Belépés
2020. szeptember 20. Ars Sacra Fesztivál zárókoncertje
... rendezvénysorozat zárókoncertje ,,Mozarttal és Bogányi Gergellyel" templomunkban volt.
A hangversenyt megtiszteli Magyarország köztársasági elnöke, Dr. Áder János úr, hitvesével, Herczegh Anita asszonnyal.
- Mozart és Bogányi Gergely
Cikk: Zárókoncert Mozarttal és Bogányi Gergellyel
Műsoro...
2020-10-21 21:08:14
Az Ars Sacra Fesztivál ünnepélyes megnyitója
... hogy az Ars Sacra Fesztivált minden évben a Magyar Nemzeti Múzeumban nyitjuk meg ünnepélyes keretek között.
Köszöntőt mond: Varga Benedek, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója, és Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége
Megnyitja: Erdő Péter bíboros, prímás, Esztergom-budapesti érsek.

Közreműködik: Lackfi János és a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola La...
2020-09-13 22:53:33
Koronavírus - Semjén: pótolhatatlan a karitatív szervezetek tevékenysége
... autókat vesznek, amelyeket ápolónők és orvosok használnak majd, illetve a karitatív szervezeteknek higiéniai szereket vásárolnak, készülve a járvány esetleges második hullámára.
Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete a fogadáson lejátszott videoüzenetben arról beszélt: a járvány idején végzett karitatív munka ...
2020-07-09 18:12:39
Koronavírus - Herczegh Anita: a válság után is őrizzük meg a szolidaritást!
...
"Azt szeretném, ha a válság nélkül is megőriznénk az eddig tanúsított szolidaritásunkat" - mondta a koronavírus-járványra utalva Herczegh Anita a pátyi Befogadás Házában.
Felidézett egy másik európai országból származó, itt élő ismerősével folytatott beszélgetést, amelyben arról volt szó, hogy Magyarország miért tudta könnyebben, jobban megoldani az eddigi járványhelyzet...
2020-06-26 13:01:49
Koronavírus - Herczegh Anita: példaértékű az együttműködés a szolnoki szociális intézmény otthonainak lakói és
...
Herczegh Anita a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézményben tartott sajtótájékoztatót Soltész Miklóssal, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárával, miután megbeszélést folytattak Szalay Ferenccel, a város polgármesterével, valamint Kállai Máriával, a térség fideszes országgyűlési képviselőjével és felkeresté...
2020-05-21 16:22:56
Koronavírus - Herczegh Anita: köszönet és hála jár az ápolóknak
...
Herczegh Anita elmondta, hogy az elmúlt hetekben több olyan eseményen vehetett részt, amelyeken egyének, közösségek, cégek ajánlottak fel adományokat a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez.
Emlékeztetett: május 12. az ápolók nemzetközi világnapja, 2020-at pedig a WHO az ápolók és szülésznők évének nyilvánította, még jóval a járvány kitörése előtt.
"Ez a nap különö...
2020-05-12 11:51:43
Koronavírus - Sópipákat kapnak megváltozott munkaképességű emberek
... Ezért kap most segítséget az egyik nonprofit kft., amely másfél hónapja maszkok gyártásába kezdett, elsősorban szociális intézményeknek eljuttatva a védőeszközöket - tette hozzá.
Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége úgy vélekedett, hogy mindez jó példa a szolidaritásra. Létrehoznak egy vállalatot, amely megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat, ők hálából e...
2020-05-06 13:55:24
Herczegh Anita: tegyünk meg mindent azért, hogy enyhítsünk a nehéz helyzeten!
...
"Ha ilyen nehéz helyzetbe kerültünk, akkor tegyünk meg mindent azért, hogy ezen kicsit enyhítsünk!" - mondta Herczegh Anita, kiemelve: számára a véradás évtizedek óta állandó program, a járványtól függetlenül is jelentkezett volna véradóként. Természetesnek nevezte, hogy ha egészségesnek érzi magát és felhasználható a vére, akkor segítsen a rászorulóknak.
Megjegyezte, a...
2020-04-23 12:21:19
Elindult a véradási akció, országszerte 22 helyszínen várják a civileket
... felelősségünk, hogy az embert próbáló időkben is folyamatosan biztosítani tudjuk a szükséges vérkészítményeket beteg embertársaink számára" - hangsúlyozták.
A rendezvény fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, míg védnöke Horváth Ildikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára - tették hozzá.
Kitértek arra is, a Civil V...
2020-04-22 13:07:04
Koronavírus - Herczegh Anita: nagyobb a baj, mint bármikor, ez az összefogás ideje
...
Herczegh Anita a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központjában tartott sajtótájékoztatón köszönetet mondott a máltaiak mellett a Baptista Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Katolikus Karitász, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek, akik eddig is sokat tettek a rászorulók megsegítésére.
Hangsúlyozta: e szervezetek önk...
2020-03-24 12:52:47
1 2 3 ..10 11 .16 17 .20 21 22 
Címkék: Sacra Fesztivál, Herczegh Anita, Bogányi Gergellyel&#8221, Áder János, Bogányi Gergely, Zárókoncert Mozarttal, Bogányi Gergellyel, Sacra Fesztivált, Magyar Nemzeti Múzeumban, Varga Benedek, Magyar Nemzeti Múzeum, Erdő Péter, Lackfi János, Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola La, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Befogadás Házában, Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézményben, Soltész Miklóssal, Szalay Ferenccel, Kállai Máriával, Horváth Ildikó, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Civil, Baptista Szeretetszolgálat, Ökumenikus Segélyszervezet, Katolikus Karitász, Magyar Református Szeretetszolgálat, Magyar Vöröskereszt, karitatív szervezetek, válság után, szolnoki szociális, nehéz helyzeten, véradási akció, összefogás ideje, hangversenyt megtiszteli, köztársasági elnök, karitatív szervezeteknek, járvány esetleges, fogadáson lejátszott, járvány idején, válság nélkül, eddig tanúsított, pátyi Befogadás, másik európai, eddigi járványhelyzet, város polgármesterével,
© 2013 TVN.HU Kft.