Belépés
Jégkorong divízió I/A-vb - Kikapott a kazahoktól az ötödikként záró a magyar válogatott
... hangulatról.
A találkozón Majoross Gergely megbízott szövetségi kapitány nem számíthatott a csapatkapitány Magosi Bálintra, visszatért viszont a szlovénok ellen eltiltás miatt hiányzó Hári János. S ott volt a pályán Erdély Csanád is, akinek a jobb combjában sérült meg egy izom a szlovénok ellen, ám végül vállalni tudta a játékot.
Bálizs Bence kezdett a kapuban, s a válog...
2019-05-05 18:02:08
Jégkorong divízió I/A-vb - Nagy Gergő: a fejekben kell rendet tenni!
... "szapporói csodának", a világelitbe való feljutásnak. Hozzátette, keményebb hozzáállással lehet csak változtatni a kapu előtti hatékonyságon.
A szlovénok ellen eltiltás miatt hiányzó Hári János az MTI-nek elárulta, a lelátóról úgy tűnt, nem volt reális a pénteki végeredmény.
"Sok pozitívumot is ki lehet venni a meccsből, például több gólhelyzetet alakított ki a csapat, m...
2019-05-04 11:51:10
Jégkorong divízió I/A-vb - Majoross: még soha nem viselkedtünk ilyen "töketlenül"
... számukra.
"Nagyon büszke vagyok játékosaimra, akik hatvan percen keresztül koncentráltak és igazi csapatként játszottak" - hangsúlyozta.
A sérült Magosi Bálint távollétében Vas János volt a csapatkapitány, aki úgy fogalmazott: nem lehet ilyen gyengén játszani a két kapu előtt.
"Hagytuk őket gólokat lőni, mi meg nem voltunk elég tökösek ahhoz, hogy betaláljunk" - mon...
2019-05-03 19:11:46
Jégkorong divízió I/A-vb - Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott
...

Eredmény, 4. forduló:Szlovénia-Magyarország 6-0 (1-0, 3-0, 2-0)-------------------------------- ----------gól: Stebih (14.), Drozg (21., 24.), Kuralt (31.), Kopitar (55.), Hebar (59.)

A két együttes korábban 33 alkalommal találkozott, az örökmérleg jelentős szlovén fölényt mutatott: 25 győzelmük - közte mind a kilenc világbajnoki összecsapás - mellett 2 döntet...
2019-05-03 18:11:31
Jégkorong divízió I/A-vb - Galló: most lehet esélyünk rá, hogy elkapjuk a szlovénokat
...
A csapatkapitány Magosi Bálint sérülés, míg egyik helyettese, - a 27. születésnapját épp pénteken ünneplő - Hári János eltiltás miatt kihagyja a találkozót, amelyre félórás fakultatív átmozgató edzéssel hangolt a csapat: a keret fele a jégen, míg mások focizással vagy épp az óriási Barisz Arénában tett sétával készültek.
A jégen gyakorlók egyike Galló Vilmos volt, aki el...
2019-05-03 12:43:08
Jégkorong divízió I/A-vb - A litvánokat legyőzte a magyar válogatott
... a lehetőséggel, kihasználva, hogy számukra szerencsésen pattant a korong.
A második húsz perc elején először játszhatott emberelőnyben a magyar válogatott, s ki is használta azt: Vas János lövése után kijött a pakk a litván hálóőrről, Erdély Csanád pedig közelről nem hibázott. Ezt követően is veszélyesebben játszott a magyar csapat, s két Csíkszeredában született csatár összj...
2019-05-02 11:01:02
Jégkorong divízió I/A-vb - Bizakodva várja a folytatást a magyar válogatott
... beragadtak a rajtnál. Nincs más lehetőségünk, mindenképp győznünk kell a litvánok ellen."
Elmondta, nem jelent terhet számára, hogy csak az ő sorából tudtak betalálni: eddig csak Hári János és Galló Vilmos szerzett gólt a vb-n.
"Minden sorban van olyan egyéniség, aki meg tud villanni, ugyanígy lehetett volna ez bármelyik másik sor is."
Erdély elmondta, délután video...
2019-05-01 19:45:13
Jégkorong divízió I/A-vb - Kijelölték a magyar világbajnoki keretet
... Fehérvár AV19-ből és a MAC Újbudából, négyen a DVTK Jegesmedvékből, ketten az UTE-ból és egy egy játékost az Erste Liga-bajnok FTC-ből került be.
A válogatott legidősebb tagja a 35 éves Vas János, a legfiatalabb pedig a 22 éves Stipsicz Bence. A hátvéd Szabó Dániel és Macaulay Scott az első világbajnokságán szerepelhet. A keretből 18-an voltak ott a tavalyi vb-n is, és 15 ját...
2019-04-22 15:31:37
A jégkorongozó Hári János a finn élvonalban folytatja
...
A 26 esztendős csatár az osztrák ligában (EBEL) negyeddöntőig jutott Fehérvár AV19-ből igazolt a finn bajnokság alapszakaszát a harmadik helyen záró együtteshez.
"Magasabb szinten szerettem volna játszani a mostani jó szezon után" - idézte Hári indoklását a weboldal.
Hári szerdán (ma) a szlovénok ellen lép jégre a divízió I/A világbajnokságra készülő válogatott szín...
2019-04-17 21:29:40
Legyőzte a szlovénokat utolsó hazai felkészülési meccsén a jégkorong-válogatott
... kísérletet hárított az első harmadban, míg a szlovén kapura 14 lövés ment.
A második húsz perc gyors magyar találattal indult: tizenegy másodperc elteltével a finn élvonalba igazolt Hári János volt eredményes közelről, a szlovénok pedig kapust cseréltek. A vendégek második emberelőnyüket is kihasználták, majd a mérkőzés feléhez közeledve egyenlő létszámban egy gólra jöttek fe...
2019-04-17 21:26:27
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Nagy Gergő, Hári János, Majoross Gergely, Magosi Bálintra, Erdély Csanád, Bálizs Bence, Magosi Bálint, Barisz Arénában, Galló Vilmos, Fehérvár AV19-ből, DVTK Jegesmedvékből, Erste Liga-bajnok FTC-ből, Stipsicz Bence, Szabó Dániel, Macaulay Scott, ötödikként záró, magyar válogatott, fejekben kell, litvánokat legyőzte, magyar világbajnoki, jégkorongozó Hári, finn élvonalban, szlovénokat utolsó, találkozón Majoross, csapatkapitány Magosi, szlovénok ellen, pályán Erdély, jobb combjában, világelitbe való, kapu előtti, pénteki végeredmény, sérült Magosi, örökmérleg jelentős, kilenc világbajnoki, keret fele, óriási Barisz, jégen gyakorlók, második húsz, litván hálóőrről, magyar csapat, litvánok ellen, válogatott legidősebb, legfiatalabb pedig, hátvéd Szabó, első világbajnokságán, keretből 18-an, tavalyi vb-n, osztrák ligában, finn bajnokság, harmadik helyen, világbajnokságra készülő, első harmadban, szlovén kapura, finn élvonalba, szlovénok pedig, vendégek második, mérkőzés feléhez, gólra jöttek, világbajnokságra,
© 2013 TVN.HU Kft.