Belépés
Profi táncosok standard Európa-bajnokságának ad otthont Debrecen
... várnak, míg a debreceni Valcer Táncstúdió duójának, Budai Attilának és Barna Lillának ez lesz az első éve a profik között.
A latin Európa Kupán öt magyar páros - Budai Attila-Barna Lilla, Hancz Patrik-Hancz Bianka, Gellai Tamás-Vorobchenko Darya, Kiss Noel-Szőke Vivien, Kovács Gergely-Dudás Ágnes és Süttő Roland-Tombácz Anikó - vesz részt. Az Eb-n, illetve az EK-n a magyarok...
2017-05-10 15:13:11
Kortárstánc fesztivált tartanak Bécsben
... befolyásoló belső hangjainkról szól. A darabban fellépnek Daichi Uematsu, Tatiana Shipilova, Tatiana Baranovska, Artem Pozdeev, Luigi Iannone, Matuza Adrienn, Engelbrecht Patrik, Jekli Zoltán, Hancz Alexandra és Tüű Barbara táncművészek.
A 37 éves Győri Balett repertoárja a klasszikus balettől, a kortárs táncon át a kísérleti jellegű projektig terjed, felölelve a táncművésze...
2016-11-17 13:13:04
Könyvbemuatók, mesematiné, interaktív zenei programok az Olvasás éjszakáján
... zenével mutatja be "koholmány- és kacsagyűjteményét", a Madáretetőt, Bajzáth Mária 6-8 éveseknek szóló mesegyűjteményről vall, Sándor Erzsivel Anyavalya című családtörténetéről beszélget Hancz Gáborral. Az 56-os forradalom 60. évfordulójához kapcsolódva bemutatják Bartos Margit 1956 és 1959 között írt naplóját is.
A székesfehérvári Alexandra Könyváruházban Geronimo Stilton me...
2016-10-01 08:21:04
Zrínyi-emlékév - Kezdődnek a Zrínyi-emlékév központi programjai Szigetváron
... közölték a szeptember 11-ig tartó Zrínyi Napok szervezői az MTI-vel.
Az első nap délutánján a Szulejmán szultán türbéjének kutatásával kapcsolatos helyszíneken vezeti végig az érdeklődőket Hancz Erika ásatásvezető régész és Kitanics Máté, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tudományos munkatársa. A bejárást kedden, csütörtökön és pénteken is megismétlik.
Szerda kivételé...
2016-09-03 15:11:55
Már tarthatatlan a magyar bérszint: nálunk a legalacsonyabba
Már tarthatatlan a magyar bérszint: nálunk a legalacsonyabbak a fizetések


Hancz Gábor

2016.01.30. 07:42
Egyre több területen alakul ki nagy munkaerőhiány, aminek egyik oka a ,,munkabérhiány": az itthoni fizetések rendkívül alacsonyak, nemcsak Ausztriához vagy Németországhoz, hanem csaknem mindegyik volt szocialista országhoz képest.

...
2016-01-31 11:56:45
Nagy baj van az iskolákban
Nagy baj van az iskolákban

Hancz GáborDélmagyarország
2016.01.18. 07:50

Van olyan város, ahol a tanárok egy krétát kapnak egy napra, most pedig papírt kellett kölcsönkérniük, hogy meg tudják tartani a középiskolai felvételit - Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke, a győri Révai-gimnázium igazgatója szerint ez is jelzi, milyen nagyok a bajok az o...
2016-01-18 18:56:46
Szulejmán sírja - A szultán türbéjét fedezhették fel Szigetvár mellett- BŐVÍTETT (új: további részletek)
... irányba mutat, a megtalált épületegyüttes I. Szulejmán türbéjét foglalja magába, ide temethették a szultán belső szerveit.
Az ásatásokon több mint negyven ember dolgozik, a vezető régész Hancz Erika és különösen fontos szerepet játszott egy másik kutató, Kitanics Máté is. Pap Norbert szerint mintaszerű volt az együttműködés a török hatóságokkal, köszönetet mondott a TIKA támo...
2015-12-09 14:21:10
Kádárék és a Himnusz
... Ákos karnaggyal, a Magyar Kórusok és Zenekarok Országos Szövetségének választmányi elnökével,aki két évtizede kutatja, miként született zene nemzeti imádságunk szövegére.

Az írást Hancz Gábor az alábbi bevezető címmel (is) ajánlja az olvasók figyelmébe:
Erkel szépunokája szerint Kádár idején azt szerették volna,ha nem éneklik nemzeti imádságunkat

Később ...
2014-01-22 17:57:38
Kádár hatalomtechnikai módszerei 1956-1963 között
... két korábbi könyve még A III/III krónikája illetve Budapest a diktatúrák árnyékában, melyet Ungváry Krisztiánnal írt közösen.

A Kisalföld megyei napilap 2014.01.04-ei szá...
2014-01-07 06:11:53
Kisvállalkozók képzése uniós támogatással
...
A képzési programban az ország 18 megyéjének kis- és mikrovállalkozásai, családi vállalkozásai kaptak lehetőséget alkalmazottaik szaktudásának, nyelvismeretének a bővítésére - közölte Hancz István.
Elmondta: egyebek között az uniós árufuvarozásra szakosító, fodrász-kozmetikus-sminkes, környezetvédelmi, vállalkozói ismereteket bővítő, kommunikációs és értékesítési ismeret...
2012-12-07 14:53:07
1 2 
Címkék: Valcer Táncstúdió, Budai Attilának, Barna Lillának, Európa Kupán, Budai Attila-Barna Lilla, Hancz Patrik-Hancz Bianka, Gellai Tamás-Vorobchenko Darya, Kiss Noel-Szőke Vivien, Kovács Gergely-Dudás Ágnes, Süttő Roland-Tombácz Anikó, Daichi Uematsu, Tatiana Shipilova, Tatiana Baranovska, Artem Pozdeev, Luigi Iannone, Matuza Adrienn, Engelbrecht Patrik, Jekli Zoltán, Hancz Alexandra, Győri Balett, Bajzáth Mária, Sándor Erzsivel Anyavalya, Hancz Gáborral, Bartos Margit, Alexandra Könyváruházban Geronimo Stilton, Zrínyi Napok, Hancz Erika, Kitanics Máté, Magyar Tudományos Akadémia, Hancz Gábor, Hancz GáborDélmagyarország, Horváth Péter, Nemzeti Pedagógus Kar, Magyar Kórusok, Zenekarok Országos Szövetségének, Ungváry Krisztiánnal, Hancz István, magyar bérszint, szultán türbéjét, debreceni Valcer, profik között, latin Európa, darabban fellépnek, klasszikus balettől, kortárs táncon, kísérleti jellegű, 56-os forradalom, székesfehérvári Alexandra, szeptember 11-ig, érdeklődőket Hancz, bejárást kedden,
© 2013 TVN.HU Kft.