Belépés
Kimagasló látogatottsággal zárta az évet a fővárosi állatkert
... a Zenés Állatkerti Estéken, a nyár utolsó péntekén pedig az Állatkertek Éjszakája programjaival várták a közönséget. Ősszel megszervezték a hagyományos Állatszeretet Fesztivált és a Holnemvolt Gyermekkönyv-fesztivált, de volt halloweeni program és Márton-napi Liba Buli is, december elején pedig a helyszínre látogatott Joulupukki, a finn Mikulás is.
Az állatkert idén több látn...
2018-12-28 11:32:52
Halloween-programok pénteken a Fővárosi Állatkertben
...
Mindenszentek előestéje helyett már öt nappal korábban, október 26-án, pénteken este megtartják a Holnemvolt halloweent a Holnemvolt Várban, az állatkert új játszóparkjában. A programok sötétedés után kezdődnek és egészen 23 óráig tartanak. Belépni a Holnemvolt Vár kapuján lehet. Azok a 14 éven aluli gyermekek, akik halloween-jelmezben, vagy arcfestéssel, esetleg töklámpással...
2018-10-25 14:41:45
Állatkertek éjszakája - Tizenkét állatbemutató-hely készül programokkal
... találkozás a cukormókusokkal és a szakállas agámával, alkonyati látogatás a lepkekertben, de meg lehet nézni a "jégbe zárt vadállatokat", a lángidomárokat és a fényvarázslatot is. A Holnemvolt Vár idén első alkalommal kapcsolódik be a sorozatba, ott ajándék zsetonokkal is készülnek az érkezőknek.
A budapesti Tropicariumban kőhalak, aligátorok, kígyók, ráják és murénák etetésé...
2018-08-31 12:26:36
Augusztus utolsó napján rendezik az Állatkertek éjszakáját
... találkozás a cukormókusokkal és a szakállas agámával, alkonyati látogatás a lepkekertben, de meg lehet nézni a "jégbe zárt vadállatokat", a lángidomárokat és a fényvarázslatot is. A Holnemvolt Vár idén első alkalommal kapcsolódik be a sorozatba, ott ajándék zsetonokkal is készülnek az érkezőknek.
A budapesti Tropicariumban meg lehet nézni többek közt a kőhalak, az aligátorok,...
2018-08-09 13:41:57
Több mint öt ezren látogattak el a Városligetben rendezett családi fesztiválra
... székelyföldi meséket, emellett bábjátékok, ügyességi próbák várták az érdeklődőket.
Az állatkert sátrában állati történetekre felfűzött meséket hallgathattak a gyerekek és körbejárhatták a Holnemvolt Vár titkait. A Néprajzi Múzeum gyerekbarát programokkal várta a családokat, a Magyar Zene Háza állomásán pedig bárki alapíthatott családi zenekart és saját hangszert is készíthet...
2018-06-16 18:02:28
Rózsaünnep lesz a Fővárosi Állatkertben
... szezonja is: a Pálmaház szomszédságába...
2018-06-07 07:51:10
Állatkerti világtanácskozás Budapesten
... állatkert területe a közelmúltban 11-ről 19 hektárra bővült, hogy helyet adjon Európa legnagyobb, 200 millió dolláros állatkerti fejlesztésének. A műemlék állatkert mellett így hamarosan a Holnemvolt Vár, majd 2020-tól a Pannon Park is várja a látogatókat - ismertette a főigazgató.
A Holnemvolt Vár egy 2500 négyzetméteres játszóház lesz, amely játszótereknek, állatsimogatókna...
2018-05-01 10:01:09
Lerakták a Pannon Park alapkövét Budapesten
... építése, amely várhatóan az évtized végéig készül el.
Elmondta azt is: a tervek szerint jövő tavasszal nyílik meg új kiállítás...
2017-10-03 16:33:16
Átadták a Fővárosi Állatkert új kiszolgáló zónáját
... célra elkülönített 3,5 milliárd forinton felül további 2,2 milliárd forintnyi többletforrás biztosításáról született határozat.
Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes elmondta, hogy a Holnemvolt Vár többletköltségeit a főváros biztosítja. Hozzátette: "ha a tervezett fejlesztések megvalósulnak, joggal mondhatjuk, hogy Európa legszebb állatkertje a miénk lesz".
A főpolgármes...
2017-06-22 18:33:01
Ma jó volna kicsit messze menn
... vár.

Ma közel a távol, megérintem,
s lábamhoz ülnek sosem járt helyek,
egyikük máris fogja a kezem,
lehet, egy pár napra vele megyek.

Hívnak a messzik, a holnemvoltak,
ma zavar a máskor jóleső csönd,
még ma jöjjön el hozzám a holnap,
kicsi és szűkös most nekem a Föld.

Ma olyan, mintha nagy vihar jönne,
vajúdó ég a...
2010-11-15 12:10:54
1 2 
Címkék: Fővárosi Állatkertben, Pannon Park, Fővárosi Állatkert, Zenés Állatkerti Estéken, Állatkertek Éjszakája, Állatszeretet Fesztivált, Holnemvolt Gyermekkönyv-fesztivált, Márton-napi Liba Buli, Holnemvolt Várban, Holnemvolt Vár, Néprajzi Múzeum, Magyar Zene Háza, Bagdy Gábor, fővárosi állatkert, nyár utolsó, hagyományos Állatszeretet, helyszínre látogatott, finn Mikulás, állatkert idén, programok sötétedés, szakállas agámával, budapesti Tropicariumban, állatkert sátrában, közelmúltban 11-ről, műemlék állatkert, 2500 négyzetméteres, évtized végéig, tervek szerint, főváros biztosítja, tervezett fejlesztések, miénk lesz, máskor jóleső, világtanácskozás, állatsimogatókna, látogatottsággal, cukormókusokkal, játszóparkjában, fényvarázslatot, tropicariumban, fejlesztésének, szomszédságába, körbejárhatták, lángidomárokat, négyzetméteres, biztosításáról, főpolgármester, játszótereknek, megszervezték, programjaival, városligetben, állatszeretet, mindenszentek, állatbemutató, többletforrás, hallgathattak,
© 2013 TVN.HU Kft.