Belépés
Nincs Cím
... derült ki, hogy a PNAC-tagok az elnöknek és a nyilvánosságnak hamis titkosszolgálati ismereteket mutattak be, amelyekkel az USA-t háborúba csalták Szaddám Huszein ellen.

Szaddám Husszein mindig is Oszama bin Laden elszánt ellenségének számított, és azt a vádat, hogy Iraknak tömegpusztító fegyverei vannak, sohasem bizonyították.
A PNAC-nak az anyagiakat elsősorban k...
2018-12-26 11:45:43
Az al-Aksza mecset imámja megújította a fatvát a házaikat zsidóknak eladó palesztinok ellen
... hogy zsidóknak adják el ingatlanjaikat. A vallási tiltást megszegőknek még holtuk után is bünhődniük kell: nem szabad őket muszlim temetőbe temetni.
Hasonló fatvát adott ki Mohamed Husszein jeruzsálemi főmufti négy éve, valamint idén tavasszal, az amerikai nagykövetség Jeruzsálembe költöztetésekor.
A most zsidóknak eladott két ház egyike közvetlenül a Templomhegy szomszé...
2018-10-09 12:31:39
Michelle Bachelet volt chilei államfőt jelöli az ENSZ-főtitkár emberi jogi főbiztosnak
... felkérte, hogy legyen tagja a világszervezet közvetítéssel foglalkozó konzultatív tanácsának.
Ha megválasztják - amit elemzők csaknem teljesen biztosra vesznek - a jordániai Zeid Raad al-Husszeint követi majd a poszton. A jordániai diplomata megbízatása augusztus végén jár le, és ő maga jelentette be, hogy nem indul ismét a tisztségért. Mint fogalmazott: ez "a jelenlegi geopo...
2018-08-09 07:04:05
Az ENSZ emberi jogi főbiztosa szégyenletesnek nevezte a "Stop Soros" törvénycsomagot
... jelenlegi kormány politikai haszonszerzésből folytatott állandó gyűlöletkeltése vezetett e legutóbbi szégyenletes és kirívóan idegengyűlölő fejleményhez" - vélekedett.
Zeid Raad al-Husszein elítélte a parlamenti döntést, amely szerinte támadást jelent az alapvető emberi és szabadságjogokra Magyarországon.
"Mint azt már többször hangsúlyoztam, elismerjük a magyar állam fe...
2018-06-21 18:45:55
Az Egyesült Államok kilép az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából
... Izraellel szemben. Haley egyébként már korábban is többször azzal vádolta meg a szervezetet, hogy "betegesen elfogult" Izraellel szemben.
Az ENSZ emberi jogi főbiztosa, Zeid Raad al-Husszein csalódását fejezte ki a washingtoni bejelentés miatt. Zeid Raad al-Husszein azt írta Twitter-üzenetében: "elszomorító, de nem meglepő hír" az amerikai kilépés.
"Tekintettel az emberi...
2018-06-20 07:04:18
Illegális bevándorlás - Szijjártó: az ENSZ emberi jogi főbiztosa harcot hirdetett a magyar kormány ellen
...
Szijjártó Péter nyilatkozatában arra reagált, hogy Zeid Raad al-Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a világszervezet Emberi Jogi Tanácsa 38. ülésszakának hétfői megnyitóján az amerikai bevándorláspolitikát, Kínát, Mianmart és Magyarországot is bírálta.
A főbiztos Magyarországot a készülő "Stop Soros" törvénycsomag miatt kritizálta, amiért az korlátozásokat vezetne be...
2018-06-18 17:32:33
Illegális bevándorlás - Életfogytiglanra ítéltek egy afgánt Németországban nemi erőszak és gyilkosság miatt
...
A freiburgi tartományi bíróság bizonyítottnak találta, hogy a Husszein K. néven azonosított vádlott 2016 októberében különösen súlyos bűncselekményt követett el, áldozatát egy helyi parkban többször megerőszakolta, majd a park melletti folyóba dobta.
Az igazságügyi orvosszakértői jelentés szerint a 19 éves lány haláltusája legalább egy óráig tartott a Dreisam folyó vizé...
2018-03-22 14:21:49
Szíria - Az ENSZ BT ülésén nem engedték szóhoz jutni az ENSZ emberi jogi főbiztosát
...
A helyi idő szerint hétfőn délután kezdődött és éjszakába nyúlt ülés előtt, a BT tagjainak a világszervezet Emberi Jogi Főbiztosságának vezetője, Zeid Raad al-Husszein elemezte volna a szíriai helyzetet, ám Oroszország, Kína és más BT-tagok tiltakoztak ellene, arra hivatkozva, hogy a Biztonsági Tanács feladata a nemzetközi béke és biztonság biztosítása, nem pedig az emberi jo...
2018-03-20 07:04:17
Apokaliptikus migránsozás, programtalanság, antiszemita felh
... Viktor Nyugat-Európáról festett apokaliptikus vízióit emelte ki összeállításában. Az amerikai lapok felidézték, hogy a magyar miniszterelnök a szüntelen migránsozással már Zeid Ra'ad Al Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosának haragját is magára vonta: a tisztviselő idegengyűlölőnek, rasszistának és zsarnoknak nevezte a kormányfőt, retorikáját pedig "téveszmésként" jellemezte....
2018-03-17 20:10:57
APOKALIPTIKUS MIGRÁNSOZÁS, PROGRAMTALANsÁG, ANTISZEMITA FELH
... Nyugat-Európáról festett apokaliptikus vízióit emelte ki összeállításában. Az amerikai lapok felidézték, hogy a magyar miniszterelnök a szüntelen migránsozással már Zeid Ra'ad Al Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosának haragját is magára vonta: a tisztviselő idegengyűlölőnek, rasszistának és zsarnoknak nevezte a kormányfőt, retorikáját pedig “téveszmésként" je...
2018-03-17 19:08:49
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Nincs Cím, Michelle Bachelet, Stop Soros, Egyesült Államok, ENSZ Emberi Jogi Tanácsából, ENSZ BT, APOKALIPTIKUS MIGRÁNSOZÁS, ANTISZEMITA FELH, Szaddám Huszein, Szaddám Husszein, Mohamed Husszein, Zeid Raad, Szijjártó Péter, Emberi Jogi Tanácsa, Husszein, Emberi Jogi Főbiztosságának, Biztonsági Tanács, Viktor Nyugat-Európáról, Zeid Ra, Zeid Ra&#8217, al-Aksza mecset, házaikat zsidóknak, magyar kormány, afgánt Németországban, nyilvánosságnak hamis, anyagiakat elsősorban, vallási tiltást, amerikai nagykövetség, most zsidóknak, világszervezet közvetítéssel, jordániai Zeid, jordániai diplomata, jelenlegi geopo, parlamenti döntést, alapvető emberi, magyar állam, washingtoni bejelentés, amerikai kilépés, világszervezet Emberi, főbiztos Magyarországot, korlátozásokat vezetne, freiburgi tartományi, helyi parkban, park melletti, igazságügyi orvosszakértői, óráig tartott, szíriai helyzetet, nemzetközi béke, amerikai lapok, magyar miniszterelnök, szüntelen migránsozással, tisztviselő idegengyűlölőnek,
© 2013 TVN.HU Kft.