Belépés
Olasz kormányfő: ha kell, repülővel hozom Olaszországba a Máltánál veszteglő migránsokat
... de ez még nem jelenti az ügy lezárását, Valletta ugyanis egyelőre ragaszkodik ahhoz, hogy az elmúlt hetekben partra szállított menedékkérőket is osszák szét e megoldás keretében. Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter megerősítette, hogy Németország - egy közös, európai megoldás részeként - hajlandó részt venni a Máltán partra szállított emberek befogadásában.
A Sea ...
2019-01-09 07:49:36
Kihallgattak több embert tanúként a német közszereplőktől ellopott adatok ügyében
... figyeltek fel arra, hogy az Orbit nevű felhasználó a Twitter-oldalán hetek óta szivárogtat személyes adatokat közszereplők...
2019-01-07 13:42:24
Csaknem ezer közszereplőtől loptak el adatokat Németországban
... kapcsolatos tevékenységét összehangoló nemzeti kibervédelmi központ (NCAZ) péntek reggel tartott válságtanácskozást. Az érintett Twitter-oldal péntek délelőtt vált elérhetetlenné.
Horst Seehofer is csak péntek reggel szerzett tudomást az ügyről. "Előtte nulla információm volt róla" - mondta a tárcavezető a Süddeutsche Zeitung című lap vasárnapi összeállításában.
A belügy...
2019-01-06 19:31:11
A konstruktív kormányzati munkára összpontosít a bajor CSU 2019-ben
... Markus Söder bajor tartományi miniszterelnök, a párt következő elnöke.
A politikus, akit a január 19-i rendkívüli kongresszuson választanak meg az elnöki tisztségből távozó Horst Seehofer helyére, hozzátette, hogy a CSU-nak jobban kell reagálnia a társadalmi változásokra és szélesítenie kell bázisát, ezért egy "fiatalabb, nőiesebb és nyitottabb" CSU-t kell építeni az új évben...
2019-01-03 21:12:14
Évértékelő - A politikai centrum nehéz éve volt 2018 Németországban
... erősödés kezdődött, a CDU/CSU így az Emnid adatai szerint 30 százalékon, a Forsa mérése szerint 32 százalékon állt karácsony előtt.
A CSU-nál is lezárult egy korszak 2018-ban. Horst Seehofer tavasszal befejezte 2008-ban kezdett bajor tartományi miniszterelnöki tevékenységét, és novemberben bejelentette, hogy távozik az ugyancsak 2008 óta betöltött pártelnöki tisztségből, de b...
2018-12-25 09:00:56
Strasbourgi lövöldözés - Megerősítették a német-francia határ ellenőrzését
... szóvivője az ARD országos köztelevíziónak megerősítette azt a sajtóértesülést, hogy a feltételezett elkövető, Cherif Chekatt mellett egyik testvérét, Sami Chekattot is keresik.
Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter egy sajtónyilatkozatában kiemelte, hogy a német és a francia hatóságok "célzottan, és nagyon jól" dolgoznak együtt. Hozzátette, hogy a német hatóságok eddig mi...
2018-12-12 16:52:25
Illegális bevándorlás - EU-elnökség: nem kivitelezhető a Frontex tervezett ütem szerinti megerősítése
... lehetőségét. Semmit nem nyerünk azzal, ha leírjuk a 10 ezres számot, amelyből aztán nem lesz semmi" - fogalmazott, hozzátéve, hogy szerinte "fokozatos felépítésre" lenne szükség.
Horst Seehofer, a német belügyi tárca vezetője kiemelte: "meg kell vitatni, hogy mik lehetnek a reális célkitűzések, nem kellene utópisztikus ígéreteket tenni".
Névtelenséget kérő bennfentes for...
2018-12-06 16:52:11
Illegális bevándorlás - Nézőpont Intézet: nem lehet európai megoldást találni a migráció kezelésére
...
Az elemző az M1 aktuális csatornán csütörtökön hozzátette: ugyan Dimitrisz Avramopulosz migrációért felelős EU-biztos után, Horst Seehofer német belügyminiszter is európai megoldásról beszél, de nem körvonalazták, hogy szerintük mi lehetne az.
Elmondta: ebben a helyzetben az Európai Bizottság felszólította az Európai Unió tagállamait, hogy vessenek véget a schengeni övez...
2018-12-06 12:01:13
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: sikeres a német menekültpolitika
... egészíteni a határátkelők időszakos ellenőrzésével. Németországnak ezt kell tennie, amíg nem valósul meg a "legjobb megoldás, az EU külső határának hatékony ellenőrzése" - mondta Horst Seehofer.
Kiemelte, hogy a menekültüggyel kapcsolatos eddigi intézkedések "nagyon is sikeresek", ezt jelzi, hogy a humanitárius okokból befogadott emberek száma az idén "messze nem éri el a 200...
2018-12-04 16:52:10
Seehofer: a muszlimok hozzátartoznak Németországhoz
...
A miniszter a 2006-ban alapított fórum negyedik ülésszakát megnyitó beszédében hangsúlyozta: nem férhet kétség ahhoz, hogy a muszlimok hozzátartoznak Németországhoz.
Horst Seehofer tavasszal élénk közéleti vitát indított el azzal a gondolatával, hogy a keresztény-zsidó hagyományok által formált kultúrájú Németországhoz nem tartozik hozzá az iszlám.
Ezt a kijelentés...
2018-11-28 14:33:01
1 2 3 .......27 ....40 41 ....53 54 
Címkék: Nézőpont Intézet, Horst Seehofer, Süddeutsche Zeitung, Markus Söder, Cherif Chekatt, Sami Chekattot, Dimitrisz Avramopulosz, Európai Bizottság, Európai Unió, német közszereplőktől, konstruktív kormányzati, politikai centrum, német-francia határ, migráció kezelésére, német menekültpolitika, muszlimok hozzátartoznak, elmúlt hetekben, érintett Twitter-oldal, párt következő, január 19-i, elnöki tisztségből, társadalmi változásokra, korszak 2018-ban, ugyancsak 2008, feltételezett elkövető, francia hatóságok, német hatóságok, német belügyi, reális célkitűzések, schengeni övez, határátkelők időszakos, menekültüggyel kapcsolatos, humanitárius okokból, 2006-ban alapított, keresztény-zsidó hagyományok, összeállításában, menekültpolitika, miniszterelnöki, közszereplőktől, köztelevíziónak, belügyminiszter, sajtóértesülést, németországban, megerősítették, németországhoz, hozzátartoznak, menedékkérőket, közszereplőtől, németországnak, menekültüggyel, ellenőrzésével, miniszterelnök, elérhetetlenné, megerősítette,
© 2013 TVN.HU Kft.