Belépés
Önkormányzat 2019 - Fidelitas: a pécsieknek joguk van tudni az ellenzéki jelölt múltjáról
... egyik legnépszerűbb turistaútjánál általuk elhelyezett "figyelemfelhívó tábla" előtt beszélt a kampány indulásáról újságíróknak.
Az elnök Péterffy Attiláról azt mondta, "ő annak a Gyurcsány Ferencnek az embere, aki már egyszer tönkretette az országot és annak a baloldalnak a jelöltje, amely már egyszer tönkretette Pécset".
Péterffy Attiláról tudvalevő - folytatta -, hogy...
2019-09-16 15:43:08
Önkormányzat 2019 - Kövér: a tét, hogy alkalmas, hozzáértő és tisztességes képviselőket választunk-e
... azzal akarják az embereket mozgósítani, és elérni, hogy a jelöltjeikre szavazzanak, hogy ez eszköz a hatalom visszaszerzésére.
Kövér László azt mondta, az ellenzék vezérfiguráit "Gyurcsány Ferencnek és Dobrev nem Gyurcsányné Klárának hívják". Ha vannak olyanok, akiknek nincs helyük a közéletben, az Gyurcsány Ferenc és csapata, "ott ártottak ennek az országnak, ahol lehetett"...
2019-09-13 20:22:19
Önkormányzat 2019 - Fidelitas: Karácsony Gergely nem ismeri Budapestet
... kétmilliárdos hitelkeret tartja lélegeztetőgépen".
A Fidelitas budapesti elnöke elmondta, öt éve, amikor Karácsony Gergely a helyiek segítsége nélkül nem tudott volna megmutatni Gyurcsány Ferencnek egy iskolát, azt gondolták, majd belejön. "De a helyzet csak romlott" - jelentette ki.
Borbély Ádám a sajtótájékoztatón levetített egy videót, amelyen Karácsony Gergely korább...
2019-09-08 13:31:27
Önkormányzat 2019 - Fidesz: Gyurcsányék lebontanák a kerítést, beengednék a migránsokat
... a nagyobbik kormánypárt politikusa, aki szerint ennek az az oka, hogy "ők nem megvédeni akarják Európát és Magyarországot, hanem be akarják telepíteni a migránsokat".
Hozzátette: Gyurcsányék eddig is mindent megtettek azért, hogy támadják a magyar határvédelmet. "Gyurcsány szó szerint azt mondta, hogy teljesen értelmetlen lezárni a határt, sőt személyesen ment a határhoz, és ...
2019-08-27 14:02:37
Szép napot mindenkinek!
... dicsekvő alkat, így az idei történelemkönyvbe is már beíratta magát.
Igaz, mivel a tények elferdítése sem áll öntől távol, így nem esett nehezére nyomtatásban azt állítani, hogy Gyurcsány Ferenc a privatizáció egyik nyertese volt...hmmm, itt üzenem Gyurcsány Ferencnek, zúzassa be a történelemkönyveket, hiszen ez az állítás egyszerűen nem igaz.
Nem szívesen írok arról, h...
2019-07-22 12:02:10
XXI. Század Intézet: az ellenzéki előválasztás konfliktusforrás
... ellentmondanak korábbi nyilatkozataiknak. Ez azt mutatja, hogy az ellenzék célja nem Tarlós István legyőzése a főpolgármester-választáson, hanem a leszámolás, egymással - fejtegette.
Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének célja, hogy az MSZP még mélyebbre süllyedjen, 2022-re pedig teljesen eltűnjön - vélekedett az elemző. Hozzáfűzte, várható, hogy a DK szepte...
2019-06-13 08:51:05
Ki ez a Gyurcsány?
... MINTAPÉLDÁJÁRÓL. EBBŐL IDÉZEK RÖVIDEN

,,"A nemzetközi pénzintézetek és hitelminősítők" ... csöndben maradtak, hangjukat sem hallatták, hagyták, hogy a Gyurcsány-kormány folytassa ócska kommunikációs bűvésztrükkjét.
A legnagyobb bűnt mégis az Európai Unió követte el. Az Európai Tanács rendeletének megfelelően a tagállamoknak minden évben be kell...
2019-05-29 10:16:16
Politológus: az ellenzéki pártoknak csak egyetlen üzenete hallható
... ez az üzenet szükséges, de nem elégséges feltétele annak, hogy bármelyik ellenzéki párt jól szerepeljen.
Probléma az is, hogy jelenleg "személyiséghiányos" az ellenzék, egyedül Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének üzenetei "mennek át", de ő a saját gondjaival küszködik.
Ugyanakkor hitelességi problémái is vannak az ellenzéki pártoknak és az egyes poli...
2019-04-18 08:31:19
Feljelentést tesz a DK, mert megütötték az egyik aktivistájukat
... szeretnének tájékoztatást kapni arról, hogy mennyibe került az évértékelő beszéd megtartása.
Rónai Sándort megkérték, hogy vesse össze a vasárnapi esetet azzal, amikor 2006-ban, Gyurcsány Ferencnek, a DK jelenlegi elnökének miniszterelnöksége alatt a rendőrök gumilövedékkel és könnygázzal oszlatták a tüntetőket.
A szóvivő egyebek mellett kifejtette, aktivistájukat úgy üt...
2019-02-11 12:31:51
Krónika 1. rész (napirend előtt: munkaidő-beosztás)
... ülésvezetése miatt Kövér László házelnököt és Lezsák Sándor parlamenti alelnököt.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt tudakolta, pártelnökének, Gyurcsány Ferencnek is azt mondta-e, nincs helye a politikában, amikor a volt miniszterelnök arról beszélt, el lehet menni az országból, vagy amikor azt mondta, hazudtak reggel, éjjel meg ...
2018-12-11 09:41:21
1 2 3 ............40 41 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: Karácsony Gergely, Század Intézet, Péterffy Attiláról, Gyurcsány Ferencnek, Kövér László, Gyurcsányné Klárának, Gyurcsány Ferenc, Borbély Ádám, Tarlós István, Demokratikus Koalíció, EBBŐL IDÉZEK RÖVIDEN, Európai Unió, Európai Tanács, Rónai Sándort, Lezsák Sándor, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, pécsieknek joguk, ellenzéki jelölt, ellenzéki előválasztás, ellenzéki pártoknak, egyik aktivistájukat, kampány indulásáról, elnök Péterffy, embereket mozgósítani, jelöltjeikre szavazzanak, hatalom visszaszerzésére, ellenzék vezérfiguráit, helyiek segítsége, helyzet csak, sajtótájékoztatón levetített, nagyobbik kormánypárt, magyar határvédelmet, idei történelemkönyvbe, tények elferdítése, privatizáció egyik, állítás egyszerűen, ellenzék célja, nemzetközi pénzintézetek, legnagyobb bűnt, tagállamoknak minden, üzenet szükséges, saját gondjaival, egyes poli, évértékelő beszéd, vasárnapi esetet, rendőrök gumilövedékkel, szóvivő egyebek, volt miniszterelnök, lélegeztetőgépen, visszaszerzésére,
© 2013 TVN.HU Kft.