Belépés
Távozott a The New York Times véleményrovatának szerkesztője a lap egyoldalúságára hivatkozva
... hívták őt a laphoz, hogy sokszínűbbé tegye, és hogy a The New York Times többféle véleménynek adjon hangot, akkor, amikor "a 2016-os választási eredmény előrejelzésének kudarca bebizonyította, hogya lap nem képes határozottan megérteni azt az országot, amelyről tudósít".
Visszautalva a 2016-os választásokra Weiss azt hangsúlyozta: a szerkesztőségben "a választásokat követően ...
2020-07-15 20:27:09
A brit vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a Huaweitől 5G-felszerelést
... nagy-britanniai 5G hálózat teljes körű üzembe helyezését és akár kétmilliárd fonttal (785 milliárd forinttal) is növelhetik a fejlesztési költségeket.
A brit kormány már januárban elrendelte, hogya kínai vállalat "magas kockázatú beszállítóként" a brit 5G program központi, biztonsági szempontból "érzékeny" elemeihez nem szállíthat berendezéseket, és a perifériális hozzáférési...
2020-07-14 15:24:37
Krónika 10. rész (költségvetés, határozathozatalok)
... vitája

Kormány: újra növekedési pályára állhat a gazdaság
Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium (PM) államháztartásért felelős államtitkára a vitában elhangzottakra reagálva azt mondta, hogya 2021-es a gazdaságvédelem költségvetése, mert megadja meg a kormány gazdasági válaszát a koronavírus-járvány okozta helyzetre.
Az indítványban megfogalmazott válaszok...
2020-06-29 19:33:22
Krónika 7. rész (költségvetés megalapozása)
... aktív korúak, de valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak munkát vállalni - tette hozzá.
Kijelentette, aki eddig jogosult volt ellátásra, az az is marad. A különbség annyi, hogya rendezetlen jogviszonyú magánszemélyek esetében a hatóságok már a fizetési kötelezettség fennállásának elején tisztázzák ezt a helyzetet.
DK: a szegények és kiszolgáltatottak se maradj...
2020-06-12 18:23:15
Századvég: Soros hazai támogatóinak nem sikerült elhallgattatnia ifjabb Lomnici Zoltánt
... jogával élt - rögzítette a Századvég.
Kitértek arra is, hogy a feljelentésben megjelölt bűncselekmény öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Vadai Ágnesre utalva úgy folytatták, hogya jogi végzettségű képviselőnek tudnia kellett, hogy milyen következményekkel járhat, ha minden alapot nélkülözően bűncselekménnyel vádol meg egy szakértőt.
A Századvég precedens né...
2020-05-15 18:46:00
Az Európai Parlament szakbizottsága szerint veszélyben a lengyel jogállamiság
... igazságszolgáltatásra, noha a lengyel igazságügy-miniszer mindenkit biztosított, hogy kormánya igazságügyi reformjai nem térnek el más uniós tagállam szabályaitól.
Elítélték továbbá, hogya lengyel alkotmánybíróság figyelmen kívül hagyja az uniós jog elsőbbségének elvét, azáltal hogy érvénytelennek minősítette az Európai Unió Bíróságának azt a döntését, hogy az országban fel ...
2020-04-23 17:42:47
Koronavírus - Stoltenberg: a NATO ellenálló képessége fokozására és egy újabb válság jobb kezelésére készül
... mindenfajta fenyegetés esetén.
A koronavírus megjelenésével nem szűntek meg a világ több táján jelentkező biztonsági fenyegetések, épp ellenkezőleg - mondta. Arra hívta fel a figyelmet, hogya terrorszervezetek saját érdekeik előmozdítására használják fel a járvány okozta válságot. A NATO a helyzet törékenységére való tekintettel folytatja és támogatja az Afganisztánban és Ira...
2020-04-15 20:13:15
Stummer: a koronavírusról és az illegális migrációról is tájékozódott a nemzetbiztonsági bizottság
... változik, készüljön fel a kerítés továbbépítésére.
A koronavírus-járvány kapcsán a bizottsági elnök felhívta a figyelmet az álhírek terjedésére.
Azt kérik - folytatta Stummer János -, hogya járvány ügyében a kormány minél részletesebb és pontosabb tájékoztatást adjon az állampolgároknak, akiket pedig arra kér a nemzetbiztonsági bizottság elnökeként, hogy türelemmel, higg...
2020-03-04 13:52:56
Kunhalmi: két világ közötti választásról szól a vasárnapi győri polgármester-választás
... ország változást szeretne, és a győriek sem maradhatnak ki ebből - mondta.
Győr elvesztette becsületét, méltóságát és erkölcsi tartását - utalt a Borkai-ügyre a politikus, hozzátéve, hogya Fidesz már egy évvel ezelőtt is tudott a polgármesterről készített videofelvételről és a korrupciós szálról.
Kizártnak tartom, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ne tudott volna róla. Mi...
2020-01-25 11:22:35
Nagy István: újabb források segíthetik az állattartó telepek korszerűsítését
... szigorú rendszabályok betartására.
Sikerült megóvni a házisertés állományt, eddigcsak a vaddisznóállományban találtak asp vírust - emelte ki a miniszter.
Nagy István elmondta azt is, hogya madárinfluenza vírusa viszontmár nemcsak vadmadarakban, hanem pulykákban és kacsákban is súlyos gazdasági károkat okozott.
Az AM a beruházások, fejlesztések támogatására nemcsak ...
2020-01-21 14:01:23
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: York Times, Lomnici Zoltánt, Európai Parlament, Nagy István, Banai Péter Benő, Vadai Ágnesre, Európai Unió Bíróságának, Stummer János, Orbán Viktor, brit vállalatok, lengyel jogállamiság, újabb válság, illegális migrációról, nemzetbiztonsági bizottság, vasárnapi győri, állattartó telepek, 2016-os választási, 2016-os választásokra, választásokat követően, fejlesztési költségeket, brit kormány, perifériális hozzáférési, vitában elhangzottakra, gazdaságvédelem költségvetése, kormány gazdasági, indítványban megfogalmazott, különbség annyi, fizetési kötelezettség, feljelentésben megjelölt, koronavírus megjelenésével, világ több, járvány okozta, helyzet törékenységére, kerítés továbbépítésére, bizottsági elnök, álhírek terjedésére, kormány minél, évvel ezelőtt, polgármesterről készített, korrupciós szálról, házisertés állományt, bűncselekménnyel, alkotmánybíróság, állampolgároknak, nemzetbiztonsági, szerkesztőségben, videofelvételről, egyoldalúságára, továbbépítésére, elhallgattatnia, gazdaságvédelem,
© 2013 TVN.HU Kft.