Belépés
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... jobbközép pártként 2022-ben meghatározó eleme legyen egy nemzeti egységkormánynak.

A napirend előtti felszólalásokat követően az elnöklő Latorcai János bejelentette, hogy a független Hadházy Ákos mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló indítvány érkezett rágalmazás miatt indított magánvádas ügyben, amit a mentelmi bizottság vizsgál meg.
Latorcai János ezután a ...
2020-08-03 14:42:36
Szél Bernadett és Hadházy Ákos szerint a Fidesz és Péterfalvi Attila nem tud mit kezdeni a nemzeti konzultációs
...
Szél Bernadett és Hadházy Ákos júniusban közösségi oldalán az kérte, hogy "a nemzeti konzultációnak nevezett gátlástalan propagandaanyagot" nekik küldjék el a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványhoz, megjelölve annak postacímét.
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) kedden tudatta az MTI-vel: fennáll a veszélye, hogy a nemzeti konzultá...
2020-07-14 17:12:25
NAIH: sérülhetnek az általános adatvédelmi rendelkezések a nemzeti konzultációs kérdőívek harmadik személy álta
...
Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő júniusban közösségi oldalán az kérte, hogy "a nemzeti konzultációnak nevezett gátlástalan propagandaanyagot" nekik küldjék el a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványhoz, megjelölve annak postacímét.
A NAIH a közleményében felhívta a figyelmet, hogy a nemzeti konzultációs kérdőíveken csak az ere...
2020-07-14 10:21:23
Koronavírus - Dömötör: már 396 ezren kitöltötték a nemzeti konzultációs kérdőívet
... a kérdőíveket a postaládákból, máshol levágják azokról a személyes adatokat. A Momentum obszcén tartalmakat firkál az ívekre, miközben súlyos kérdőjelek vannak akörül, hogy a független Hadházy Ákos hogyan kezeli a személyes adatokat - sorolta problémáit.
A politikus közölte, nem értik, hogy a baloldali pártok miért akarják akadályozni, hogy az emberek elmondják a véleményüket...
2020-07-13 16:51:57
Nemzeti konzultáció - Hollik: a baloldal folyamatosan támadja a konzultációt
... újra elmondhatják véleményüket az "őket és a nemzetet érintő sorskérdésekről".
A baloldal viszont - fűzte hozzá - folyamatosan támadja a konzultációt, most éppen Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők buzdítanak arra, hogy az emberek ne töltsék ki a kérdőívet, hanem azt üresen küldjék el nekik.
"Ez viszont ellentmond a demokrácia lényegének. Ez...
2020-06-12 13:42:46
Járóka Lívia cáfolja Hadházy Ákos rágalmait
...
A független képviselő "Korrupcióinfó" elnevezésű oldalán Járóka Lívia egyesületeiről, tanácsadó cégéről, s az általuk kapott állami támogatásokról írt. Hadházy Ákos kiemelte, ha Járóka Lívia nem válaszol egy héten belül a kérdéseire, feljelenti.
Járóka Lívia közleményében leszögezte: Hadházy Ákos állításai minden valóságalapot nélkülöznek. "Állításai személyemen kívül a ...
2020-06-11 19:13:07
Koronavírus - XXI. Század Intézet: felerősödik az átrendeződés az ellenzéki oldalon
... szerepét, míg az MSZP, az LMP és a Jobbik már nem kapna szerepet, teljes mértékben felolvadnának ebben az új alakulatban.
Az intézet szerint a szintén liberális Momentum mindeközben Hadházy Ákos és Szél Bernadett "pártnélküli politikusokkal" szövetkezik, hozzájuk hasonlóan a Párbeszéd is a "botránypolitizálást" részesíti előnyben.
Az LMP jövője kérdéses, a zöld formáció...
2020-05-25 17:32:24
Koronavírus - Az Ab-hez fordulnak az ellenzéki pártok az önkormányzatokat ért elvonás miatt
... teremtsen olyan precedenst, amely üzeni a kormánynak, hogy még veszélyhelyzetben sem tehet meg mindent - olvasható a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők közleményében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Ebben azt írják: a kormány a koronavírus-járvány kezelése érdekében számtalan forrást vont el a...
2020-05-07 09:51:33
Koronavírus - A tisztifőorvos ismét azt kérte az idősektől, hogy maradjanak otthon
... munkavállalás céljából ingázók is minden esetben átesnek a határon az egészségügyi ellenőrzésen, és aki tüneteket mutat, annál elrendelik a házi karantént.
Azzal kapcsolatban, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő sajtóinformációk szerint adatokat kért a Pécsi Tudományegyetemtől, Müller Cecília annyit mondott: a kórházak mindegyike köteles online adatszolgáltatá...
2020-03-28 14:12:08
Coronavirus - Opoziţia: nu avem încredere în guvernul Orbán, de aceea nu-l investim cu puteri depline
... MTI de către Coaliţia Democratică, Partidul Socialist Ungar, Dialog pentru Ungaria, Jobbik, Politica Poate fi Altfel, Mişcarea Momentum, Liberalii, precum şi deputaţii independenţi Ákos Hadházy şi Bernadett Szél, guvernul este incapabil de a gestiona pericolul, cetăţenii unguri şi reprezentanţii lor sunt trataţi nu ca parteneri, ci ca adversari care trebuie învinşi.
Opoziţia ...
2020-03-24 15:14:03
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....57 58 59 
Címkék: Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Péterfalvi Attila, Járóka Lívia, Század Intézet, Latorcai János, Igazságos Társadalomért Alapítványhoz, Nemzeti Adatvédelmi, Információszabadság Hatóság, Pécsi Tudományegyetemtől, Müller Cecília, Coaliţia Democratică, Partidul Socialist Ungar, Politica Poate, Mişcarea Momentum, Ákos Hadházy, Bernadett Szél, rendkívüli ülés, nemzeti konzultációs, általános adatvédelmi, baloldal folyamatosan, ellenzéki oldalon, ellenzéki pártok, tisztifőorvos ismét, nemzeti egységkormánynak, napirend előtti, elnöklő Latorcai, független Hadházy, mentelmi bizottság, nemzeti konzultációnak, nemzeti konzultá, közleményében felhívta, személyes adatokat, politikus közölte, baloldali pártok, emberek elmondják, nemzetet érintő, baloldal viszont, demokrácia lényegének, független képviselő, általuk kapott, héten belül, intézet szerint, szintén liberális, zöld formáció, egészségügyi ellenőrzésen, házi karantént, kórházak mindegyike, gestiona pericolul, felfüggesztésére, önkormányzatokat,
© 2013 TVN.HU Kft.