Belépés
Március 15. - Közös tüntetésen álltak ki az összefogás mellett az ellenzéki pártok
... lázálomnak, hogy "magyarok törtek magyarokra", amikor a kormány elvette a normális oktatáshoz, a rendes egészségügyhöz való jogot, továbbá nem üldözi azokat, akik a közösből lopnak.
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, sok beszéd helyett sok munkára, az egymás elleni szervezkedés helyett saját maguk megszervezésére, a lemondó beletörődés helyett ped...
2019-03-15 18:51:58
Orbán Viktor évértékelő beszédét bírálta az ellenzék
... sleppje által megfizethető" magánegyetemmé a többit.
Az Akadémiát "a legnagyobb magyar alapította és a legkisebb magyar akarja sírba tenni" - mondta.
Független képviselőtársa, Hadházy Ákos arról beszélt: azok, akik kiállnak az európai ügyészséghez csatlakozás és az uniós tagság mellett, "nem hazaárulók, hanem hősök".
A Köztársasági Elnöki Hivatal és a Minisztereln...
2019-02-10 19:31:51
Hidvéghi: ismét tüntet Budapesten a "Soros-lista"
...
"Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot" - fogalmazott Hidvéghi Balázs.
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint valójában ezek a politikusok mind "feliratkoztak a Soros-listára" és mindannyian bevándorláspártiak.
Rámutatott: három és fél hónap múlva európa...
2019-02-10 14:41:32
EP-választás - Mozgalmat indított az ellenzéki együttműködés érdekében a Párbeszéd EP-képviselője
... ellenzék szétforgácsolja erejét, azzal kizárólag a Fidesz malmára hajtja a vizet.
A kezdeményezését támogatja Mellár Tamás, a Párbeszéd parlamenti frakciójának tagja, Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők, Andor László és Balázs Péter korábbi uniós biztosok, Bod Péter Ákos volt jegybankelnök, Róna Péter közgazdász, Bojár Gábor informatikai nagyvállalkozó, Holoda...
2019-01-18 14:02:05
Alkotmánybírósághoz fordul a parlamenti ellenzék a munka törvénykönyvének módosítása miatt
... 50 aláírás - írták.
Az MTI-hez eljuttatott közleményt Szabó Tímea (Párbeszéd), Tóth Bertalan (MSZP), Szabó Gábor (Jobbik), Vadai Ágnes (DK), Keresztes László Lóránt (LMP), valamint Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Bősz Anett független képviselő írta alá.
"Az ellenzéki pártok a jövőben is közösen küzdenek a törvény visszavonásáért" - fogalmaztak.
A Fidesz az MTI-hez ...
2019-01-14 17:53:04
Vonulásos tüntetést tartott az ellenzék Békéscsabán
... "Ellenállás!" molinóval felvezetve, "Nem félünk!"-et skandálva vonultak fel a város főutcáján, majd a városháza előtt hallgatták meg a Békéscsabára érkezett ellenzéki politikusokat.
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő arról tájékoztatta hallgatóságát, hogy már 400 ezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez....
2019-01-12 20:13:51
Újabb tiltakozásokra szólítottak föl az ellenzéki pártok és a szakszervezetek
... uralkodj elvét a tüntetőkkel szemben.
Szél Bernadett független parlamenti képviselő úgy fogalmazott: a világ nem lehet a populistáké és Magyarország nem lehet Orbán Viktoré.
Hadházy Ákos, aki szintén független képviselő, egyebek mellett azt emelte ki, hogy ha a december 16-i tüntetésen kihirdetett öt pontban megfogalmazott követelések nem teljesülnek, akkor nem beszélhe...
2019-01-05 19:04:33
Közös ellenállás mellett tettek fogadalmat az ellenzéki képviselők
... arra, miként bántalmazhattak ellenzéki képviselőket a köztelevízió épületénél. Kijelentette, az ellenzék a jövőben is egységesen lép fel a "rabszolgatörvény" ellen, a "demokráciáért".
Hadházy Ákos független képviselő aláhúzta, független közmédia, bíróság és ügyészség nélkül nem lehet választásról, parlamentről beszélni.
Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője fon...
2019-01-03 14:54:00
Határozatképtelen volt a nemzetbiztonsági bizottság ülése
... Vagyonkezelő Alap (MTVA) III. kerületi székházához vonult. Több ellenzéki képviselő még aznap este bement az épületbe azzal a céllal, hogy követeléseiket beolvassák a közmédiában. Hétfő reggel Hadházy Ákos (független) összetűzésbe került az MTVA biztonsági embereivel, ezután őt és Szél Bernadettet (független) kivezették az épületből. Az MTVA az MTI-vel hétfőn azt közölte: az orszá...
2018-12-18 14:51:43
A kormány ellen tüntettek Budapesten ellenzéki pártok kezdeményezésére
... az erőszak rendszere, ezért a belügyminiszternek le kell mondania. Orbán Viktor is felelős azért, hogy országgyűlési képviselőket "ütnek-vernek" egy közintézményben - fogalmazott.
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a tüntetésen azt hangsúlyozta, hogy az emberek a hatalom lelkébe tapostak a független közmédia erőteljes követelésével.
Fekete-Győr András, a Mom...
2018-12-17 20:43:13
1 2 3 .......27 28 ...40 41 ....53 54 55 
Címkék: Orbán Viktor, Párbeszéd EP-képviselője, Hadházy Ákos, Köztársasági Elnöki Hivatal, Karácsony Gergely, Hidvéghi Balázs, Mellár Tamás, Szél Bernadett, Andor László, Balázs Péter, Péter Ákos, Róna Péter, Bojár Gábor, Szabó Tímea, Tóth Bertalan, Szabó Gábor, Vadai Ágnes, Keresztes László Lóránt, Bősz Anett, Orbán Viktoré, Vagyonkezelő Alap, Szél Bernadettet, Fekete-Győr András, összefogás mellett, ellenzéki pártok, ellenzéki együttműködés, parlamenti ellenzék, munka törvénykönyvének, ellenzék Békéscsabán, ellenzéki képviselők, nemzetbiztonsági bizottság, kormány ellen, kormány elvette, normális oktatáshoz, rendes egészségügyhöz, közösből lopnak, egymás elleni, lemondó beletörődés, legnagyobb magyar, legkisebb magyar, európai ügyészséghez, uniós tagság, közös színjátékot, politikusok mind, kezdeményezését támogatja, törvény visszavonásáért, város főutcáján, városháza előtt, tüntetőkkel szemben, december 16-i, köztelevízió épületénél, épületbe azzal, erőszak rendszere, hatalom lelkébe, független közmédia,
© 2013 TVN.HU Kft.