zoltán, Mészáros Lőrincnek, Orbán Viktornak, Csenger-Zalán Zsolt, Gyüre Csaba, KDNP-frakcióból Nacsa Lőrinc, DK-ből Varju László, isztambuli egyezményhez, avarégetés tiltását, komposztálásra vonatkozó, kormányzati kommunikációval, kulturális élet, területen dolgozókat, kultúra elveszíti, közalkalmazotti stát, magyarok méltósága, közgyógyellátás forrásait, legfontosabb eszköze, magyar állam, erőszak minden, egyezmény automatikussá, nemi alapon, magyar kormány, családon belüli, javaslat összhangban, kormány februárban, kormány teljesíti, alkotmánybírósági döntésben, éghajlatváltozás hatásai, mindennapi életünket, homályos hátterű, emberek okozzák, gyógyászati segédeszközök, nemzetközi felsőoktatási, több mint, előterjesztés arról, kormányoldal fejében, közoktatásban korábban, vitában megnyilvánuló, szocialisták közül, kormány egyszerűsítené, kormány célja, környezetvédelem, tehetséggondozás, éghajlatváltozás, környezetvédelmi, közalkalmazotti, előterjesztését,
© 2013 TVN.HU Kft.