Belépés
Trianon 100:a magyar fájdalom és remény emlékművei Budapeste
... Szent István-bazilika szentélyében helyeztek el, és ezután minden évben körbehordozták a húsvéti feltámadási körmeneten.

A szoboravató beszédet Urmánczy Nándor, az irredenta mozgalom emblematikus alakja tartotta. Elképzelhetjük, milyen hatással voltak súlyos mondatai a hetvenezer egybegyűltre: ,,Ez a hely a nemzet búcsújáró helye, de egyúttal a gyűlölet és bosszú k...
2020-06-02 22:15:09
BRFK: a Dohány utcai rendezvényről 34 embert jelentettek fel
...
Csütörtökön a Mi Hazánk Mozgalom tartott megemlékezést a Deák téri késelés áldozatairól, valamint felvonulást a bűnözés ellen az Országos Roma Önkormányzat székházánál.
A feljelentettek között voltak olyanok is, akiket a rendőrség több szabálysértés elkövetése miatt is feljelentett. Helyszínbírságot nem szabtak ki.
A rendőrség azt közölte szabálysértési és/vagy bünt...
2020-05-29 21:22:25
Koronavírus - BRFK: tilos gyűlés helyszínén tartózkodni
...
Az ORÖ csütörtökre sajtótájékoztatót jelentett be a "Mi Hazánk Mozgalom 2020. május 28-ra tervezett provokációja" címmel. Apáti István, a párt politikusa korábban azt mondta, hogy a Mi Hazánk kegyeleti megemlékezést tart május 28-án délután az ORÖ székháza előtt a Deák téri kettős gyilkossággal kapcsolatban. Úgy fogalmazott: a megemlékezést azért szervezik az ORÖ székháza elé...
2020-05-27 20:03:18
Koronavírus - Nézőpont: tartja megnövekedett népszerűségét a Fidesz
... kevesebb mint fele a 2018-as tavaszi támogatottságának - írták.
Hozzátették: az MSZP-Párbeszéd 3 százalékkal továbbra is történelmi mélyponton van, a Lehet Más a Politika 2, a Mi Hazánk Mozgalom 1 százalékot érne el, ha most vasárnap lenne a parlamenti választás, vagyis nem jutnának be a parlamentbe.
Az intézet szerint jelzi a kiábrándulást az ellenzéki pártokból, hogy a...
2020-05-12 13:42:33
Mi Hazánk Mozgalom: tiltsák meg a kerékbilincselést a fővárosban!
...
Novák Előd azt mondta: a fővárosi önkormányzat csak a vészhelyzet idején kieső "parkolási sarcot" szeretné pótolni az "önbíráskodó" kerékbilincseléssel.
Úgy vélekedett, hogy a kerékbilincselés teljesen észszerűtlen intézkedés, mert éppen a vélt jogsértő állapotot tartja fenn a szabálytalankodás visszaszorításra hivatkozva, és csupán "profitmaximalizálásra" törekszik....
2020-05-12 12:42:01
Koronavírus - Pótszabadságot kezdeményez a szülőknek a Mi Hazánk Mozgalom
... fizetett szabadságuknak sem az időpontjáról, sem az eltöltésének mó...
2020-05-10 12:11:16
Jaj, a legyőzöttnek! - Trianon, 1920. június 4.
... elmúltával a Magyarországon soha nem üldözött, s lassan-lassan nemzetté érlelődött nemzetiségi csoportok mindenáron igyekeztek létrehozni saját nemzeti államaikat.

A szlovák nemzeti mozgalom, a Slovenská matica a XIX. század derekán Pesten kezdődött. Emiatt a szlovákok Pestet fővárosukként emlegetik.

A századforduló román értelmisége a debreceni egyetemen any...
2020-05-08 20:00:30
Krónika 8. rész (ügyészségi beszámoló, napirend után)
... "történelmet írtunk".
Fülöp Erik független képviselő a román államfő magyarellenes kijelentéseit bírálta, amiért szerinte Klaus Iohannisnak bocsánatot kell kérnie. Hozzátette: a Mi Hazánk mozgalom felkéri a kormányt, hogy tiltsa ki a román elnököt Magyarországról.
Z. Kárpát Dániel (Jobbik) a Székely Nemzeti Tanács székely autonómiát is célzó aláírásgyűjtésről beszélt, a...
2020-05-06 17:12:49
Koronavírus - Mi Hazánk: nyissák meg a nagyobb fővárosi zöldterületeket!
... hagynak az embereknek, úgy nő a fertőzés kockázata.
Novák Előd közegészségügyi érdeknek is nevezte, hogy az emberek immunrendszere ne gyengüljön le, ezért...
2020-04-19 12:01:11
Századvég: a magyarok több mint kétharmada a koronavírus-törvény mellett áll
... kormánypártiak véleményét osztja a veszélyhelyzet meghosszabbításával kapcsolatban, és pusztán 29 százalékuk helyezkedett eltérő álláspontra. Hasonló a támogatottsági arány a Mi Hazánk Mozgalom táborában is (65 százalék). Az MSZP-Párbeszéd és az LMP szavazóinak harmada, de még a liberális nézeteket képviselő, illetve a kormánnyal szemben leginkább kritikus Momentum és DK szavazóin...
2020-03-26 12:22:48
1 2 3 ..............49 50 ........74 75 ........98 99 100 
Címkék: Hazánk Mozgalom, Szent István-bazilika, Urmánczy Nándor, Országos Roma Önkormányzat, Apáti István, Lehet Más, Novák Előd, Fülöp Erik, Klaus Iohannisnak, Kárpát Dániel, Székely Nemzeti Tanács, magyar fájdalom, nagyobb fővárosi, magyarok több, húsvéti feltámadási, szoboravató beszédet, irredenta mozgalom, hetvenezer egybegyűltre, nemzet búcsújáró, bűnözés ellen, feljelentettek között, rendőrség több, párt politikusa, megemlékezést azért, 2018-as tavaszi, parlamenti választás, intézet szerint, ellenzéki pártokból, fővárosi önkormányzat, vészhelyzet idején, kerékbilincselés teljesen, vélt jogsértő, szabálytalankodás visszaszorításra, szlovák nemzeti, szlovákok Pestet, századforduló román, debreceni egyetemen, román államfő, román elnököt, fertőzés kockázata, emberek immunrendszere, támogatottsági arány, liberális nézeteket, kormánnyal szemben, kerékbilincselés, visszaszorításra, helyszínbírságot, közegészségügyi, zöldterületeket, magyarországról, szabálysértési, veszélyhelyzet, támogatottsági,
© 2013 TVN.HU Kft.